Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Bry!!!

Idzie zima...i wcale mnie ten fakt nie cieszy:(
Moje coreczki chyba jednak lubia mrozy, bo dzis pierwszy raz w swoim krociutkim zyciu nie plakaly w wozku!!! Normalnie szok!!! A ja jak taki debil smyralam je caly czas po policzkach, zeby sprawdzic, czy sie przypadkiem w tych kombinezonach nie podusily, normalnie nie molam uwierzyc, ze nie placza!!!

Za to w domu daja czadu!!! Chyba musza zrekompensowac godzinny spokoj w wozku. Mialam zamiar wykorzystac fakt, ze Stasiu jest u mojej mamy i troche posprzatac, dupa Jasiu, mendy w ogole nei spia, rycza...ach...nie mam juz na nie sil!!!

ech.. Andzia jak zrobie w przyszlym tyg. to wrzuce Ci fote :)
a tabsy tez bym ci podrzucila bo ankupilam 3 opakowania od razu ;)mam nadzieje ze jak zaczne od wtorku 2 opkowanie to nie dostane okresu...
Andzia a to co dajesz swoim laskom na katar to jestna receptre??? to jest lek czy do czyszcenia nosa cos??? bo ja mam do czyszcenie wode morska marimer a na katar ten euphorbium S itym pryskam mam jeszcze biodacyne bo wczesniej dawalam jak maly strasznie ulewal to mu sie zielone gile robily w nosie i lekarz kazal biodacyne do nosa podawać ...a cos mi sie zdaje ze moj babel ma zapchany nos tylko ze nic ciurkiem z niego nie leci wiecv nie wiem czy to katar czy co???

Hej Kobietki:)
W końcu udało mi się do was zaglądnąc:)... u nas zima na całego, jak wyszliśmy na spacer to nas ładnie wywiało...ale mały spał cudnie w wózku...
Powiem wam, że nie ma kolek... ale żeby nie zapeszyć to udawajcie, że ode mnie tego nie wiecie;) Zmęczona jestem, bo wczoraj długo siedzieliśmy... mały dwa razy budził się na picie... i dwa razy musiałam go przebierać bo cały był osiusiany... ja nie wiem co ja źle robie przy zakładaniu pieluchy...:/

Hello kobitki!
Jak ja sie ciesze, ze Was mam :)

Wrocilismy wlasnie od moich rodzicow i od razu zasiadlam do kompa.

Vercia ja stosowalam Euphorbium i nic nie pomoglo. Inna lekarka mi powiedziala, ze ten lek to pic na wode.

Gosia Michał tez wiecznie zasikany :(. Zalozylam w zyciu pewnie juz setki pieluszek i wydaje mi sie, ze wiem jak to robic, a ten maly dziad zawsze wie jak sie obsikac ;)

Witajcie!!!
No i ja się wyrwałam do was na chwilke. Teściowa już pojechała, wiec spokojnie sobie siedzimy, Amelka siedzi w leżaczku i wpatrzona jest w zabawki, przy tym robi śmieszne miny i się śmieje moje słodkie maleństwo. Ł siedzi i ogląda jakiś film, a ja na chwile wpadłam na internet.

Teściowa kupiła Amelce grzechotke i body - no to kobieta się wykosztowała...obiecywała ze w styczniu kupi małej huśtawke tą z Fisher Price 3 w 1 , co widziałam na allegro, ale zobaczymy co wyjdzie z jej obiecywanek.

A u nas tyle śniegu nawaliło, piękne widoki za oknem, ale zimno. Byłyśmy dziś chwile na spacerku, ale ciężko wózek pchać.
Dobra koniec dobrego ide kąpać moją mała śmieszke.

Może później zajrze. Pa

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Dobry na wieczor!!!

I ja sie ciesze, ze Was mam:)

U mnie dzisiaj masakra jakas, pozbylam sie Stacha, zeby odpoczac, a czuje sie bardziej zmeczona, niz po calym tygodniu z nim. Nie wiem, co sie stalo, ale dziewczyny prawie caly dzien plakaly, jak zaczely o 16-tej, tak przestaly dopiero po 20-tej. I non stop na rekach, niby na chwilke przysnely, ale jak tylko probowalismy je odlozyc do lozeczka-ryk. I oczywiscie razem...czy one kurna musza wszystko robic razem???:lup::lup::lup: Mam dosc na dzis...

Veronica Disnemar to tez woda morska, do tego masc majerankowa pod nosek i Cebion. No i reguralne odciaganie gili, teraz juz jest ok, ale ponad tydzien sie z tym katarkiem meczyly...

Gosia w takim razie udam, ze nic w Twoim poscie o kolkach nie bylo:Oczko:

Cafe zawsze przy remoncie znajdzie sie jakis konowal:lup:
Czzyli jutro paraptowa???

Anielinkaa tak wlasnie myslalam o tej hustwce na chrzciny, bo mi sie chrzestni dopytuja co kupic. Ale chrzciny mamy dopiero 27 grudnia i nie wiem czy wtedy jest sens jeszcze to kupowac. Gosia duza ta hustawka? Tak na oko jak dlugo moga sie w niej dzieciaki hustac?

Magda ja tez marze o solarium i jakos nie moge do niego dotrzec:(

Lilianka i ja sie dołączam do zyczeń ;)
u mnie tez zima na calego caly7 czas pada snieg mam nadzieje ze u malego ten nosek to tylko od jedzenia zatkany bo w sumienic tm nie leci...moze zrezugnuje z tego euphorbum i bede wlewac biodacyne ostatnio pomoglo bo to antybiotyk...mam nadzieje ze wkoncu przejdzie....tylko sie zasanawiam czy jutro wychodzic na spacer...te spacery zimowe to masakra ja jestem taaakizmarzluch ze po godz wymiekam!!! a moja sasiadka chodzi 3 godz po rynku z wozkiem...masakra ja nie daje rady....
ja wlasnie szukam prezentu dla synka na Mikolaja i chyba kupie mate edukacyjna fisher price ...widzialam tez sliczne ramki na zdjecie z miejscem na odcisk z gliny i chyb kupie dziadkom i pradziadkom i dam wraz ze zdjeciem i odciskiem synka pod choinke...
zmykam kobitki babel spi w sumie to samzasypia na szczescie bez lulania itp. nie wiem czemu ale tak ma,ze sie denerwuje jak jest spiacy a ja mu mamrocze albo olysze nim..moze to i dobrze...
milej nocki!!!!