Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
magda_79
a moj sie obrazil, bo nie potrafilam mu wytlumaczyc o czy mpiszemy. Jak mam mu to opisac. Ciagle inny temat. Wkurzyl sie i poszedl z psem. Hahahah!

Magda moj Ł. też się ze mnie naśmiewa, że ja na tym forum coś ciągle pisze...ach ci faceci, nic nie rozumieja:)))

P. ostatnio powiedzial moim rodzicom, ze sie o mnie martwi, bo jestem uzalezniona od forum. hahahaha. Co on moze wiedziec ... :)

Ale dałyście czadu! JA też się zamierzylam ale przeszło 100 kilo miłości położyło się obok i wybaczcie- wybrałam tamtą opcję;)
Anet, ja karmię cycem a okres mam normalnie już od początku. Prosiak dzisiaj stwierdził, że bardzo długo po porodzie nie miałam. Ale jak ja mogłam bardzo długo nie mieć, skoro po porodzie miałam @ cały miesiąc, później przerwa, znowu@, przerwa no i niedawno znowu@. Ci faceci to nic nie rozumieją.
Prosiak już się nie pyta o czym rozmawiamy na forum, tak samo jak nie pyta o czym rozmawiam z jego czy moją mamą przez telefon. Kiedyś podsłuchał rozmowę i powiedział, że jest pod wrażeniem, bo na parę godzin pierdzielenia treści żadnej;P Bo my kobiety tak mamy, że mówimy co nam ślina na język przyniesie a jakby to streścić to same byśmy nie były w stanie;)
Andziu w Poznaniu też zdawałam i to była masakra! W Gdyni było tak przyjemnie, że mimo tego że oblałam podziękowałam instruktorowi za niezłą zabawę i cierpliwość;) No i powiedziałam mu, że to był najprzyjemniejszy oblany egzamin, jaki miałam;)
Spijcie spokojnie;)

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853