Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej hej

my po urodzinach
bylo suuuper
chlopcy sie wybawili a jutro kuba przychodzi do nas na cale popoludnie
przynajmniej olek nie bedzie marudzil,ze sie nudzi:oczko:

a poza tym tak mi dzien minal szybko
jutro od ranca jade z dziecmi do mamy,bo przychodzi malarz konczyc ta sciane
pisalam wam kiedys,ze zalalo nas i pojawily sie zacieki
i wreszcie po 2 mies zabrali sie za to

a po wczorajszym moim sprzataniu nie ma sladu:Szok:

Wczoraj caly wieczor i dzisiaj rano przeryczalam. Nie pamietam kiedy sie tak rozkleilam :(
No, ale dołek mnie dopadł i tyle. Cigle sama i sama. Oprocz P. nie rozmawiam z nikim doroslym. I nie chodzi mi o pomoc przy dzieciach, ale raczej o towarzystwie od czasu do czasu.
Jeszcze wizja dzisiejszego dnia mnie przerazala.

Alutka wczoraj jeszcze tak plakala, ze w zyciu nie slyszalam czegos takiego. Nie moglam jej uspokoic, a ona wyla, zatykala sie. masakra
No, ale powod jest: mamy 5. zeba!
niestety nastepny juz atakuje :(

Aaaa, i na pewno to byla trzydniowka, bo mloda od rana pieknie wysypana na twarzy i brzuszku.

cafe82
magdapowiedz mi czym alutka sie teraz bawi?
co ja intersuje?
musze kupic jakis drobiazg chlopcu,9 miesiecy
i nie mam pojecia co to mogloby byc

hehe, teraz czas, ze interesuje ja wszystko co NIE jest zabawka :)
A z zabawek to u nas od jakiegos czasu hitem jest zwykla plastikowa piramidka z kolkami w roznych rozmiarach. Aluśka zdejmuje je, a poem probuje wlozyc i wiadomo, ze sie nie udaje i ze zlosci pizga nimi po calej chacie :hahaha:

magda_79
cafe82
magdapowiedz mi czym alutka sie teraz bawi?
co ja intersuje?
musze kupic jakis drobiazg chlopcu,9 miesiecy
i nie mam pojecia co to mogloby byc

hehe, teraz czas, ze interesuje ja wszystko co NIE jest zabawka :)
A z zabawek to u nas od jakiegos czasu hitem jest zwykla plastikowa piramidka z kolkami w roznych rozmiarach. Aluśka zdejmuje je, a poem probuje wlozyc i wiadomo, ze sie nie udaje i ze zlosci pizga nimi po calej chacie :hahaha:

no to mi pomoglas:lol:
kupie moze jakies autko z wadera i juz
sa takie dla roczniakow fajne

cafe82
magda_79
hej Cafe
super, ze urodziny udane.
No i dobry pomysl z wizyta Kuby u Was. Gdyby Michał mial w poblizu jakiegos kolege to na pewno czesto bym go zapraszala :)

kubula czasami przychodzi
ale teraz jesienia zima na pewno beda czesto sie odwiedzac,no szalu mozna dostac
ciagle nudy i nudy

Naprawde fajnie. Michałowi baaaardzo by sie przydal taki kolega.

u nas kolejny ciezki dzien. Michał zostal w domu, bo szlismy na usg. Wszystko ok, ciesze sie, ze wzielam to skierowanie. Co 2-3 lata bedziemy robic profilaktycznie.
Ale jestem juz wykonczona, jest bardziej absorbujacy niz Alutka. A jeczy i medzi za ich dwoje.
Plusem jest to, ze po porzadkach w jego pokoju do łask wrocily puzzle. Co prawda uklada po 20-30 elem, ale przynajmniej cos robi sensownego.

A Aluśka ujawnia powoli swoj charakterek, jak taki jej zostanie to ja sie wyprowadzam :sofunny:

hej
No i ja zagladalam i co? mam pisac sama do siebie? Zagladam, bo wiem, ze Ty piszesz :)

Dobrze, ze pani szybko zareagowala z ta goraczka, ze zauwazyla. JAkies wirusisko sie pewnie przyplatalo, a ze reakcja byla szybka to w piatek na pewno bedzie ok!

A ja dzisiaj zauwazylam ,ze Michał ma o wiele mniejszy katar. Nie wiem czy to przez nowe leki czy jak, ale poki co, odpukac, jest super!