Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No to wy uciekacie a ja dopiero skonczylam was czytać...Wracając do programów tv to w Kuba wojewódzki właśnie mówi o 67 letniej kobiecie,która urodziła bliźniaki i jest w stanie je wychować...:36_11_13:
Ja ogarnelam chaziajstwo, polożyłam paskuda spaći upiekłam ciasto czekoladowe...Jutro równiez zapraszam :)
Nie wiem tylko dlaczego mój piekarnik tak piecze, że ciatsa babkowe masakrycznie rosną na środku blaszki i aż pękają:36_11_13:Ja się zastanawiam i nie amm pojęcia...zmykam bo ledwo widze na oczy....

witam kobitki....goska wygladaja pysznie.....powiedz tylko z jakiego przepisu korzystalas?ja tez lubie WIELKIE ZARCIE....
ale sie naczytalam:36_19_1:kobitki niezle sie rozpisalyscie.....
ja juz wczoraj nie zagladalam,bo jak wrocilismy od moich rodzicow to wieczorny olkowy rytual.....a pozniej wzielo mnie i wysprzatalam lazienke!łacznie ze wszsytkimi lazienkowymi i kiblowymi zakamarkami!a potem tylko wzielam prysznic i padlam

kurcze naczytalam,naczytalam ale niewiele pamietam....poza tym,ze nasza magda miala wychodne-super ze wieczor sie udal....i ze vercia zrobila sie czarnulka....w takich tez ci dobrze ale szczerze w tamtych jesczcze lepiej(sorki za szczerosc:Kiss of love:)
i byl temat gotowania....ja z tych raczkujacych w tym temacie....nie mam tak jak rena:36_1_1: co to jej mezus gotuje :brawo:....u nas tylko ja cos potrfaie.....K w ogole sie nie garnie ....nie umie po prostu i nie lubi.....a ja sie ucze....i tez wlasnie czasem lubie cos znalezc w WIELKIM ZARCIU

AAAAAaaaaaa.....mam marmolade ....goska zainspirowalas mnie i machne rogaliki....moze dzisiaj mi sie uda....chociaz musze wysprzatac bo caly weekend mamy juz zaplanowany....jedziemy do tesciow no i w koncu do tego kina.....takze weekend z glowy....a koty wszedzie....wiec przyznac sie ktora trzyma wene!!!???podeslac mi ty troszke prosze:36_5_2:

goska dzieki
andzia jesczcze nie wiemy....zdecydujemy na miejscu....troche godzina nas ogranicza bo chccemy seans kolo 15.....zeby najpoznije kolo 19 odebrac od moich rodzicow mlodego....ale co by nie bylo to bedzie milo....wiem to....zjem wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki popcorn ,nie moge sie doczekac-a tak naprawde to nie moge doczekac sie ikei:taniec1:

a mi moj krzykacz dal godzinke(lezal sobie,siedzial i sie bawil) wiec porzadek w jego ciuchach zrobiony.....posciel zmieniona....wzielam sie za reszte ale niestety olus juz stracil cierpliwosc ...i siedzi u mnie na kolanach....wiec rozgrzebane mam wszystko....za chwile bedzie drzemka wiec postaram sie szybcikiem cos jeszcze machnac