Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia zdrowka dla lasek!
I gratki dla Stasia!!!

W H&M sa naprawde fajne wyprzedaze. Mnostwo rzeczy przecenionych i mozna cos wyszperac. Dla dzieciakow tez, np. z chlopiecych wszystkie prawie sweterki po 30 zl.
Ja sobie kupilam 2 swetry i 3 pary gaciorkow, P. kupil koszule, super sweter i zajebiste buty, dla Ali 2 body, a dla Michała spodnie dresowe. Nie mielismy wiecej czasu, bo pewnie kupilibysmy o wiele wiecej :lup:

Wszystkiego nie przejrzalam, ale wydaje mi sie, ze mnostwo bylo przecenionych ciuchow jak dla Cafe chlopcow.

Cafe jak sie udalo popoludnie z Olasem? JAk chlopaki?

andzia
Magda 50 zł, więc bez tragedii, ale 5 pkt za takie gówno:Kiepsko:
Super z zakupami!!! Ja bym sobie chciała jakąś sukienke na święta kupić. Właśnie przed chwila rozmawialam z koleżanką i mówi, że w Poznaniu w hm wszystko wymiecione, puste półki...

No faktycznie 5 pkt to przegiecie!!!

Ja tez bym chciala sukienke, ale akurat tam nic nie widzialam ciekawego.
A przeceny byly naprawde fajne, tzn. tam najczesciej przecenione byly jakies odpady, a teraz naprawde ciekawe rzeczy.
P. kupil sobie buty skorzane, za kostke, ale nieocieplane, takie bardziej eleganckie - naprawde zajebiste za 75 zl. A wczesniej je ogladalismy za 300 zl

magda_79
andzia
Magda 50 zł, więc bez tragedii, ale 5 pkt za takie gówno:Kiepsko:
Super z zakupami!!! Ja bym sobie chciała jakąś sukienke na święta kupić. Właśnie przed chwila rozmawialam z koleżanką i mówi, że w Poznaniu w hm wszystko wymiecione, puste półki...

No faktycznie 5 pkt to przegiecie!!!

Ja tez bym chciala sukienke, ale akurat tam nic nie widzialam ciekawego.
A przeceny byly naprawde fajne, tzn. tam najczesciej przecenione byly jakies odpady, a teraz naprawde ciekawe rzeczy.
P. kupil sobie buty skorzane, za kostke, ale nieocieplane, takie bardziej eleganckie - naprawde zajebiste za 75 zl. A wczesniej je ogladalismy za 300 zl

Super!!!
Uwielbiam wyprzedaże!!!
My mamy tego zonka, ze do Poznania mamy 70 km::(:
I czesto gęsto nie udaje się trafiac w wyprzdaze.
A potem szlag trafia, latem kupiłam laskom stroje kąpielowe w hm za 50 zl, a tydziń później były przecenione na 20 zł, myślalam, że się wścieknę:Wściekły:

Cafe też zawsze mieliśmy tego zonka, że była tylka jedna rzecz w danym rozmiarze. Teraz juz nie kupuje równych, tylko ilościowo musi być tak samo. I czasem sobie pozyczają, Maryśka moge pożyczyc te majtki, a ja Ci pozycze za to moje skarpetki itp:lol:

Super z popołudniem dla Olka.
Stachu na pewno dostanie lego od t. Niedawno uzbierał kase i kupił sobie jakiś zestaw za 150 zł i juz się wala po chacie w częściach. My mu kupilismy taką małą konsolkę. NIe wiem co mamie, myslałam o książce kucharskiej Gesslerki albo Basi Ritz, chyba coś w ten klimat popatrze

JA mamie kupuje portfel, bo chce, tacie gacie, bo tez zamowil (i kupilam w H&M:)), a dla t. byle co. Tak jak zasluguja. Co bym nie wymyslila to i tak schowaja, albo wezma bez komentarza.
P. powiedzial, ze kupi im takie gotowe zestawy kosmetykow po 30 zl :hahaha:

Cafe jak cos chcesz to mge zerknac do h&M i kupic dla chlopcow.
Kurcze, dobrze, ze dzialacie z okulista. Bedzie ok!
My co roku z dzieciakami musimy chodzic, bo P. ma astygmatyzm.

cafe82
andzia
Jakbyście widziały jakieś fajne spodnie na Stacha na 134 to się ładnie usmiechne::):

na pewno byly takie kolorowe
proste i rurki
miodowe,szare,modrakowe
ale nie na gumce tylko na guzik

To chyba wiem jakie, ale kolega kolorowych nie założy, tylko czarne, granatowe, ew. szare:Histeria:
Ostatnio mu kupiłam takie fajne na gumie z podszewką czarne i żałuje, że nie wzięłam więcej. Chyba nie musze dodawac, ze on kalesonów nie akceptuje?:Niewiniątko:

andzia
cafe82
andzia
Jakbyście widziały jakieś fajne spodnie na Stacha na 134 to się ładnie usmiechne::):

proste i rurki
miodowe,szare,modrakowe

To chyba wiem jakie, ale kolega kolorowych nie założy, tylko czarne, granatowe, ew. szare:Histeria:
Ostatnio mu kupiłam takie fajne na gumie z podszewką czarne i żałuje, że nie wzięłam więcej. Chyba nie musze dodawac, ze on kalesonów nie akceptuje?:Niewiniątko:

zwroce uwage i zadzwonie w sobote,ok?
a takie cienkie na wiosne?
te co kupowalysmy w zeszlym roku?
bo widzialam tez ale bezowe chyba z tego co pamietam

cafe82
andzia
cafe82

proste i rurki
miodowe,szare,modrakowe

zwroce uwage i zadzwonie w sobote,ok?
a takie cienkie na wiosne?
te co kupowalysmy w zeszlym roku?
bo widzialam tez ale bezowe chyba z tego co pamietam

Nie, tych cienkich nie:)
Spoko, jakby Ci się rzuciło coś w oczy, ja i tak bede w przyszłym tyg. więc może coś znajde