Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No wkoncu doczytałam do końca...
Witam się poniedziałkowo.... u nas weekend minął super, w sobote byliśmy u szwagierki...Amelcia spisała się na medal, bo jeszcze u nich nigdy nie była...dostała fajniutki dresik od cioci z 5-10-15 a wczoraj był u nas mój brat z żoną i córeczką, więc sobie piwkowali....a ja o suchym pysku...bo jeszcze sie boje pić alkochol.
Wczoraj dostałam kase na walentynki już, na nowe jeansy, bo jak w sobote miałam się ubrać, to okazalo się że wszystko wisi jak na wieszaku....więc jutro chyba skocze na zakupki..
Andzia jak tam Stachu? oj kochana, widze że choróbska cię ie omijają...:((( a ten twój chłop mógł by ci trochę pomóc, ale z tymi chłopami tak jest, mojemu też czasami odwala...
Cafe jak Oluś już ślicznie siedzi w swoim krzesełku, super!
Magda no to teraz widze, po kim twój Michałek taki przystojniaczek, mężulek pierwsza klasa, tylko pozazdrościć;) a co do spodni rozmiar S, to ja ostatnio w takich chodziłam jak miałam 20 lat he- he

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej!

Jak zwykle witam przy sniadaniu :). Dzisiaj 3 mega wielkie nalesniki z serem :)
Wczoraj od tesciowki dostalam 10, sa przepyszne. Chociaz jedno jej wychodzi, bo po wczorajszym obiedzie brzuch mnie okropnie bolal :(

Cafe a nie mowilam, ze rozpusta :sofunny: zakupy, kino, popcorn i jeszcze spalanie popconu :36_5_2:

Pochwal sie plaszczykiem, ja tez musze jakis kupic.

A Olek jak zwykle przystojny! Do tego siedzi tak pieknie. A krzeselko swietne, proste i takie sa najlepsze. U nas nie ma Ikei. Buuuuu!

Anielinka ja rozmiar S tez nosilam ostatnio jak mialam 20 lat stad moja radosc. Moja mama sie smieje, ze nic tylko rodzic dzieci :)

I ja się witam poniedzialkowo :)
Oj, dziewczyny widzę, że same laski..Magda spodnie S super!!!
Cafe pochwal się płaszczykiem!Krzeselka fajowe tez myślę nad krzeselkiem z Ikei.
Andzia bidulko:36_1_67: ty to się masz..faktycznie jak nie urok to s...a. Oby to chorobsko jak najszybciej ze Stasia zeszło..
U nas niedziela superowo...G. umył mi auto moje,ktore bylo zasyfione totalnia a ja tak nie lubię myc samochodu :wymiotuje:Późneij zjedliśmy wspolnie obiadek i ruszylismy do znajomych an kawkę. Okazalo się, zemoja koleżanka dostała pracę w Lumpku i obiecala odkladac ładne rzeczy :) Koniecznie musze się do niej wybrać! Dzisiaj zrobilam mega prasowanie! Ogarnęlam nasze szafy i gotuję obiady dla nas i dla Mracela :) Ale masm dzisiaj power!

czesc dziewczyny witam sie poniedziałkowo....
wybralam sie rano do rodzicow zostawic tam oleczka a tutaj mi dzwonia ze kurs odwolany wiec ja to wykorzystalam i poszlam do fryzjera.....czekam na S zeby sie wypowiedzial....teraz robie sobie obiadek a oleczek na spacerze z dziadkiem....
andzia mam nadzieje ze juz lepiej ze stasiem....ty to masz z tymi chorobami
magda och jak ja bym chciala sie wcisnac w s....zazdroszcze
cafe oleczek juz tak stabilnie siedzi mojego to jeszcze nie wsadzamy do krzeselka bo sie jeszcze boje.....a krzeselko fajne...i widze ze wyjazd sie bardzo udal to dobrze....owinno sie tak raz w tygodniu gdzies jedzic zby odpoczac....i sie zrelaksowac....i do tego jeszcze popcorn spalilas :)
a na jakim filmie byliscie???
a prosiaczka dalej nie ma a czekam na opinie jak ten podgrzewacz bo chce zamowic...

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

justynka pokaz sie w nowej fryzurce
bylismy na filmie zmierzch....pierdoly jak dla mnie ale o tej porze nie bylo nic innego....ale liczy sie sam fakt ..
my po spacerze ,zrobilam obiad...teraz moja siostra bawi sie z olusiem a ja mam wolne:36_1_21: wiec musialam zobaczyc co tam u was
andzia jak stasinek?
prosiaczek hop hop a ty gdzie sie podziewasz???wszsytko dobrze u ciebie?

Cześć dziewczyny:)
Ja to dzisiaj od rana latam... Najpierw załatwiliśmy chrzest... będziemy mieli 28 lutego, później jeszcze poczta, poradnia - mąż musiał się do lekarza rodinnego zapisać i jeszcze parę spraw po drodze... Mieliśmy jeszcze iść na kontrolę na usg bioderek, ale stwierdziłam że zadzwonię i przełoże bo nie damy rady dzisiaj iść jeszcze tam, dzwonie do przychodni a tam jakaś Pani stwierdziła że ona Kubę ma zapisanego ale do urologa :lup::lup: ktoś przez pomyłkę zapisał go nie tam gdzie trzeba, a jeszcze specjalnie nazwisko wtedy babka sprawdzała żebym już z Kubą nie szła do innego lekarza tylko do tego co na początku:lup: i dobrze że się dzisiaj nie wybrałam bo by nas do urologa skierowali:lup: Dzisiaj wieczorem mamy jeszcze nauki przedmałżeńskie...

My juz po spacerku, maly jeszcze spi w wozku, wiec korzystam z wolnego :)

Gosia super, ze zalatwiliscie chrzest. Smialam sie z tej wizyty w poradni planowania rodziny. Hahaha! Bzdura, ze trzeba w takie miejsca chodzic.

cafe a Wy chrzest ze slubem? W domu czy w jakiejs knajpce? Sorki, ze pytam, ale my bardzo bysmy chcieli wziac slub w wakacje, oczywiscie tylko dla najblizszych i jestem ciekawa jak to finansowo wyglada.