Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie w Nowym Roku!!!

U nas dzionek minął spokojnie, cały dzień same, bo Ł. dzis do 19 pracowal, Byłyśmy na spacerku, u nas tylko mrozi, a śnieg rano przez chwilke popruszył i na tym koniec, ale przez weekend zapowiadali że ma padać...zobaczymy.

Mieliśmy dziś jechać na pobranie krwi, ale dobrze ze wcześniej zadzwonilam, bo okazało się ze laboratorium dziś nieczynne, no i musimy w poniedziałek jechac, a na szczepinie w czwartek...uff jaki mnie ciężki tydzień czeka, znowu będzie ryk:36_2_58:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Wlasnie mialam sie Was pytac jak tam Wasze diety. Ja nie planowalam zadnej diety, ale wypadaloby troszke ograniczyc slodycze. Dzisiaj pozarlam pol babki piaskowej w czekoladzie i strucla z serem :(

Gosia troche balaganu, ale jak pozniej bedzie super!

Ja akurat zmywac lubie, nawet bardzo. Moge za Was zmywac codziennie! Za to nie cierpie oprozniac zmywarki, dlatego jej nie mam. No i nie znosze wycierac kurzu. Bleeee!

rena no wlasnie!!!
ja musze codziennie gotowac dla K. i Stasia, wiec chcac nie chcac jem to co oni...kiedys robilam ta 13-dniowa kopenhaska, efekt byl super, ale jakos nie mam na nia sily...
Znam tez fajna 4-dniowke, zrobilam ja jakies 2 miesiace temu-schudlam chyba 3 kg przez 4 dni, ale przez nastepny tydzien to nadrobilam:lup:

Dzień dobry kobietki:)

Andzia gratuluje 3000 postu:) szalałaś przez ten rok;)
Anielinka - Amelia super:)
U nas bałagau ciąg dalszy...staram się poprostu nie rozglądać na boki;)
Mały bawi się w łóżeczku...ostatnio jak już gdzieś chce leżeć to w łóżeczku i dobrze...prznajmniej nawet w dzień udaje mu się bez problemu uspiać samemu w łóżeczku....muszę tlko w odpowiednim momencie zabierać mu zabawki, żeb go nie rozpraszał...

u mnie wena od rana......sypialnia posprzatana i to dokladniutko....kurze,posciel....podlogi.......teraz maly spi wiec zrobilam przerwe,zeby nie obudzic go odkurzaczem...mamy dzis gosci i jutro tez wiec musze przed poludniem wyrobic sie ze sprzataneim bo na pozniej zaplanowalam upiec cos dobrego.....
andzia moje gratulacje....fiu fiu....3tysiace postow

u mnie niestety coraz mniej pokarmu....ehhhh....ale bede walczyc zeby chociaz w nocy karmic .....bardzo chcialabym do marca-kwietnia ...
mam pytanko.....jak myslicie ile stopni w minusie musi byc zeby zrezygnowac ze spaceru?polozna mowila,ze 5 ale to chyba przesada.....u mnie dzis mrozik ale piekne slonce....wezme olka chociaz na godzninke....ja rozumiem -15......ale -8 np?bez wiatru....