Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
cafe82
w czwartek mamy spotkanie z gosciem od mieszkania
tego,ktore teraz wynajmujemy
w styczniu zaczynamy starania o kredyt i musimy podjac decyzje co gdzie i jak
ie z niego zadowoleni, fajnie się mieszka?

no mieszka sie super
okolica swietna
ale troche remontu tutaj az sie prosi
wiec jedziemy pogadac
jak zejdzie z ceny to pomyslimy

cafe82
andzia
cafe82
w czwartek mamy spotkanie z gosciem od mieszkania
tego,ktore teraz wynajmujemy
w styczniu zaczynamy starania o kredyt i musimy podjac decyzje co gdzie i jak
ie z niego zadowoleni, fajnie się mieszka?

no mieszka sie super
okolica swietna
ale troche remontu tutaj az sie prosi
wiec jedziemy pogadac
jak zejdzie z ceny to pomyslimy

Fajnie::):

andzia
cafe82
a co do kozakow to dokladnie sprawdz sobie wymiary
i wiesz co
zobacz tez w uzywanych
ja w zeszlym roku kupilam te rylko za pol ceny
bo babce cos tam nie pasowalo
a naprawde jak nowki sztuki

Najgorsze jest to, że sama nie wiem jakie chce:Zakręcony:

no to wlasnie jest najgorsze
ja w sumie kozaki mam,ale moze w styczniu cos z przeceny znajde godnego uwagi

cafe82
andzia
cafe82
a co do kozakow to dokladnie sprawdz sobie wymiary
i wiesz co
zobacz tez w uzywanych
ja w zeszlym roku kupilam te rylko za pol ceny
bo babce cos tam nie pasowalo
a naprawde jak nowki sztuki

Najgorsze jest to, że sama nie wiem jakie chce:Zakręcony:

no to wlasnie jest najgorsze
ja w sumie kozaki mam,ale moze w styczniu cos z przeceny znajde godnego uwagi

A daj linka do tych co kupiłaś w zeszłym roku

cafe82
andzia
cafe82

kurde a jak ja znajde teraz ?
jest na allegro jakies archiwum?

no nie pomyślałam:lup:

ale serio pytam
bo nie wiem
a moze jakos bym doszla?

w kazdym razie kupilam chyba za 2oo
a nowe ponad 400
a paragonem
babka kupila i cos jej tam nie gralo
no i smigam w nich i jezzcze posmigam

No pamiętam, ale chyba nie da rady znaleźć archiwalnych aukcji.
Szperam i szperam i nic już nie wiem. chciałabym i czarne i rude...

Cześć...

Ja już mam obsesję! Chodzę wszędzie z żelazkiem i wszystko prasuję! Wszystko mnie swędzi, mimo, że nic już nie znajduję. I nawet nie chodzi o głowę, ale ręce, nogi... Ech... obsesja jak nic, bo tam przecież nic nie mam! Co wieczór siadam z latarką i tym gęstym grzebykiem i wyczesuję Filipa i siebie... Sobie skórę już do krwi podrapałam:/ Masakra... Za pierwszym razem kupiłam taki środek Nyda, robiłam już powtórkę i kupiłam kolejny, tym razem Paranit. Są bardzo skuteczne, ale ja mam już lekką fobię. Nie wiem jak się ma sytuacja w p-kolu bo zostawiłam Filipa na ten tydzień w domu. Nie mam ochoty patrzeć na tych ludzi przez chwilę... Ale nie daj Boże, niech Filipo w przyszłym tygodniu wróci zawszony z p-kola to chyba ich tam pozabijam:Wściekły:
W sobotę poszłam z Filipem na teatrzyk. Samej mi się podobało i już kupiłam bilety na kolejny spektakl:) A dzisiaj poszłam z młodym i ze sobą w końcu na badania krwi. Jutro mam odebrać wyniki. Młody się wystraszył i trochę powrzeszczał, ale śmiać mi się z niego chce, bo jak ostatnio wałkował ciasto i spadł mu wałek na palce u stóp to nawet nie kwęknął a tu taki koncert:Oczko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda gratki za kolejnego zębolka! Filipowi też tak nietypowo rosły... Najpierw normalnie jedynki na dole a później wyszły mu górne dwójki:Szok:
Super, że Michu tak pozytywnie nastawiony! Ciekawa jestem jak mu pójdzie na występie...
Wiesz co, ja ten adres do Ciebie bardzo długo miałam z tej koperty... Ale oczywiście jak już był potrzebny to gdzieś mi umknął... I masz rację, wysłałam na ten z przelewu! Mam nadzieję, że nie sprawiłam Ci tym wielkiego kłopotu:Nieśmiały: Mogłam się poprostu upewnić i zapytać. Przepraszam.

Andzia, Gosia no wielkie brawa dla Was kobiety! To straszne, ale ja bym zdechła z głodu na takiej diecie... Nie potrafię (albo nie chcę) odmówić sobie jedzenia... Ze względu na system pracy najtrudniej byłoby mi utrzymać godziny posiłków i ciągle chodziłabym głodna.

Cafe super plany z mieszkankiem! Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Waszej myśli:yes:
My w tym roku planujemy znów żywą, więc pewnie stanie dopiero przed świętami. Muszę uzupełnić ozdoby, no i znów ususzę pomarańczę i cytrynkę, fajnie się prezentowały:yes:

Ach, Andzia absolutnie nie pomyślałam sobie, że się wymądrzasz... Fajnie, że mi piszecie co myślicie. Zawsze na to czekam, bo co dwie głowy to nie jedna:Oczko: W ulotce było napisane, że ten środek działa na wszy i gnidy i że po użyciu już się nie zaraża, więc go puściłam co było i tak złym pomysłem. Koniec końców, tak mi się go szkoda zrobiło, że na tydzień zostawiłam go w domu. Najchętniej jeszcze dłużej bym go zostawiła... Mnie przeraża ten dywan na tej sali gdzie dzieci leżą, bawią się... Ciekawe czy czymś go zdezynfekowali? Jakoś czyścili... Mam nadzieję, że tak.

Sorry, że tak się rozwaliłam na kilka postów... Mogłam edytować, ale o tej porze przestaję już logicznie myśleć:D

Andzia Stachu jest zarabisty! :hahaha: ale sie usmialam. W ogole to ma swietny glos!

Mei bardzo bardzo wspolczuje tek sytuacji. Wyobrazam sobie jak bedziesz sie stresowac powrotem Filipa do p-kola :( I nie wyobrazam sobie, zeby nie zdezynfekowali zabawek i dywanu!
Przesylka sie nie martw, jutro tam podjade, wczesniej nie mialam kiedy, bo to kawalek i nie po drodze. Dzieki, ze mi przeslalals!