Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

rena_674
Magda ja mam inny problem wyczytalam gdzies na forum ze jezeli dziecko lezac na plecach odchyla glowe do tylu i w ten sposob odpychajac sie nogami przemiescza sie to tez jest zle, a mojego jak poloze na srodku wersalki to za chwile jest na koncu

Rena pierwsze slysze:Szok:
Moje tez sie przemieszczaja w prawo i lewo!!!

Magda witam w klubie, bo u mnie weny brak, za to w zoladku dwie Princesse i Stasiowe Mikolajkowe slodycze. Wstyd normalnie, dziecku czekoladki i zelki wyjadac:lup:

Trzymam jutro kciuki za Michalka:)

czesc dziewczyny wieczorowa pora
ja chyba tez mam dziurawe rece bo weny nie zlapalam, leza kolo mnie pudla i inne smieci z chinki i ozdob i tak mi sie nie chce ich sprzatnac ze szkoda gadac.
ale choinka juz ubrana, a maly wykapany i spi ja moze w koncu cos zjem bo tylko o ciastkach i kawi jestem, a tak mi siepic chce ze szkoda gadac.
moze troszke ogarne mieszkanie zanim S wroci z pracy zeby za bardzo nie wrzeszczal a jutro jak pojdzie na popoludnie to sie wezme za swiateczne porzadki.
dzisiaj bylam z olkiem u kolezanki ktora ma synka dwa tygodnie starszego od olka, wogole nie chce lezec na brzuszku i od razu sie denerwuje a moj olek pokazal marcelowi jak sie spi w dzien bo tamten to juz nie chce sypiac w dzien tylko kaze sie soba zajmowac, wiec jak olka uspilam to marcel tez poszedl spac nawet jego mamusia byla zaskoczona :)
moje dziecko oczywiscie bedac w gosciach tak mi sie skupkalo ze az po sam pepek byl brudny a w domku to oczywscie to takie malutkie kupki robi :)

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hej kobietki:)
Ja piekłam dzisiaj pierniki...ale jakoś nie wyszy... dobrze że mam jeszcze jedno ciasto w lodówce na pierniki... tak to jest jak człóowiek weny nie ma a chce coś zrobić... do następnej porcji pierników przystąpię jak poczuje powołanie...
Nie mam gdzie spać:( mały sobie leżał bez pieluchy na moim miejscu na łóżku w sypialni i zrobił siku z błogim uśmiechem....
ja pije herbate i idę spać...

A u nas kolej na wigilie u tesciow:(
W zeszlym roku bylismy u moich rodzicow.
Jestem taka happy, ze kurna szok.
Caly czas kombinuje co by zrobic, zeby tam nie isc.
W ogole to chcialam zalatwic gwiazdora do Stasia, ale moja tesciowka na bank narobi takiego fermentu i farmazony bedzie pieprzyc, ze mi normalnie wstyd kogos prosic:(