Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Tak zgadzam się, niektorzy lekarze to konowały!!! Przyznam się, że mi się wczoraj zgarnęlo u tego ortopedy za to, że mały leży tylko włącznie godzinę na brzuchu a on kazał 8 godzin!! To była ostatnia wizyta i wszytsko ok, dlatego skwitowałam na koniec, że ma to po mamusi, ktora nienawidzi spac na brzuchu! To jest niemozliwe, żeby Marcel uleżal 8 godzin na brzuchu a zmuszać go nie chcę...On jak się zmęczy to płacze...
Gosiamm..nie kusze ale jak dla mnie to rewelka ta chusta i o wiele wygodniejsza dla mnie...wkleję poźniej zdjęcie w tej chuście...oczywiście czerwona!!

Gosiammm strasznie wspolczuje, ze Kubulek tam musial cierpieć, co do czopkow to niewiem, bo na szczescie nigdy nie uzywalam,
a w moją po tym szcczepieniu coś wstąpilo, taka jest rozdarta i marudna, musze tylko na rękach nocić i z nią chodzic, chwile sie zdrzemnela, zjadla zupke i dalej smęci:36_2_24:
magda całe szcęscie ze nic groznego u Michałka i ze obeszlo sie sie bez antybiotyku:36_1_11:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

veronica_20
Tak zgadzam się, niektorzy lekarze to konowały!!! Przyznam się, że mi się wczoraj zgarnęlo u tego ortopedy za to, że mały leży tylko włącznie godzinę na brzuchu a on kazał 8 godzin!! To była ostatnia wizyta i wszytsko ok, dlatego skwitowałam na koniec, że ma to po mamusi, ktora nienawidzi spac na brzuchu! To jest niemozliwe, żeby Marcel uleżal 8 godzin na brzuchu a zmuszać go nie chcę...On jak się zmęczy to płacze...
Gosiamm..nie kusze ale jak dla mnie to rewelka ta chusta i o wiele wygodniejsza dla mnie...wkleję poźniej zdjęcie w tej chuście...oczywiście czerwona!!

Vercia a co mam powiedziec jak Michal lezy na brzuchu tylko 5 min. I tez ortopeda musiala sie nagadac.

no i spacerku nie bylo-leje jak cholera! ale mały wywietrzony przy oknie-zawsze to coś....teraz leży w malpim gaju a mnie taj rozbolala lepetyna, że nie wiem gdzie ją wsadzić!!biore tabletkę i poleżę, może przejdzie....
aco do moich kotletów to G. zjadl ze smakiem, widocznie te krowie plaxcki miały być zimne???
do usłyszenia kobitki

Moja maruda obudzila sie o 17.30 z placzem, pora karmienia była więc zrobilam butle, wziełam ją na stojąco na ręce żeby jej się odbiło...a ona spowrotem odleciała i teraz smacznie śpi.
Niech ten dzień się szybko kończy, żeby jutrzejszy był lepszy...
Wiecie co, właśnie rozwiesiłam pranie i okazało się, że wszystkie plamy po marchewce zostały na tych jej bluzeczkach, ale się wkurzyłam, :36_2_43:
używacie może jakiegoś odplamiacza???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka ja uzywam vanisha.....takiego psik psik.....i schodza i kupki,i marchewki....mocze....pozniej do pralki z innymi ciuszkami i juz....
magda rodzinka na szóstkę
vercia wez jakas tabletke i odpocznij
kasioleqq silek
goska przegladalas juz ksiazke?

olus wykapany,najedzony wlasnie zasypia....
K mial baaaaardzo ciezki wiec za chwile robimy sobie wieczor filmowy
...i musze cos wymyslic na poprawe jego nastroju:36_3_18:

dobranoc:Kiss of love:

Witajcie,
moja cierpliwosc po raz kolejny zostala wystawiona na probe-nie daje juz rady-mlode wciaz rycza-i wiem, ze nic im nie jest, maja po prostu taaaakiego focha, ze noz w kieszeni sie otwiera. Jak Kuba wrocila z pracy, to zostawilam go na pol godziny z cala trojca i wyszlam na pol godzinny spacer-musialam, bo myslalam, ze wybuchne. I tak rozpieprzylam pilota od TV na scianie-juz nie dalam rady:(
Masakra!!!

A, lekarka byla, na oskrzelach juz nic nie slychac, gardla czyste, mam jeszcze przez tydzien dawac syrop na ten kaszel...

Karola
normalnie kope lat...pisz co tam u Ciebie...
Magda dobrzez, ze osluchowo jest ok. Naprawde polecam oklepywania...
A fotki super, Michas ksero taty, a Ty jaka chudzinka...
Veronica moze przerzuc kulinarna wene na mnie, bo moj maz juz drugi tydzien je odmrazane miecho z chrztu:)
Gosia biedny Kubus:Całus:
Rena jak widzisz ja wcale tak super rady nie daje
Anielinka u mnie Vanish tez w stalym uzyciu...
Cafe jak sie czujesz? gonicie chorobsko???

Chyba sie spihje dzisiaj, mam taaaakiego nerwa, ze na trzezwo nie dam rady...:(