Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ale miałam nadrabiania, u nas też dzisiaj ciężki dzień... Byliśmy w poznaniu na zakupach...wpadłam na głupi pomysł pojechania do kingcrosu gdzie jest real...a po wczorajszej wyprzedaży pustki poprostu...wyglądało tak jakby się personel dopiero obudził i towar wykładał... Byłam załamana...myślałam że już wrócimy z niczym...ale na szczęście wstąpiliśmy do auschan i tam kupiłam prezenty...dla małego oczywiście nie było tego co upatrzyłam i kupiłam coś takiego:
Fisher Price WARSZTAT po POLSKU piosenki *AKiJ* (503854098) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny wypelnialyscie w szpitalu te wszystkie ankiety z Panpersa, Hippa itd?
Ja dzisiaj dostalam pierwsza paczuszke z Hippa wlasnie, herbatke, lyzeczke i sloiczek z obiadkiem:lol:
I przypomnialo mi sie, ze przy Stachu tez dosyc dlugo dostawalam te wszystkie pierdolki i z Pampersa byl jakis konkurs, ze za okreslona ilosc kodow kreskowych dostawalo sie rozne zabawki z Fisher Price. Takze warto zaczac zbierac kody:)

Veronica Marcelek słodziutki w tym ubranku Mikołąja:) a co do zbierania ubranek i zabawek to my odkłądamy, bo mojego R. siostra tez odkładała, dla siebie jakby mieli i jakby nam się przytrafiło, no i nam się przytrafiło, teraz my odkładamy dla naszej następnej fasolki tak za (3-4latka)...
Andzia no ładnie dałabyś troche tej weny do prasowania, bo ja mam całą stertę i nie ma kto poprasować;[
Gosia gratuluję udanych zakupów, ja mam dla Kacperka taką fajną ksiażeczkę grającą i sa tam miejsca na jego zdjęcia:)
Justynka gdyby nie to, że muszę troche sie odchudzic, to tez bym chętnie zjadłą śmiecia:)
Anielinka oglądałam dziś Twoja Amelcie, słodziutka jest, taka delikatniutka;)

widzę, że chyba juz wszystkie spicie...ehhh

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

ja dzis od dwoch godzin na nogach,K wyjezdzal a ja juz sie nie kladlam
olek jesczcze spi a ja nawet dwa prezenty popakowalam!wow!
okazuje sie ze K do samej wigilii bedzie w rozjazdach wiec powoli powoli trzeba dzialac

vercia :36_3_16:-byle ciche dni szybko sie skonczyly
magda a ty kobito zrelaksuj sie dzis u fryzjera
andzia a ty jak sie czujesz?
goska no to zakupy udane,super!
prosiaczek sie nie odzywa,ciekawe jak chrzciny

aaaaaa co do ankiet to ja jakies 3tyg temu dostalam sliniaczek i cos tam jesccze

a plan na dzis to reszta prezentow-jak znam zycie to moze jeden uda mi sie kupic....no nie mam pomyslow,w sklepach tez jakos nic nie wpada w oko....poza tym wiadomo jak to z dzieckiem...szybko szybko....no i pelno ludzi wszedzie....ehh......a tak jak juz mowilam bardzo mi zalezy zeby byly to przemyslanie prezenty a nie perwsze lepsze pierdoly wiec mysle i mysle,i chodze i chodze przy okazji spacerow ale na razie to marne rezultaty