Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No i sie Maryska obudzila...

Klaudia ja mam dla babc swoich i moich dzieci kwiatki i zrobione prze Stasia laurki, a dla dziadkow czekoladki-malo oryginalnie...
Dzis jedziemy do mojej babci, bo przy okazji jest rocznica smierci dziadka, a reszte tez chyba w weekend zwiedzimy...

Beata
sliczne dzieciaki...A co do prania, to u mnie tez sterty az sie przewracaja...zawsze lubilam prasowac, ale od jakiegos czasu nie moge na zelazko patrzec:(

czesc kobity ..ja jestem od wczoraj załamana , łaze tylko i rycze ... wczoraj byłam u mamy i tak siedzimy gadamy o JUlce i mama mówi "wiesz co ona tak dziwnie ta głowe zawsze trzyma , cos mi sie to niepodoba " no i tak od słowa do słowa zaczełam grzebac w internecie i sie załamałam bo te objawy wskazują na kręcz szyjny , roztrzesłam sie jak galaret a i jeszcze tego samego dnia pojechalismy do pediatry , niestety potwierdził , Julka ma ten pier***ny krecz , teraz czeka na dłuuuuga i dosc bolesna rehabilitacja :(( a ja jestem wsiekłą ze nikt z lekarzy badajac ja nie zdrócił na to uwagi i jeszcz mnie jebią za ta ze wczesniej nie przyszłam , zrobili ze mnie wyrodną matke i teraz naprawde si etak czuje ze wczesniej nie zaregowałam :(( a tak w sumie to ona on urodzenia w sumie tak ma , łeh jestem zła i załamana i wogóle doopa . Kobita z poradni rehabilitacyjnej zlitowała sie nademną i zapisała mnie na 4 lutego .. oczywisacie móią ze najlepiej prywatnie , i ze najlepiej tak 3- 4 razy w tyg a jedna wizyta 50 zł ..załamka, bo mnie nie stać !! a takieleczenia nawet rok moze trwac , jak miedzyczasie nie skaczy sie operacją ... zaraz jade sie wpychac do chirurga ..sorry za chaotycznosc wypowiedzi ale nie spałam cała noc i wogóle nei kontaktuje ...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

I ja się witam! Sto lat, sto lat dla Amelki!
:36_3_19:
U nas nocka ok pospalismy do 10, więc jestem mega wyspana.Wcinam sniadanko i zastanawiam się od czego zacząć porządki. Martwi mnie tylko Marcel bo gilów coraz więcej a w nosie aż chlupie.

Andzia dużo, dużo sił!
Beatka Izunia sliczna jak laleczka!
Anouk Andzia ma rację skonsultuj to z jeszcze jednym lekarzem.

Anouk bądź dzielna! Cholera, ta moja Zośka też krzywo trzyma główkę aż pediatrzy zwrócili uwagę ale ja nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak krecz! Jutro idę do ortopedy na bioderka to poproszę, żeby małą dokładnie zbadał! I faktycznie aż serducho pęka, jak wiesz że dziecku można by pomóc a wszystko takie drogie i nie zawsze stać! Po cholerę chodzić do lekarza prywatnie? Te konowały powinny w przychodni poważnie podejść do pacjenta! Aż mnei normalnie krew zalewa!
Klaudia ja też moim rodzicom zrobiłam laurkę z odciśniętą nóżką bo rączki przerabiałam na gwiazdkę i nie dało rady- mała za bardzo ruszała łapkami i umazała całą kartkę;) No ale mamy areszt domowy więc nie dałam rady wysłać, dlatego wysłąłam dzisiaj rodzicom zdjęcie małej z kartką i powiedziałam, że kartkę dostaną pocztą jak już będę mogła wyjść ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

W koncu zasnely i to razem!!!
JHak siedze kolo nich i non stop gadam i wale glupie miny, to jest ok, ale wystarczy, ze na chwile znikne z pola widzenia, to ryk, pisk, jakby je ze skory obrywali.

Prosiaczek masz racje, po cholere przyzwyczajac tych dupkow do prywatnych wizyt, po to sa lekarzami, zeby kurna pomagac.
Anouk trzymam mocno kciuki!!!