Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

witam kobitki!!! dlugo do was nie zaglądalam aż sie stęskniłam!!1 nie mielismy neta przez kilka dnia dzidsiaj dopiero nam naprawili ;):36_7_8:
widzę,że wy juz o krzeselkach itp. ja jescze nie mam muszę się rozglądnać ...ale chyba kupie w sklepie bo te przesylki sa strasznie drogie...dzisiaj jade do dziecięcego więc zobaczę...

powiem wam, że ja mma dzisiaj urwanie glowy od rana siedze na tel. i zalatwiam róZne sprawy..min. szcepionkę na rotawirusa bo potrzebuje na jutro a ja ani nie mam recepty ani szczepionki :( recepte załatwiłam w przychodni teraz czekam na tel z apteki czy w ogóle sprowadzą ja na jutro...

od wczoraj podaje malemu kleik ryzowy wierząc, że będzie spal do rana a tu dupa!! zjadl cała butle i tak obudzil sie o 6 rano!!

...a dieta..hmmm..waga stoi w miejscu a ja zajadam czekoladki....

ale u mnie dzisiaj zimno -5 stopni ale słonko jest więc spacer będzie....a kobitki planujace kolejna dzidzię po cc...cafe?? dopytywałyscie sie lekarza jak on to widzi??? ja przelecialam inetrnet i duzo znalazłam inf, że lepiej odczekac 2 lata, żeby blizna się zagoila na macicy ,bo jak za szybko kolejna ciąza to mozna nie donosić itp??? ja wolalabym już w wakacje zacząc się starać tak lipiec, sierpień...

Bestie nakarmione zasnely:)

Gosia ja kupuje sloiczki z Hippa, Gerbera albo BoboVity, te po 4 miesiacu, albo od 5-o. To sa lownie zimniaki, marchew i dynia, widzialam tez ze szpinakiem, ale z tym jeszcze chwilke poczekam. No i moze sie zmobilizuje i sma cos w koncu im uotuje, bo taki sloiczek razy 2 to jest 6 zl dziennie:lup:

Magda
smiej sie smiej kobito, pogadamy za pare lat:)

cafe82
czesc vercia....no ja w przyszlym tyg wybieram sie do mojego ginka.....zobaczymy co powie....tez czytalam,ze nalezy odczekac ale rok....no my najchetniej tez w latem wlasnie....no ale to juz lekarz sie musi wypowiedziec....

magda...''pojechany'':sofunny::sofunny::sofunny:

Cafe "pojechany", bo chcialam podkreslic, ze taki zajefajny. ihihi. mam nadzieje, zre zle tego nie odebralas. ale brakowalo mi slow :sofunny:

Witajcie popołudniowo!
Ja wlasnie przy kawce, rano strasznie sie wkurzylam, bo mieliśmy jechac z Amelką na pobranie krwi, a tu d..a, u nas -22 stopnie mrozu!!!Samochód nam nie chcial odpalić, coś tam w przewodach pozamarzało, my już uszykowane, mała nakarmiona, no i nici, a juz psychicznie byłam nastawiona.

Właśnie przed chwilą się dowiedziałam, że mam w środe operacje na wycięcie tego cholernego woreczka, moja kochana mamusia mi załatwiła w prywatnej klinice i to na książeczke, czyli nie musze placić 3000 zl!!!
Dobrze ze kiedys pracowala w szpitalu i ma jakieś znajomości. Mialam w tym tygodniu iść na szczepienie z Amelką, tak teraz musze wszystko przełożyć na następny.
Ależ jestem szczęśliwa, że już za 2 dni będe po wszystkim, bo w tym prywatnym, to jest tak ze sie idzie jednego dnia na operacje, a drugiego się wychodzi, oczywiście laparoskopową. Bede tęsknić za moją kochaną córeczką, ale jakoś wytrzymam ten jeden dzień.
A jutro 10 rano, mam się zgłosić a czczo bo będą mi robili wszystkie badania.

Tak więc jeszcze miesiąc po operacji bede miala diete, a pozniej już można normalne jedzenie jeść- hura! pożegnam się z twarożkami chyba na zawsze, bo juz mi się przejadły.

Na spacer dzis nie idziemy, bo przy takim mrozie, to wole siedziec z małą w domu.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

czesc anielinka

dobrze ze juz w srode bedziesz miala ta operacje zeby raz na zawsze skonczyly sie twoje bole, cale szczescie ze tak szybko a te dwa dni wytrzymasz bez malutkiej

ja bylam na spacerku u nas jeszcze taki mroz nie dotarl wiec spoko, nawet wiatru nie ma
pogonilam koty po mieszkaniu (choc z nosa mi cieknie co sie schyle), wlaczylam pralke a teraz czekam az mlody zasnie bo dzisiaj strasznie towarzyski

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

my dzisiaj bylismy na spacerku ale było strasznie zimno...teraz jest -14:36_2_13: nie lubię zimy!! udało mi się pozalatwiac wszystkie sprawy na tel. i mam spokój...a jutro szczepienie..mam andzieję,że Marcelek dobrze je zniesie...

wracając do krzesełka to ja znalazlam cos takiego KRZESEŁKO STOLIK DO KARMIENIA CESAR ARTI Wys0zł@ (514144629) - Aukcje internetowe Allegro byłam rano w sklepie dzidziowym ale wszytskie krzesełka ok 300 zl i bez funkcji stolika a tak zostanie stolik i krzesełko na póxniej :36_2_25: przy okazji kupiłam miseczke i łyżeczkę do karmienia no i pierwszy obiadek delikatna marchewkę...

Anielinka wracaj szybciutko do zdrowia...

Cafe ja idę do gin w czwartek tzn. jak narazie mam zamiar iść ....i wypytam się przy okazji o wszystko...