Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mały zasypia... mam nadzieje, że pośpi z godzinkę, a ja dokończe sprzątać:) mój m. dzisiaj wcześniej z pracy przyjedzie...i dobrze bo zakupów nawet nie ma jak zrobić w taką pogode... Ja jeszcze w piżamie latam, a na śniadanie zjadłam pare pierników....ehhh
Co do włosów to u mnie nie jest źle...po porodzie wogóle nie wypadały....teraz troszkę zaczeły...ale idzie przeżyć...

Moje dziecie tez cos dzisiaj spiace. I dobrze, bo do mnie dzisiaj doleciala wena prasowania. Machnelam wszystkie rzeczy :). A juz nie mialam ich gdzie upychac. Wrzuclalam do wozka malego i dzisiaj z 10 min zajelo mi ich przeniesienie, zeby isc na spacer :)
W Szczecinie tez pogoda do dupy, udalo nam sie wyjsc na 40 min i tyle. To moj pierwszy spacer od tygodnia (przez chorobsko) no i sie strasznie zmeczylam .hihihih

Ja byłam w sklepie...mały został z tatą i teraz śpi u niego na brzuchu...Moja wena wyparowała, a teście dzisiaj przyjeżdżają, a nie sprzątnełam do końca... tak by się jutro posprzątało a tak wszystko na wariackich papierach....
AAAA! Właśnie zobaczyłam że ciasto na pierniki czeka na mnie... wyciągnełam w nadzieii że wena ze mną chociaż do wieczora zostanie... a z okazji diety zjadłam dziś pare pierników, batonika i pączka i to tyle....same zdrowe rzeczy...

chyba i mnie trafiął sztrzała z weną :D pobiegam na zakupy zagniotłam domowa pizze i juz zaraz bedzie gotowa , byłysmy na spacerze , chata odkurzona , zakupy zrobione ...normalnie sama siebie nei poznaje :DD poprała bym jeszcze ale kutwa wody nadal niet !! dobrze ze mam duzo szmatek dla Julki to chociaz nie chodzi w brudnych gaciach :))
a ja nie wiem czy mi włosy wypadają czy nie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

hyhyhy nie ma ja dieta cukrowa :DD mi tez cos sie stało , jak słodycze przed ciaza mogły dla mnie nieistniec tak teraz jak raz dziennie nie zjem czegos słodkiego to mnie trzesie ... zgubi mni to ojjj zgubii ...bede wygladac jak 2 -a wieloryby ( bo jak 1-n juz wygladam ) i pewnie stary mjezostawi dla jakiej cycatej blondyny ...:DDDDD łaaaaaaaaaaa ide sie pocieszyc wielkim kawałem pizzy ...:) ppapapa

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Witajcie kobitki!

U mnie pogoda okropna, cały czas leje...byliśmy dziś na zakupach z Ł, kupilam sobie jeansy...ale ze mnie teraz laska po tej szpitalnej głodówce- he he
Amelce kupiłam taki pałąk z zabawkami do leżaczka co się przykręca po bokach, ależ ona ma radoche jak ona wlepia w to wzrok skubana....

A co do wypadania włosów to nic nie mówcie...mi wychodzą garściami, ale ja myślalam ze to teraz przez te kroplówki w szpitalu co mi dawali, bo wcześniej to nie tak mocno wypadały, teraz to masakra!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif