Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

my tez pospacerowalismy 1, 5 godz..nawet w lesie bylismy i nazbieralam troche szyszek do swiatecznych dekoracji musze je teraz wysuszyc i spryskac zlotolem ;) u nas pogoda cudna zero wiatru zero deszczu i plus 5 stopni :smile_move: tylko Marcel jakiś dzisiaj nadzwyczaj marudny....nawet poplakał sobie...ech i nie obeszlo sie bez noszenia na rekach ale teraz za to spi...a ja musze umyc podlogi i takie tam....w ogole ostatnio strasznie zwiaza sie ze smoczkiem i bez niego nie zasypia a jak tylko go zgubi to sie drze..

rena_674
mamusie karmiace mam pytanie czy wasze maluchy robia kupke dziennie, bo moj juz dwa dni nie robil i nie wiem czy mam panikowac czy jeszcze dac sobie spokoj, brzuszek go nie boli a i baczki puszcza

Michał tez juz dwa dni kupki nie robil i tez baki puszcza jak stary :). Pytalam lekarke i powiedziala, ze przy karmieniu piersia to jest normalne, nwet gdyby tydzien nie robili. Chociaz ja tez nie lubie jak maly nie robi. Juz trzeci raz tak sie zdarzylo, ze 2 dni nie robi. Zazwyczaj na trzeci dzien juz jest ok.

My jednak tez zaliczylismy spacerek. Ale juz nie pamietam kiedy tak zmarzlam. Ubralam sie tak samo cieplo jak ostatnio kiedy bylo mrozno, deszcz nie padal, wiatru nie bylo. A zimno czulam w kazdej czasteczcce ciala. Brrrrr! I teraz caly czas mi zimno. Kaloryfery na full, a ja 2 pary skarpetek, koszulka i dwie cieple bluzy! A P. w samych spodenkach. Chyba cos ze mna jest nie tak :)

A co tutaj takie pustki?
Mały już wykąpany, leży w łóżeczku. Nie obraże się na niego jak nie zaśnie bo powinien pić mleko o 20...ale w pokoju coś cisza...
Jutro jade na zajęcie...normalnie coś mnie pogieło:/ po co ja zaczełam te studia?? Poproszę o przesłanie do mnie tej weny od sprzątania, może na chęć studiowania też podziała...

A no rzeczywiscie pustki, ja znowu byłam dzielna i bestie zasnely same!!! Zoska padal prwie od razu po kapaniu, a Maryska polegla dopiero przed chwila, w miedzyczasie sie skupkala i ulala chyba wszystko co wypila:( Ale grunt, ze spia!!!

A ja jeszcze dzis mam zamiar zrobic ciasto na pierniki z parentingowego przepisu:)

A jutro kolejny ciezki dzien-Stachu w domu!!!
Ale co tam, damy rade!!!

Ja poprosze o wene na prasowanie, bo niestety brak. Poczekam do jutra, bo jeszcze dwie pralki sie susza, jak juz rozkladac deske, to na minimum dwie godziny:glass:

Dziewczyny ja niedługo do szkoły lece...
Andzia wczoraj piekłam pierniki z tego przepisu o którym pisałam wcześniej...Pierwsza partia wyszła taka, że można szyby wybijać... a druga całkiem całkiem:) Nie zrobiłam dziurek żeby powiesić na choinkę i w tych pierwszych będe musiała chyba zrobić wiertarą;) hehehe

Miłego dnia kobietki:) Ja już od rana kombinuje na co by nie iść żeby być szybciej w domu... A więc albo kurier z weną zaspał... albo wena osłabiona do mnie przybyła;)

Hej! Ja dopiero jem sniadanko. Cos nie moglam sie wczesniej ogarnac.
Nocka calkiem calkiem. Wieczorem mega klotnia z P. Dobrze, ze dzisiaj jest na meczu, bo bym go udusila od rana.

Mly wlasnie zasnal - kupk nadal brak. Mam nadzieje, ze dzisaj pojdzie, bo zaczyna sie robic marudny.

Cafe wene chyba do mnie przez przypadek odeslalas! Zaraz zaczynam sprzatanie, potem prasowanie. I nawet mi sie chce :)

witanko babulce :) ja od rana walka z brzuszkiem ...wczoraj w nocy to samo ....kutwa a juz myslałam ze poszły te kolki w piżdziet :(((
madzia u nas tez kupkowy problem , jak popedze czopkiem to dopiero idzie .. łeh jak nie urok...
a kto tak ta weną trzaska na lewo i prawo ?? ja tam weny nie chce, chce kuna tylko SPOKOJUUU SWIETEGO SPOKOJU !!! ...a nastrój taki mam ze bez kija nie podchodz , cos czuje ze staremu sie oberwie bo cos mnie drazni dziś ...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png