Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,
mam ostatnio sporo pracy i na neta brak czasu:Wściekły:

Martwię się o K. Czesto boli go brzuc, ma biegunki, dzisiaj znowu całą noc latał na kibel, teraz z nim rozmawialam, to mówi, ze jest slaby, nic nie może jeśc. Zarejestrowałam go na dzisiaj do przychodni, ale nei wiem czy dostanie skierowanie na gastroskopie, a bardzo by mi na tym zależało...

Cafe i u mnie ciągle taki syf, co posprzatam to od nowa i tak w kółko. I tez mnie to wkurza, ale juz się chyba się trochę do tego przyzwyczaiłam:Padnięty:

hej
Noc do dupy standardowo. Jestem wykonczona. Naprawde caly dzien moge zapieprzac, ale te noce mnie rozwalaja :(

Ehhh, i u nas byl czast akich klotni. wszystko przez to, ze sie ciagle mijamy i w koncu ten zal, niedomowienia gdzies wybuchaja.
Teraz odpukac jest fajnie, jakos oboje staramy sie, zeby nie tracic czasu na klotnie skoro mamy go tak malo razem.
No i u nas akurat nie o sprzatanie :)))

Cafe mam nadzieje, ze K. przemysli dzisiaj i na spokojnie przeanalizuje i bedzie lepiej!
Zdrowka dla chlopcow. Olas przynosip-kolne bakterie i wirusy i pewnie chlopcy musza swoje odchorowac :(

Andzia gon K. do lekarza. Kuzwa, zasrany obowiazek lekarza wyslac go na endoskopie!!!
A K. tak zestresowany, ze podejrzewam, ze to ma z tym zwiazek. Mocno trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok.

Ehh, jak przemysle, to Mich nie jest taki zly, tylko ja chyba niepotrzebnie wkurzona wiecznie chodze. Ale wkurza mnie zachowanie typu: prosi o pomoc przy zalozeniu kurtki, jak podchodze i chce pomoc to ze zloscia sie odsuwa i mowi, ze chce sam. I zaraz ryk, bo on chcial sam! i histeria i jeczenie o wszystko. Wiem, ze to zmeczenie, ae i ja nie wytrzymuje i bez sensu potem wszystkiego sie czepiam. Błedne koło :(

Magda ja myslałam o gastroskopii, nie wiem...ostatnio po kazdej imprezie, gdzie poje i popije jest chory::(: Musze g przypilnowac, żeby sie porządnie przebadał, bo to juz nie sa żarty. A ja mam od razu w głowie Anie Gimlewicz::( Ech...

Laski zachowują się często podobnie jak Michal, uszykuje im rzeczy do ubrania, wszytsko ok, nagle któraś ryk i histeria, pytam o co chodzi, a ona, że nie chce tej bluzki, albo że mam jej pomóc ja ubrac. I za kazdym razem tłumacze, że mozna to spokojnie załatwić bez fochów, ale jak grochem o ścianę.
A ja mam straszne wyrzyty sumienia, że mam dla nich tak mało czasu::(

Uśmiałam się z braku kłótni o porządek:lol:

Andzia gastroskopia i endoskopia to jeden kit :)
Koniecznie niech sie przebada. Moze to wrzody? tak by wskazywalo. Zalatwilas cos w przychodni?

JA tez o tej Ani mysle, a teraz jeszcze gorzej, bo w wysokich obcasach byl artykul o umierajacej na raka zoladka dziewczynie, ktora pisze blog o codziennosci i jak przygotowuje na to swojego 7-letniego synka. chustka.blogspot mialam tam nie zagladac, a ciagle to robie i rycze. I dołuje sie :(

Cafe ale jestes skuteczna. heheh oby tak dalej :)

Ja tez tlumacze Michałowi, ze nie musi histeryzowac, ze wystarczy normalnie powiedziec. wiekszosv tych histerii i mojego darcis sie jest z takich blahych powodow, ze masakra. ale tez jak do sciany. I tez odzwyki okropne.
Na szczescie dzisiaj ani jednej akcji. P. go odebral z pkola. Zrobil pogadankei na dzisiaj skutecznie.
No i pani powiedziala P., ze Michał rozkwita i to nie to samo dziecko. rozbiegany, rozgadany :)

Magda brawo dla Miśka, że się tak rozkręcił!!!
I fajnie, że dzis bez histerii. U nas też najgorzej nie było, nawet krótki spacer zaliczyliśmy.

Cafe lepsze to niż nic:Oczko: Ale rozumiem doskonale Twoje nerwy, u mnie tez ciągła walka z wiatrakami, a najbardziej mnie wkurza gdy ja coś świeżo posprzątam pomyje, poszoruje, a oni perfidnie robią syf. A najgorszy jest K. i Stachu, laski ostatnio nawet w pokoju swoim sprzątają i mają mniejszy burdel niż Stasiu:Padnięty:

cafe82
no mnie dokladnie to samo wkurza andzia
wieczorem ogarniam
myje stol,kuchnie,blaty
itede
a rano jak moj kochany mezu robi sniadanie to rzygac sie chce naprawde
wychodzi i tyle
a ja mam od rana cisnienie 200

wszedzie ciuchy
do szafy schowac przeciez nie potrafi
bdurnych do kosza tez nie

No znam to:Kiepsko:I butelki od piwa zostawione na stole, pudełka od jogurtów itp też. A jak się np. skończy serek to nie wyrzuci tego do kosza, tylko włoży pusty do lodówki:Zakręcony: