Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
oj biedny michalek.....moze nawilzacz powietrza by pomogl?chociaz wiem,ze sa podzielone opinie....
olus juz na posterunku...przebrany,nakarmiony....ale marudzi odkad tylko wstal!dwa palce w buzi i miałłłłłłłczyyyyyyyyyy

Michał tez od rana marudzi i paluchy w buzi, pewnie juz tam sie cos dzieje z zabkami.
Przed chwila odlecial mi na rekach, polozylam go do lozeczka i... pospal az 5 minut!
Kolejny ciezki dzien, szybko musimy isc na spacer, bo to jedyna szansa, zeby pospal.

Czesc kobity:)

Zosia ma zapalenie oskrzeli, od wczoraj oraczkuje, w nocy miala ponad 40st., dalam czopek, ale zbil temperature tylko na 2 godziny:(
Cala noc z K. nie spalismy, na zmiane ja nosilismy, robilismy zimne oklady...ach ...padam na ryj...w dodatku sama mam temperature i ledwo na nogach stoje. I jeszcze dostalam okres-full wypas!!!
Moja mama wziela wczoraj STacha do niedzieli, cale szczescie, bo jeszcze jakby on byl, to bysmy chyba calkiem zwariowali...ledwo zyje dziewczyny...no i dupa z jutrzejszej imprezy, wiadomo sila wyzsza, ale juz mielismy wszystko zaplanowane, fajnie by bylo troche sie odchamic...

dziękujemy za życzenia:***

u nas nocka super, poszlismy spać koło 23, na butlę maly wstał o 6 potem spal do 8...

stary pojechał do Niemiec chyba wróci dopiero jutro, więc dziś sama z małym zostałam;/
gosiammm ten stan pogorączkowy to pewnie od ząbków, mój Kacper też tak ostatnio miał, a dziąsla też sprawdzam mu palcem, i ma strasznie twarde i troche opuchniete;/ ciągle pcha łapkę do bużki...
a ja juz zrobiłam jedno pranko drugie w trakcie...a poza tym, to raczej nic innego nie zrobiłam...i mam dziś wilczy apetyt, chyba dlatego, ze jestem przed okresem...
musze troche posprzatac, ale maly marudny jakiś dzisiaj jak tylko zejde mu z pola widzenia to placze jak nie wiem wpadne pozniej bo krzyczy...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Zosia dostala pierwsza dawke antybiotyku i chyba troche temperatura spada. Za to Maryska robi sie ciepla. Chyba sobie k... w leb strzele!!!

Poczytalam Was dziewuchy tak na szybkosci-swoja droga a sie rozpisalyscie-i tak w telegraficznym skrocie-wszystkie historie milosne super, fotki tez, Anouk, Prosiak-slubne zdjecie przesliczne, u Prosiakow widac kto rzadzi w zwiazku:)

Ja stukam dziewczynom lyzeczka po dziaselkach w poszukiwaniu zebow.

A no i buziaki dla Kacperka i Bartka!!!

Wybaczcie, ze tak chaotycznie, ale i moj mozg dopadlo kurczenie:(

magda_79
A ja sie pozale, bo moja mama duzo pracuje i nie za czesto sie widzimy, rodzenstwa nie mam i tak ciagle sama siedze. A przydalby sie ktos do noszenia malego. Hihihi!
Mam dosc. Ciagle jeczy i nic nie moge zrobic. Albo na rekach albo przy cycku. To chyba naprawde zeby.

Magda pomysl sobie, ze zawsze moglo byc gorzej-moglas miec np. blizniaki:lol: