Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko!

U nas też już nie ma śniegu buuuu...::(: Za to leje jak z cebra!
Młody lepiej. Ja za to gorzej:Padnięty: Siedzę w pracy i czytam książkę.

Cafe zdrówka dla chłopców i cierpliwości::):
Te bóle trwają już jakiś czas ale są bardzo nieregularne. Raz go boli co noc, innym razem raz na kilka tygodni... Jak był mniejszy to też czasami go męczyło cholerstwo:/
Wyobrażam sobie akcje przy myciu. Filip taki duży a też nie chce się czesać a przy myciu głowy do tej pory robi halo:Szok: Ale obciąć też nie chce.

Andzia współczuję fochów... Ale cieszę się, że Marysia tak lekko przeszła tą ospę. Oby i Zosia miała lekką. Stasiu też chyba się nie namęczył, prawda?

Magda :Podziw: ale masz słodkie dzieciaki! A Michał to starszy brat na medal!!! A t. na pewno szybko przywyknie i pewnie jak młoda pójdzie do żłoba to nie raz zatęskni::):

Sylrom współczuję wydatków... Z tym dofinansowaniem sprawa jest powalona! Leki które teraz nie są dofinansowywane nagle staniały:Rozgniewany: Ciekawe dlaczego... No i niezmiennie zdrówka dla Patryka! Ale się wymęczył...

Gosia nie daj się babsku! Współczuję tej atmosfery...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

zdecydowalismy sie na wioche:oczko:
jutro fachowiec jeszcze obejrzy dach i fundamenty
i ruszamy

ale sie booooje
i ciesze oczywiscie bardzo
szukam inspiracji teraz,bo ogolnie wiemy co chcemy
prosto,gladko,malo meblo,duzo miejsca
ale teraz trzeba to zrealizowac

no i 2 lazienki do zrobienia
jedna bez problemu,bo malenka i tylko kibelek
ale druga to juz wyzwanie
moze macie jakies pomysly?

Cafe ale czad z domem!!!! :yuppi:
nie moge sie doczekac fotek. a moze masz linka do tego domku?
To stary dom czy z nowszych?

Mi sie podobaja lazienki z drewnianymi podlogami i minimum kafli :) I w szarosciach. mmmmm, ale sie rozmarzylam.
A jestem na biezaco, bo szefowa odbiera mieszkanie niedlugo i ciagle przegladamy wlasnie lazienki, kuchnie itp.

Sylrom dobrze, ze Patryk juz lepiej! Zdrowka dla Ciebie!

andzia jak tam w kropkowie??? :)

A u nas ok. wczoraj bylam z Michem u lekarza. troche pogadalismy i jednak antybiotyk to najlepsze wyjscie, nie ma co kombinowac. no i lekarz zdecydowal dac mu antybiotyk, ktory juz mial kiedys po wymazie. zobaczymy, mam nadzieje, ze sie poprawi. a od poniedzialku do p-kola, bo ani nie goraczkuje ani nic innego sie nie dzieje.

Babcia zabrala sie za Michała jedzenie i naprawia to co namieszala zajmujac sie nim. efekt taki, ze w koncu wczoraj zjadl ziemniaki i brokuly :hahaha:
A z Alką to nie ma zadnego problemu, pożera wszystko co widzi. a zimniaki jadlaby najchetniej non stop, musimy jej ogranoczac :lup:

cafe82
magda no wlasnie chce szara lazienke,moze z czarnymi dodatkami,bialymi i drewnem wlasnie:)
jak masz fajne stronki to wrzuc prosze

a dom 10 letni
pietrowa typowa ze skosami
niestety ma na zewnatrz boazerie taka wstretna,bleee
ale na razie zabirzemy sie za srodek:)

Pozniej poszperam i moze znajde gdzies te stronki.
A boazeria zajmiecie sie juz na koncu, wk oncu to nic pilnego.
wrzuc jakies fotki tego domu, please!

magda_79
cafe82
magda no wlasnie chce szara lazienke,moze z czarnymi dodatkami,bialymi i drewnem wlasnie:)
jak masz fajne stronki to wrzuc prosze

a dom 10 letni
pietrowa typowa ze skosami
niestety ma na zewnatrz boazerie taka wstretna,bleee
ale na razie zabirzemy sie za srodek:)

Pozniej poszperam i moze znajde gdzies te stronki.
A boazeria zajmiecie sie juz na koncu, wk oncu to nic pilnego.
wrzuc jakies fotki tego domu, please!

jak porobie to wrzuce:)

cafe82
fajnie,ze babcia radzi sobie z dziecmi
zazdroszcze mimo wszsytko troche
u nas ciagle brak zainteresowania,nikogo nie obchodzi czy sobie poradzimy jak dzieciaki sa w domu,czy moze mamy cos do zalatwienia
kompletne echoooo

No babcia pozytywnie ostatnio. jestem zdziwiona, bo od razu na gleboka wode rzucona, bo z obojgiem, ale nie narzeka. fakt, ze jest z nimi tylko 4,5h, ale i tak super. fotuje Michałowi, nam tez kupi czy cos zrobi na obiad. szok!

wiem, ze jak przestanie sie nimi zajmowac to znowu nie bedzie odwiedzac i ich widywac, ale po Miśku widze, ze jednak jest za babcia - ten czas spedzony razem procentuje. Alka tez ja chyba lubi, bo P. mowi, ze ciagle sie do niej usmiecha. jestem spokojna i bardzo jej wdzieczna.

