Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

heloł mamuski :)) co do blizny goraco Wam polecam masc CONTRATUBEX kosztuje ok 30 zł za tubke ale jest rewelacyjna i naprawde działa !!! masć ta poleciłi taki stary lekarz jak miałam wycinanego guza na twarzy , teraz blizna jest praktycznie niewidoczna :))
Nocka meczaca dziś jak cholira te mały smok co półtorej h krzyczał o cyca !!
Ja tez nadal w lovelli ale juz 2 razy nie płucze..
Miłego dnia :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Hej!
U nas najgorsza noc jak do tej pory. Maly wczoraj caly dzien nie spal, po kapaniu i jedzonku zasnal ... na pol godziny i obudzil sie z placzem. Chyba brzuch :( Mam nadzieje, ze kolki sie teraz nie zaczely. O 2 dopiero zasnal ,a potem co 1,5 h pobudka.

Teraz sobie odsypia pieknie, a ja ledwo na oczy patrze. Wrzucilam tylkpo pranko (jeszcze w Lovelli :)) i nic wiecej nie robie.

Mam nadzieje, ze spacer sie uda, bo juz 3 dni nie bylismy :(

Ja wróciłam z miasta...miałam takie ciężkie siaty... myślałam że nie dojdę... kupiłam sobie sweterek...a miała być kurtka i buty...ale chyba zaczekam, aż w grudniu pojedziemy do Poznania...
Mąż został z małym i wiecie co???? Mały dwa razy zasnął bez noszenia na rękach! Czy ten mały cwaniak u mamy tak tylko wymusza????
Ja nadal piorę w lovelli bo cały czas mam ten sam od narodzin Kubusia ale pewnie tak jak wy niedługo spróbuje wyprać w zwykłym proszku...

Michał tez cos sie budzi - slysze juz to jego bulgotanie w nosku.

Chyba ta pogoda jest taka dobijajaca. My znow bez spaceru - caly czas pada.
Do tego jakis dolek mnie dopadl, caly czas mysle o tym, ze juz minela polowa macierzynskiego i zaraz do pracy. Nie sadzilam, ze to bedzie az tak trudne.
Do pracy wrocilabym nawet chetnie, ale zostawic malego ... ciezko :(

Witajcie!!!
U mnie nocka jak najbardziej udana, a to dlatego ze bez moich bólów brzucha ;-))) wczoraj na kolacje zjadłam kisiel, sucharki i piłam wode...sam wypas!
Amelka wypiła mlesio i 12, a później to o 6.30 się obudzila, znowu mlesio i spaliśmy do 10.30
Rano wstałam a tu nie ma prądu, bo jakąś awarie chyba mieli, ale po godzinie włączyli.

Czy wasze dzieciaczki te które karmione są butelką tez tak na początku jedzenia się denerwują, płaczą i się złoszczą, bo moja tak ma i nie wiem o co jej chodzi, a po chwili grymaszenia jak zassie to wypija cała bytle.

Ide pomyć naczynia i biore się za obiad, dziś robie zapiekanke dla mojego Ł, bo już się o nią upominał kiedy mu zrobie.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

A ja się wziełam za sprzątanie...zaczełam od kuchni...taki syf, że sprzątam i sprzątam a końca nie widać...

Anielinka u mnie mały też nerwowy... nie dość że krzyczy jak tylko mu się przypomni że jest głodny... to czasami także jak zaczynam mu dawać... smok od butli w buzi a on jakby butli szuka... nie wiem o co chodzi... chociaż teraz wydaje mi się rzadziej niż jeszcze niedawno...

Ok kobiety ide kontynuować moje dzieło;)

a my dzis pospacerowalismy..... zachmurzone niebo caly dzien ale cieplo bo 6 stopni i bez wiatru wiec pochodzilam sobie....
i postanowilam zrobic cos dla siebie-zapisalam sie na anglielski-ktory u mnie w zaniku wiec ostatni dzwnek,zeby cos z tym zrobic....wiec dwa razy w tyg po 2h.....do szkoly jezykowej mam doslownie 3 minuty-wychodze z domu przechodze przez dwa przejscia i jestem....a moja mamuska jak nie bedzie K chetnie z wnukiem posiedzi....stwierdzilam,ze musze wykorzystac ten czas kiedy bede w domu z olkiem.....
kobitki nawet was nie poczytalam....zrobie to pozniej....ide konczyc obiad....buzka