Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

rena bartus sliczny, co ty go tak przebierasz??
andzia zdrowko u mnie troszke lepiej mam tylko kaszel, ale oleczek jakis kaszel ma wiec musze mu zapodac syropek moze mu przejdzie...
varonika no moj to tez jakos ostatnio ma ciezki dzien ja nie wiem co sie dzieje....s poszedl do pracy a ten jak nie wlaczyl syreny to nie moglam sobie z nim poradzic ale na szczescie udalo mi sie go uspic wiec jest dobrze ale jakby byl s to pewnie nie bylo by tak dobrze....bo pewnie zaraz by go na rece zabral....
cafe jak ja bym chciala zeby sie wena u mnie pojawila...
ciekawa jestem jak moj S sobie jutro poradzi bo ja rano jade na kurs do pracy i nie bedzie mnie od 8 do 15....no chyba ze urwie sie wczesniej....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

rena :36_5_2: no moge ewnentualnie umyc....a co mi tam:36_5_2: tylko uprzedzam,ze nie mam pojecia kiedy znow przyjdzie chec!
bartus przystojniak....ehhh....ja juz nie wiem jak komplementowac te wasze dzieci!udaly nam sie i juz!wszsytkie !
justynka mezus da sobie rade!
aaaaa i witam nowa wrzesnioweczke:Kiss of love:

a ja tez juz po calym wieczornym rytuale,mlody spi,a ja czekam za K

Witajcie wieczorową porą,
dziewczyny dziś debiutują w Stasia pokoju, narazie we wspolnym łózeczku, co by nie było za duzo zmian naraz, a do jutra już w osobnych. Poki Stasiu jest mały, beda mieli razem pokoj, zeby te wszystkie zabawki w jednym miejscu trzymac, a pokoj jest duzy, więc myślę, że dadza rade. Jak młody pojdzie do szkoły, wtedy urzadzimy mu jakiś własny kąt!!!

rena prześliczny ten Twój Bartuś. Buźkę ma jak aniołek, aż się wierzyć nie chce, że taki krzykacz.
Anielinka Amelka też bombowa, a rajtki rewelacja!!!
Justynka ja nie daje butli, jak nie zjedza obiadu, wychodze z załozenia, że skoro nie jedza, to nie sa glodne,hihi
klaudia na długo przyjezdzacie do Polski? A grypa no panuje, ale już chyba najgorszy pomór za nami????

I nastała amnezja:)

Klaudia brawo dla Franka:Brawo:
Ja zauważyłam, że jak wieczorem kładę dziewczyny do łózeczka i gasze swiatlo, że jest zupełnie ciemno-to zasypiaja w sekund pięć.
Dziś paliłą się tylko malutka lampka nocna Stasia, czyli generalnie było ciemni, i mimo jego śpiewów dość głośnych, też bez problemu zasnęły.