Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ŁUCJA I OLUŚ WSZYSKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!:15_5_16::orchestra:

witam kochane!! ja wlasnie dopijam kawke neistety już zimną...pogoda dzisiaj u mnie jest sliczna od rana słoneczko az żal, żeby zaraz nie skorzystać...
Andzia co do Moherów to ja tu wpisuje moją babkę, która bije w swoich madrościach mojego teścia..ta to dopiero ma zaswsze do powiedzenia coś...jak zobaczyła,że kamie malego butlato powiedziala,ze sarny si karmi i żyja to i on przeżyje...masakra co za odniesienie...

U nas dzisiaj dla odmiany ladna pogoda. Po nastepnym karmieniu spacerek.
Wczoraj maly obalil jednak butle z mamy melczkiem. I to bez zadnego problemu. Wypil jakby nic innego w zyciu nie robil. Heheheh!
Co do smoczkow uspakajajacych to Michal ich nie toleruje i tyle. A ja w zasadzie to juz teraz sie ciesze. Nie bedzie problemu z odzwyczajaniem. No i tak naprawde to on teg o nie potrzebuje. Jest grzeczny, sam zasypia. A jak troche marudzi to wystarczy go za raczke potrzymac :)

Dobra, spadam sie kapac i cos zjesc. Dzisiaj paczek na sniadanie! Mniaaaam! W dupie mam diety! Co zrobic jak ja za slodycze dalabym sie pokroic???

Cafe Oluś śliczny:)
Dziewczyny, a u nas chyba zaczeło się ząbkowanie... Kuba w miejscu dolnej jedynki ma spuchnięte!! o mamo... jak moja bratowa to zobaczyła to stwierdziła, że ząb niedługo będzie na bank! Dała mi żel na dziąsełka posmarowałam i małemu autentycznie było lepiej... Ciekawa jestem co to będzie... Możliwe, ze tak szybko???

rena swietna sprawa ten lezaczek moj maly jak rano wstaje to juz nie chce z nami lezec w lozku tylko trzeba wstac i wsadzic go do lezaczka ta troszke pogada posmieje sie a potem znowu karmienie i zazwyczaj zasypia w lezaczku. juz doszedl do wprawy i wie ze jak sie bardziej kreci i wierzga raczkami i nogami to sie zabawki ruszaja i zaczyna sie bujac, jakie to dziecko madre

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Ale jhestem zakrecona, zamis\ast szybka odpowiedz masz Magda podziekowanie:)

A ja jade z dziewczynami do lekarza, bo oprocz kataru mam wrazenie, ze zaczynaja kaszlec i dziwnie jakos oddychaja. Mam nadzieje, ze tylko schizuje, ale wole sprawdzic, tym bardziej, ze Staschu roznosi przedszkolne zarazki na prawo i lewo!!!

Rena ja tez nie umiem odmowic sobie slodyczy:(

Witajcie,
Łucja i Oluś wszystkiego najlepszego!!!:36_3_16:

A ja wlasnie wrocilam po lataniu od rana po lekarzach, okazalo sie ze musze znowu iść do szpitala:36_2_52:
Jestem totalnie załamana, chodze i rycze, przytulam moją kruszynke, zeby sie nacieszyc na zapas, ale to się nie da, znowu bede wylewac rzeke łez w poduszke.
Lekarz powiedzial ze zostalam za szybko wypisana ze szpitala. I to ten sam co mnie wypisał...brak słłów a tych lekarzy.:36_2_18:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif