Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mały dostał na spróbowanie sinlacu... ale dostał tylko troszkę dlatego musiał po jakimś czasie dopić mlekiem... ale sinlac na wodzie posmakował, a więc jutro dam tyle żebymu zastąpiło jeden posiłek...
Musze koniecznie kupić śliniki z rękawkami bo mały tak bardzo chce chwytać łyżeczkę i sam do buzi wkładać, że po każdym posiłku jest cały brudny...
Veronica współczuje, Kuba też ostatnio marudny, ale jakoś dajemy jeszcze radę... no i jak na razie w nocy nie ma problemu...

Mały zasnął:))))) co ja z nim ostatnio przechodzę, żeby go spać położyć :36_19_2: ale nie poddaje się i zawsze jak zasypia to w łóżeczku... zresztą jak ja go chce ululać na rękach to on zupełnie przestaje myśleć o spaniu...i wszystko go rozprasza, a jak już nic go wkoło nie rozprasza to patrzy na mnie śmieje się i czeka aż ja na niego spojrze... cwaniak mały...wie, że matka się kiedyś złamie....

my chodzikom mowimy nie.....i ortopeda rowniez....wiec na pewno nie bedziemy miec
no ja tez nie znosze nie wychodzic na dwor....w sumie to tylko kilka dni nie bylismy ,jak byl taaaaaaki mroz,a tak to codziennie....czasem mi sie nie chce....ale mobilizuje sie i targam wozek na dol....tak jak mowisz andzia-zupelnie inaczej dzien mija

Gosiamm ja też nie kupię chodzika...mój ortopeda odradzał...zalecił tylko, że jak maly będzie raczkowal to po podłodze ma latać i tak szybciej wstanie na nogi sam...dla mnie zbędny wydatek...
dziewczyny kupiłyście krzeselka do karmienia????ja mam mętlik jakie kupić, podobaja mi sie plastikowe ale zdrugiej strony drewniane tańsze.....

Ja muszę przytargac moje krzesełko-zobaczymy, a nóz widelec się bestiom spodoba.
Ja mam plastikowe i byłam z niego super zadowolona, chociaz Stasiu krótko w nim siedział, z mojej winy-dosć szybko zaczał siadac na normalnym krzesle.
A drugie chyba dokupie drewniane-bo tansze, no i mniejsze, a dwa takie duze w kuchni mi sie nie zmieszcza:(
Tylko boje sie, ze bedzie kłotnie, która gdzie ma siedziec:lup:

Witajcie!
Wszystkiego najlepszego dla Łucji i Oleczka!!!:Kiss of love:
Co do chodzików to tez wczoraj właśnie rozmawialiśmy z moim Ł. i też właśnie nie wiemy co o tym myśleć, ale moja bratanica w zeszłym roku, to zapitalała w tym chodziku i nic jej nie jest, zresztą chodziki były od zawsze i jakoś nie słyszalam zeby komuś zaszkodziły...niewiem
A ja marzę o tym żeby wkońcu Amelka przestała się ślinić, poprostu codziennie tylko susze i zmieniam śliniaki, potok śliny z niej leci...
Mieliśmy iść na spacerek, niby świeci słońce, a jak otworzyłam drzwi, to ten straszny wiatr mnie przeraził, no i d... siedzimy w domu, ja chcę już wiosny i ciepełka!!!
A ta moja spryciula, nie chce wogóle już leżeć w leżaczku, tylko siedzieć, cały czas głowe podnosi i kombinuje, jakby tu usiąść...och

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif