Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ja jak karmilam pilam tylko inke....ale moje kolezanki,matki karmiace pija rozpuszczalna wlasnie codziennie....ja jakos sie obawialam,ze moj maly rozrabiaka bedzie jeszcze bardziej aktywny:)
a ja latam po mieszkaniu i zbieram wszsytkie rzeczy ,ktore nie sa na swoim miejscu:)ile tegojesssst???jednak jak na bierzaco ogarniam to nie ma takiego meksyku...

Cafe ja też ogarniam mieszkanie, bo ładny meksyk mamy, już nie wspomnę, że w weekend zrobiłam sobie wolne od prania i dzisiaj to z 3 pralki jak nic załaduję...
A wiecie jaki mój brat numer wywinął... w piątek pojechał do Ikei i kupił Kubie pościele, pudła na zabawki i jakieś jeszcze duperele... jak był przy kasie i zapłacił zadzwonił do niego mój drugi brat i Maciej się tak zakręcił, że wziął tylko pudła na zabawki i poszedł do samochodu, że niektórych rzeczy nie zabrał skapnął się dopiero w domu...:lup:

no darowal darowal....bez problemu....my juz mielismy nawet babke co nam ta poradnie za tzw dobra kawe zalatwi a okazalo sie ze nie ma potrzeby....prawdziwy ewenement,tak jak mowisz....mamy jesczcze tylko umowic sie na jedno organizacyjne spotkanie i tyle....
bidulo....wspolczuje,ze nie mozecie sie ruszyc.....ale kurcze dlaczego?przeciez nie maja temperatury,prawda?