Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

witam w nowym roku

widze,ze wszsytkie dotrwaly.....a my nie:36_2_49:
podzwonilismy z zyczeniami i kolo 23 bylo lulu...olek zrobil mi noworoczny prezent i obudzil sie tylko raz wiec wyspalam sie..pierwszy raz od nie pamietam kiedy

no babeczki,przyznac sie......jakies noworoczne postanowienia?
ja mam kilka....o diecie nie wspomnam(no moze nie diecie ale ograniczniu slodyczy)
wiecej cierpliwosci,dokonczenie prawa jazdy.....jakis kurs jezykowy tak tylko dla przyjemnosci....wloski,francuski?..no i fasolinka....ale do tego to i trzoszke szczescie potrzeba...i jesczcze kilka bardzo przyziemnych-jak no to,zeb nie marudzic tak duzo ,i nie wkurzac sie tak czesto

witajcie ja postanowiem jeszcze nie wymyslilam: obiecalam sobie tylko ze jak tylko bede miala kase to w koncu sie obkupie w ciuchy bo ostatnio jak jechalam cos sobie kupic to zawsze wszystko na olka wydawalam :)
no i moze zastanowie sie nad lepiej platna praca tylko trzeba sie zebrac zeby CV napisac a z tym to ciezko bedzie :)
no i juz nie wspominam o diecie kupilam sobie gorset i bylam w nim tylko dwa razy

wogole co moj synek wczoraj zrobil: przetrzymalismy go do 21 i poszlismy go kapac ja go chcialam nakarmic butla zrobiona 10 ml myslalam ze bedzie malo a on mi odstawil akcje ze nie bedzie jadl w sumie wmusilam w niego 30 ml i nic wiecej myslalam ze mnie szlak trafi bop nie jadl od 19 no ale co tam a impreza na dole juz sie zaczela nie wiedzialam co robic ale w koncu poszlam na dól a maly spal co 10 min zagladalam i wiece co on spal do 3,30 nakarmilam go i co pol godziny byla powtorka karmiania ja nie wiem co sie z nim dzieje w dzien mi je co godzine i w sumie nie da sie nic zrobic bo caly czas cycek na wierzchu, a dzisiaj jestem tak nie wyspana ze szkoda gadac a dzisiaj jeszcze idziemy do kina bo mamy juz zrobiona rezerwacje a tak mi sie nie chce. tak wiec rok zaczal mi sie spiaco i tak do wieczora bedzie tylko mam nadzieje ze da mi olek dzisiaj sie wyspac.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

witam w nowym roku!!
u nas zabawa udana!! było super...8 osob, pogadalismy, posmialismy się..., i do 5 rano imprezowalismy, ja an szczęscie wypilam tylko2 drinki i czuje się super a reszta umiera w łóżku...a Marcelek spisał się wzorowo u babci..teraz jest juz z nami w domku...marzę, żeby już go wykąpać i pójść spać :36_7_8:

co do postanowień noworocznych:
1. DIETA, DIETA, DIETA!!!!!
2. mniej sie wkurzac i przejmowac drobiazgami!!
3. nie klócic sie z G. o byle pierdoły i czasem ustępowac ;)
4. maybe baby??? zalezy co powie lekarz w styczniu, choć bardzo byśmy chcieli ale także wiosną, ewentualnie latem, byle nie na zime!!
5. rzucić palenie...