Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Juz nie pamietam kiedy sie tak lenilam. Mialam ogarnac chalupe, poprasowac, a ja tylko pomylam naczynia i juz nic wiecej nie zdaze. Robie tylko szybki obiadek i na 16 bioderka.

Tata byl przed chwila i juz dostalismy prezent gwiazdkowy, ale tak sie umowilismy. Rodzice kupili nam nawilzacz powietrza. Dla Michała nochala niezbedny, a i P. sie przyda, bo ma zatoki.

Uff nadrobilam czesc zaleglosci. Ja juz smacznie wczoraj od 22-giej spalam, a Wy do polnocy klikalyscie.Dobre jestescie. Hehe

Wigilie spedzamy sami, a w pierwsze swieto maz chce mnie wywiezc do tesciow :36_2_58: A ja usilnie szukam argumentow, zeby tam na noc nie zostac. Oczywiscie zwalam wszystko na Maje. Hehe

Dziewczyny zaszalalam i kupilam Mai mate edukacyjna. Wywalilam troche wiecej kasy, ale sie oplacalo. Maja zachwycona, ja zachwycona + maz tez zszokowany, ze cos takiego robia. Fotki sa pod suwaczkiem.

A teraz mykam ogarniac, bo ktos ostatnio wena rozsiewal, wiec podlapalam.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200810064565.png

http://picasaweb.google.de/Bartylaki

Ello kobitki:)

Stachu poszedl troche do babci, dziewczyny gadaja ze soba, a ja co? Od razu do kompa:lup:

Karola boska Maja!!! W ogolr fajny pomysl ze zdjeciami, musialabym tez cos takiego wymyslic, bo kiedys komputer szlag trafi i bedzie po zdjeciach.

Rena do mnie slonce nie dotarlo:( A co do telefonow zakupowych, to K. nawet jak idzie z kartka, gdzie wszystko jest dokladnie napisane lacznie z lokalizacja danego produktu:). to i tak 5 razy dzwoni!!!

Gosia
u mnie Maryska wcina rece non stop, a Zosia bardzo radzko.

i ja znowu muszę pisac monologi do was :oczko: ale ten dzien ponury brrr...ja już wszystko w domu zrobiłam, wlącznie z porządkami w szfach, oddaje wenę i zamawiam na sobotęna mycie okien :oczko:

zatrzaski w wózku zrobione a więc jutro na bank spacer...Marcel padł na macie i śpi sobie...ja zaladowałam pralke i czekam jeszcze na kilka obsikanych pieluch,żeby włączyć pranie...

Karola Majusia sliczna a pomysł ze zdjęciAMI super! choć ja część wywolalam...jeszcze musze trochę wywolac, żeby zrobić prezentowy album dla tesciowej i mamy...a Mikolajkowy Marcelek będzie na Kubkach świątecznych :oko:

Prosiaczek, cafe jak pierniki???? u mne zapach jest w calyum domu ale z paczki piernikow, którą teraz wcinam...:hahaha:

Gosiamm mój MARCELEK też wcina ręcę a jak zazsie kciuka to ciągnie jak smoka!!! dzisiaj wpychal grzechotkę do buzi ale zabrałam bo była pluszowa...rano czytalam "co nieco o rozwoju dziecka" P. Zawikowskiego i tam jest napisane, że to normalne, że dzieci pchają wszystko do buzi bo tak podobno poznają swoje ciało...a z podnoszeniem wysoko głowy i przewrotami na bok i brzuch to jest tylko napisane, ze każde dziecko rozwija sie indywidualnie i nie można dzieci porównywać..a w innej lekturze było napisane, ze dzieci, ktore spia na brzuszku rozwijają się szybciej i też szybciej obracają się itp. a te na pleckach nadażaja za nimi troszke później ale nie ma w tym nic zlego...

Hejka!
A my po bioderkach i malych zakupach :)

Bioderka ok! Stopka szpotawa juz nie jest szpotawa. Hurra! Spytalam od razu o podnoszenie glowy. Lekarz powiedzial, ze skoro nie lubi na brzuchu to juz teraz nie polubi :(. A co do trzymania glowki to wzial go za rece pociagnal az maly usiadl i... glowe trzymal sztywno. lekarz powiedzial, ze w takim razie wszystko jest ok :))))

Zakupy tez ok. P. jutro ma wigilie firmowa i kupilismy koszule. Dla mnie sexy bielizne pod choinke, gre dla chrzesniaka, a dla malego taki projektor na sufit z melodyjkami. Ciezko cos kupic dla maluszka w takim wieku, a typowe rzeczy juz ma. Na szczescie wszystko z glowy!