Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Cafe:)
napisalam na boku:/
Ja tez weekend spedzilam w szkole, ale bardzo mi odpowiada ten kurs:) a do tego jest prowadzony przez rewelacyjnych ludzi, samych praktykow i oni teorie wrzucaja nam na strone w necie a na kursie mamy same praktyczne rzeczy:)
U nas za oknem sypie:) jak tak bedzie cala noc to jestem ciekawa jak dzieciaki dojada do szkoly...

U nas niedziela faaaajna. Raniutko na basen - super sprawa. Potem drugie sniadanko, chlopaki na sanki, ale taka zawieja byla, ze tylko z pol godziny pojezdzili, obiadek i wspolne lenistwo. Od razu inaczej jak P. jest w domu. Spokoj i luz.
Ala chyba korzystala z obecnosci taty, bo prawei nic nie spala :) A zeby niestety dalej w ataku. Juz nie mam sily :( I okropnie mi jej szkoda, bo naprawde cierpi.
Za to fajnie gada jak mnie widzi albo u P. na rekach jak chce do mnie: mamma! mamma! I patrzy i czeka az ja wezme :))

Cafe szkoda, ze z oczkami gorzej::(:\
Musimy tez jechać z Zosią, bo znowu jej oczko ucieka::(:
Fajnie, że mężuś dał dzielnie rade:)

Magda od razu czuc z postów, że lepsze samopoczucie po tak fajnym weekendzie:) Super::):
A P. z oknami mnie jak zwykle rozwalił, nie zamarzały mu?

Gosia no Hemnes fajny, ale już wybrałam coś innego. Nigdy nie miala, nic z BRW, ale znajomi mają i chwalą

andzia
Pochwalę się jeszcze, że mam 4 kg na minusie::):
Jeszcze z 4 chciałabym zrzucić, ale jak zleca 2 i uda mi się tą wagę utzrymac to będzie super::):

A kolezanka z pracy schudła w tym samym czasie co ja 10 kg:Szok:

Ide na bok

Zajebiscie! Podziwiam i zazdroszcze. Bo ja tylko gadam i gadam i narzekam i pozeram chwile pozniej tone slodyczy :lup:
A wlasnie rano dzisiaj wtsalam i pomyslalam o Tobie, ze nic nie piszesz o swoim dietowaniu!

a kolezanka schudla wiecej, bo i miala duuuuzo wiecej do zrzucenia.

A Szczecin wczoraj zasypalo. Tyyyyle sniegu, bleee. JEdynie Michał ma radoche.

W ogole to jest smieszny, ciagle tylko o tym Wikotrze z p-kola opowiada. Tym niegrzecznym. Chyba mu to troche imponuje, bo nawet ostatnio marudzil, ze Wiktor nie chcial sie z nim bawic.
Pwiiedzialam mu, ze ma sie z nim nie bawic to mi odpowiedzial: a dlaczego nie? Ja lubie wszystkich :lup:

andzia
Magda super, ze Michał się tak rozkręca. A Ty mu matka nie wybieraj kolegów:Oczko:

U nas tez pełno sniegu, laski w drodze do pk-la w każdą zaspę wchodziły, a ja nie znoszę zimy...i to ubieranie rano. A one jeszcze przy każdej rękawiczce odliczają kciuk, wskazujący, środkowy, serdeczny i maly. I druga rączka:Padnięty:

:hahaha:
Ja tez nie cierpie tego ubierania. Michał dzisiaj w kombinezonie poszedl. Chcial wlazic w snieg to niech wlazi :)
A zakladania mu rekawiczek to nienawidze. On patrzy w sufit i wpycha reke gdzie popadnie :lup:

Ale i tak najgorsze ubieranie Alicji. I ona tego nie znosi, wiec jest walka :)

Lałam wczoraj z P. wieczorem. Siedze sobie na forum, a on, ze dawno nie opowiadalam co u Andzi.
Mowie mu, ze pracujesz, dzieci do szkoly ip-kola.
a P: no kiedys to zawsze cos smiesznego opowiadals i tyle sie dzialo.
To tlumacze, ze teraz mniej piszesz i nie mam mu co streszczac.
P: ale jak to? Na wakacjach razem bylismy, a ja nic nie wiem co se u nich dzieje. Jutro spytaj.:hahaha:
Dzisiaj mu opowiem, ze schudlas :)

magda_79
Lałam wczoraj z P. wieczorem. Siedze sobie na forum, a on, ze dawno nie opowiadalam co u Andzi.
P: ale jak to? Na wakacjach razem bylismy, a ja nic nie wiem co se u nich dzieje. Jutro spytaj.:hahaha:

Hehe, pozdrów go koniecznie od Andzi::):
I powiedz koniecznie, że schudłam, ale że chyba zacznę ćwiczyć 6W, a t mi się tylko z Wami kojarzy::):

A jak chcesz coś śmiesznego to zapodam kawał:
Przychodzi pedał do lekarza i mówi, że coś go strasznie kłuje w dupie i żeby doktorek sprawdził.
- Ale panie ja znam takich jak pan, wy pedały to tylko dla przyjemności tu przychodzicie żeby wam w dupie grzebać.
- Ale panie doktorze, ja nie z tych, naprawdę coś mnie potwornie w dupie kłuje.
- Tak, tak jasne już ja wiem o co Ci naprawdę chodzi.
- Ale nie no naprawdę, nie mogę siadać w ogóle, stanie też mi sprawia ogromne trudności, niech pan z tym coś zrobi.
Doktor w końcu dał się przekonać, zakłada rękawiczkę i grzebie gościowi w tyłku, grzebie, grzebie, w końcu natrafia na coś, wyciąga i patrzy, a to róże. Zdziwiony patrzy na pedała, a ten:
- To dla pana, panie doktorze.

andzia
magda_79

Hehe, pozdrów go koniecznie od Andzi::):
I powiedz koniecznie, że schudłam, ale że chyba zacznę ćwiczyć 6W, a t mi się tylko z Wami kojarzy::):

A jak chcesz coś śmiesznego to zapodam kawał:
Przychodzi pedał do lekarza i mówi, że coś go strasznie kłuje w dupie i żeby doktorek sprawdził.
- Ale panie ja znam takich jak pan, wy pedały to tylko dla przyjemności tu przychodzicie żeby wam w dupie grzebać.
- Ale panie doktorze, ja nie z tych, naprawdę coś mnie potwornie w dupie kłuje.
- Tak, tak jasne już ja wiem o co Ci naprawdę chodzi.
- Ale nie no naprawdę, nie mogę siadać w ogóle, stanie też mi sprawia ogromne trudności, niech pan z tym coś zrobi.
Doktor w końcu dał się przekonać, zakłada rękawiczkę i grzebie gościowi w tyłku, grzebie, grzebie, w końcu natrafia na coś, wyciąga i patrzy, a to róże. Zdziwiony patrzy na pedała, a ten:
- To dla pana, panie doktorze.

:sofunny::sofunny::sofunny: