Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Moje kobitki najadly sie i zasnely, ja wstawilam zupke marchewkowoa dla nich i mam lenia:(
A w chacie syf taaaaki, musze troche w lazience ogarnac, bo przyjada dzis panowie od pralki-wyswietlacz nam sie popsul, a pralka jeszcze na gwarancji.

Agucha witaj i pisz, pisz, pisz:)
Klaudia ja popijam juz druga Jacobs Velvet jak masz ochote:)
Rena ja mam czesto lenia, zeby wstac po podklad i atrakcje przescieradlowe u nas czesto:lup:
Cafe
okna nie zajac, nie uciekna:)

Witam was, oczywiście z kawką w ręku;)
Wlasnie mam wolną chwilke, bo Amelka ucina drzemke, alllleee cisza.....
Veronica fajowo wyglądasz w tych brązowych włoskach, no i wogóle świetna mamuśka z ciebie, wogóle nie widać że byłaś w ciąży, zero brzuszka...jak ty to robisz...
gosiamm jak tam malowanie pokoju???
agucha witaj na naszym kochanym forum, Davidek urodził się tego samego dnia co moja córeczka czyli 21.09, ale chyba z suwaczkiem masz coś nie tak, bo powinien miec 4 miesiące i 2 dni.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej dziewczyny, trafiłam tu przypadkowo - przyznaję się, ale mam pytanie
głównie do Ciebie Cafe 82.
jestem mamą październikową i wyczytałam, że zakupiłaś nosidełko Fisher Price.
zadowolona jesteś z niego? czy ten system montujący dziecko w nosidełku do szelek jest stabilny i porządny? nie ma możliwości żeby to samo się wypięło jakimś cudem?

bardzo proszę o odpowiedź bo jestem właśnie na kupnie i zainteresował mnie ten model głównie ze względu na to odpinanie :)

dziękuję !!!

iwa w pozwol, ze i ja CI odpowiem, bo tydzien temu i ja zostalam posiadaczka tego nosidla.
Wykonanie, łątwość obsługi i system zabezpieczajacy-bez zarzutu.
Moje dziewczyny zachwycone nosidłem, ja jednak myślałąm, ze bede mogłą więcej rzeczy zrobic, majac je na sobie. Pranie powiesze, ale z trudem, jednak o zrobieniu czegos w kuchni, raczej nie ma mowy:(

hm mi głównie chodzi o to, żebym małą włożyła do nosidła jak idę z nią z 3 piętra schodami po wózek do piwniy i jak wracamy z powrotem z zakupami bo jak narazie to noszę ją w foteliku samochodowym, ale raz to ciężko i niewygodnie a 2 to niedługo mała będzie za duża na ten fotelik.
dodatkowo rodziców mam 2 klatki obok i to ułatwiłoby mi wychodzenie do nich bo dźwigać fotelik w rękach to masakra zaczyna się robić :)
głónie to jednak te spacery bo Hanię w domu wkładam do fotelika, idziemy na dół, muszę wytachać wózek, później przenieść młodą z fotelika do wózka a fotelik do piwnicy.
z powrotem to samo tylko na odwrót + zakupy....
a tak to nosidełko wydaje mi się żeby się sprawdziło.

po domu Hania nie domaga się częstego noszenia, więc jakoś nie myślałam żeby w tym celu używać nosidełka.

bardzo dziękuję za wypowiedź a nie wiesz czasem czy gdzieś aniej niż na allegro można dostać ten model?

andzia :sofunny::sofunny::sofunny:
iwa ja jestem rowniez bardzo zadowolona i moj olek rozniez...i tez mialam takie same watpliwosci co do zapinania....ale w sumie dziecko przypinane jest na 3 takie napki....wiec mysle,ze jest bezpieczne....tez tak jak andzia myslalam,ze mozna wiecej zrobic z dzieckim w nosidle....a jednak nie....ale ogolnie jest napradwe super