magda_79
cafe82
fajnie,ze babcia radzi sobie z dziecmi
zazdroszcze mimo wszsytko troche
u nas ciagle brak zainteresowania,nikogo nie obchodzi czy sobie poradzimy jak dzieciaki sa w domu,czy moze mamy cos do zalatwienia
kompletne echoooo

No babcia pozytywnie ostatnio. jestem zdziwiona, bo od razu na gleboka wode rzucona, bo z obojgiem, ale nie narzeka. fakt, ze jest z nimi tylko 4,5h, ale i tak super. fotuje Michałowi, nam tez kupi czy cos zrobi na obiad. szok!

wiem, ze jak przestanie sie nimi zajmowac to znowu nie bedzie odwiedzac i ich widywac, ale po Miśku widze, ze jednak jest za babcia - ten czas spedzony razem procentuje. Alka tez ja chyba lubi, bo P. mowi, ze ciagle sie do niej usmiecha. jestem spokojna i bardzo jej wdzieczna.

no i swietnie
na pewno michu jest za babcia,i tak jak mowisz fajny taki czas spedzony razem

nie wiem co jest,ze u nas taka znieczulica
ale juz nie zaczynam tematu:)
musimy dac rade i juz

tak tak temat rzeka
ale wiesz, ze oprocz tego co teraz t. sie zajmuje to tez nie mamy szans zostawic dzieciaki z kimkolwiek. jak chorowalismy to tez nikt nie spytal czy jakos pomoc.
tesciowa posiedzi z nia do czerwca i tyle. jestem jej wdzieczna bardzo, ze zaproponowala, bo sami bysmy nie zapytali, ale to bedzie koniec i wszystko wroci do normy.

Cafe super, mówię Ci na wiosce będzie fajnie, takie klimaty są super, a dla dzieciaków - raj. Ale pracowity czas dla Ciebie, takie remonty, urządzanie to fajny czas, a potem jak już będzie zrobione to taka satysfakcja!!!
Magda może faktycznie ten antybiotyk pomoże i będzie ok. Dobrze, że babcia się sprawdza, dzieciaki mają odskocznie od Was - zatęsknią, a babcia poczuje że ma wnuki - haha.

:16_3_204:

A u na s noc taka sobie, Patryk bez gorączki, ale w nocy się strasznie pocił przebierałam trzy razy, potem mu sie coś śniło - płakał, bał się czegoś, wreszcie go wybudziliśmy, bo nie dało się inaczej, na szczęście trochę pogadaliśmy z nim i usnął. Od rana strasznie kaszle, niby katar zniknął, ale wczoraj popołudniu wyglądało to lepiej.

Heloł::):
Wieje dzisiaj tak, że łeb urywa. Nienawidzę takiej pogody:Padnięty:

Maryśke roznosi nieludzko, u Zośki nadal kropek brak.

Magda oby antybiotyk pomógł Miskowi!!! Jaki dostał?
Jestem bardzo miło zaskoczona zachowaniem t. Oby jej tak zostało jak najdłużej.
A Alka bardzo mi przypomina moje laski, je co popadnie, zero telewizji, oj będziecie miec z nią wesoło::):

andzia
Heloł::):
Wieje dzisiaj tak, że łeb urywa. Nienawidzę takiej pogody:Padnięty:

Maryśke roznosi nieludzko, u Zośki nadal kropek brak.

Magda oby antybiotyk pomógł Miskowi!!! Jaki dostał?
Jestem bardzo miło zaskoczona zachowaniem t. Oby jej tak zostało jak najdłużej.
A Alka bardzo mi przypomina moje laski, je co popadnie, zero telewizji, oj będziecie miec z nią wesoło::):

hehe, jest dla niej nadzieja. dzisiaj chwile tanczyla przy piosence na minimini :hahaha:
Michu dostal Zinat - jedyny na te 3 Michałowe bakterie.

Mei co tam malo Ciebie?
Co czytasz ciekawego?
Ja kupilam sobie drugą część Grey,a, ale póki co mnie nie wciągnął. Glupkowaty taki...

Cafe ale super, że decyzja z domem podjęta. Ale Wam zazdroszczę...
Łazienki mnie tez się podobają w szarościach, ostatnio kolezanka zrobiła czarno-czerwona i wyszła po prostu przepięknie!!!
I podobaja mi sie tez ta malutkie płyteczki, takie 5cmx5 cm...
Ech...ale bym se coś poremontowała:lol:

Dziewczyny czy u Was też tak okropnie, u nas pada, wieje i ciemno, od rana mam światło włączone bo tak szaro!?! Chyba źle to na mnie działa bo nic mi się nie chce. Dobrze że obiad miałam od wczoraj, bo bym się nie zebrała.
Cafe łazienka to wyzwanie, mnie też się podobają te malutkie płyteczki, znajomi nasi maja taką dużą łazienkę i połączone takie płytki prostokątne duże z pasem od góry do dołu z malutkich płytek, a kibelek mają oddzielony luksferami takimi szklanymi, wcześniej te luksfery jakoś mi nie podchodziły ale u nich fajnie wyglądają, wszystko mają w kolorze beżu /raczej kawa z mlekiem/. My mamy niezbyt dużą łazienkę i bardziej trzeba było patrzeć żeby sie wszystko jakoś zmieściło, a w dużej to można sobie pofantazjować!
Andzia co do zapiekanki to raczej nie pomogę, ja robię tylko taką z ryżu i piersi z kurczaka, ale ona taka zwyczajna. Ostatnio jak miałam gości robiłam gulasz a la węgierski - uwielbiam takie smaki. Kurcze jak pomyślałam teraz to może jutro zrobię, tylko muszę trochę energii z siebie wykrzesać!