Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
Moj maly jak mial 6 tyg to tez 4800 wazyl, tylko ze jak wychodzilismy ze szpitala to wazyl tylko 2600! Tak wiec skok ogromny! I tylko jest na cycu, ale jak Was czytam i te Wasze dzieciaczki tak pieknie spia to pokusa jest ogromna, zeby wieczorem dac mu butle i miec z glowy!
Jak na razie to tylko pokusa, ale coraz czesciej przychodzi mi do glowy.

ja mojego olka tez karmie na noc butla ale on spi tylko do 1 moze 2 wiec wcale ni jest powiedziane ze bedzie dluzej spal.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Przeczytalam wszystko co naskrobalyscie, ale i tak niewiele pamietam, jakos rozwalona dzisiaj jestem...

Kasioleqq fajnie, ze wrocilas, ale ja nadal nie widze zdjec Kacperka

Anielinka oby dzisiejsza nocka byla rowniez bez bolu!!!

Cafe super z angielskim. Ja kilka razy probowalam sie nauczyc tego jezyka, ale jakos nie mam do niego talentu:( A bardzo bym chciala, bo po niemiecku nie wszedzie sie dogadam!

Gosia brawo za posprzatana kuchnie, ja sie ostatnio ograniczam do wlaczania zmywarki wieczorem i oprozniania jej rano. Zawsze uwielbialam gotowac, a od kilku dni najzwyczajniej w swiecie mi sie nie chce:(

Justynka niezła desperatka. A zdanie a propos tesciowej wydrukuje i powiesze na drzwiach, zeby widziała jak przyjdzie:sofunny:

Anouk tylko pozazdroscic takiego meza. A zdjecie z chrztu super. Gdzie kupilas malej stroj? Musialabym sie zaczac za czyms rozgladac do moich łobuziarek.

Magda a moze odciagnij pokarm i daj mu wieczorem swojego z butli-bedziesz miala kontrole ile wypil-moze wtedy dluzej pospi?

justynka1984
magda_79
Moj maly jak mial 6 tyg to tez 4800 wazyl, tylko ze jak wychodzilismy ze szpitala to wazyl tylko 2600! Tak wiec skok ogromny! I tylko jest na cycu, ale jak Was czytam i te Wasze dzieciaczki tak pieknie spia to pokusa jest ogromna, zeby wieczorem dac mu butle i miec z glowy!
Jak na razie to tylko pokusa, ale coraz czesciej przychodzi mi do glowy.

ja mojego olka tez karmie na noc butla ale on spi tylko do 1 moze 2 wiec wcale ni jest powiedziane ze bedzie dluzej spal.

Ale musisz go tak dokarmiac?

ECH.. baby ale naskrobalyscie znowu!! moj babel spi te nie dalalm sie zlamac i stalam godz nad lozeczkiem podajac smoczek!!! a arel sie bawil zasypial wypluwal smoczek budzil sie lapal smoczek zasypial itd.juz ostatnio sie smiala, zemoze zrobie jemu smocze na gumce i nie bedzie go gubil zaczepie dookola glowy i caly czas bedzie go ssal...
mi tez nie chce sie gotowac...w sumie to janie gotuje tylko biore obiady ze stolowki...dla 2 osob nieoplaca sie gotowac...G. calymi dniami w pracy zcasem do b. pozna ja malo co jem...szkoda gary brudzic...ale jestem wygodna nie???
a co do porzadkow to okna dalej brudne, dzisiaj tylko poodkurzalam umylam podlogi a teraz wrzucilam gary do zmywarki wstawilam pranie i nic nie robie wiecej!! a co!@

magda_79
justynka1984
dokarmiam po to zeby miec mleko w nocy abym nie musiala wstawac i butli robic, bo rano wstaje to robie butle bo nie mam na tyle mleka.

W takiej sytuacji to jest to oczywiste! Nie ma wyjscia. A ja mam pokarm i wyrzuty sumienia, ze w ogole mysle o dokarmianiu. Sorki, ze tak wypytuje, ale latwiej mi jakas decyzje podjac.

nie ma sprawy w koncu po to jest to forum zeby sobie pomagac :)

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Pewnie zadnej juz nie ma...
Gosia chyba mnie natchnelas, bo podczas gdy K. okupowal kompa, ja posprzatalam w kilku szafkach w kuchni. Kuchnie mamy od 3 miesiecy, a syf byl, jakby conajmniej rok nie bylo sprzatane:Histeria:

Justynka to sobie Olek pojadl:)

Magda a kladziesz Michalka na noc tez na brzuchu???
Ja za rada poloznej zaczelam klasc dziewczyny na brzuchu jak mialy kolki. I tak sie nauczyly, ze na pleacach w ogole nie chca spac...caly czas na brzuszkach. Ostatnio nawet pytalam pediatry, czy to nie za duzo, ale stwierdzil, ze skoro tak duzo ulewaja, to nawet bezpieczniej-przynajmniej sie nie zakrztusza!

A ja wypilam dwa kieliszki winka do sprzatania i w ogole nie chce mi sie spac!!!

Magda dasz rade!!! Wierze w Ciebie!!!

A ja zmykam pod prysznic, jutro kolejny ciezki dzien, K. wraca pozno, a w sobote jedzie na polowanie, czyli znowu sama z moja świętą trójcą!!!
Za to w niedziele zabiera mnie na zakupy!!!
Choc tak do konca to nie wiem czy sie ciesze, bo ostatnio w przymierzalniach dostaje niekontrolowanych atakow histerii:(

Miłej, długiej i spokojnej nocy wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!