Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia...wy pomagacie?a kiedy ty masz na to czas przepraszam???ehhhh....dlatego ja w sumie nie mam na co narzekac.....ale i tak narzekam,bo zawsze sie cos znajdzie....ale tak jak mowilam,tesciow mam 50km stad wiec nie jest tak zle....a moich rodzicow na bierzaca ustawiam,w sensie od razu mowie,jak cos nam nie pasuje i tyle,zeby nie bylo niedomowien

czesc dziewczyny moj potworek dal mi dzisiaj pospac kamienia tylko o 1 i 4,30 no i rano jak maz wrocil z pracy
teraz maly spi, a ja robie drugie pranie, jeszcze jedno przedemna, a sprzatac to bede jutro bo jakos nie mam dzisiaj ochoty.
u mnie sloneczko swieci ale tak srednio co pol godziny zaczyna padac snieg i robi sie nieprzyjemnie moze uda mi sie tak wycelowac aby wyjsc z olkiem na spacer.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hej dziewczyny:)
Rano było takie czyste niebo a już się chmurzy... za jakiś czas idziemy na spacerek...
Spaliśmy dzisiaj do 9 co nie jest jednoznaczne z tym że się wyspaliśmy... mały ciągle się obsikiwał i krzyczał wybitnie jak chciał pić (no ale jak bez butli wieczornej zasnął to co się dziwić) a potem tysiąc razy wypluł smoka zanim zasnął.... ehhh... no ale przynajmniej spał do 9...

villanelle ehhh to faktycznie z teściową nieciekawie, a z workiem ziemniaków to dobry pomysł...;)

Andzia ja Lejdis też już widziałam - uwielbiam ten film:)

A ja mam pierwsza chwile oddechu od rana, wlasnie poszlam siusiu, bo caly dzien wstrzymywalam, a nawet nie mialam kiedy isc:lup:
Dziewczyny na szczescie zasnely, Stasiu oglada poobiednia bajka, a ja musze ogarnac ten syf, bo wyglada jakby conajmniej stado swin przemaszerowalo(Prosiaczek oczywiscie bez aluzji:Oczko:)

A no i wywolalam wczoraj wilka z lasu, tesciowa mnie tak dzisiaj wk...., ze zabic to malo:Wsciekly:

Witajcie zaganiane mamuśki!!!

Dziękuje za życzenia dla mojej Amelci.

Czytam tak wasze posty i widze ze wy tez macie czasami problemy z teściową, moja się zapowiedziala na jutro ze przyjedzie do Amelki na 2 miesiące i jestem ciekawa co przywiezie na prezent, bo jak sie urodzila to dała marne 50 zl. A to taka zawrotna suma, ze niewiadomo co kupic, czy paczke pampersów czy puszke mleka....szkoda gadać- wysiliła się!!!:36_2_20:

A ostatnio jak byliśmy u niej, to tak chwaliła Amelke ze tak ładnie ubrana, a ona z takim tekstem, ze ja to chyba wszystkie ciuszki dostałam od mojej bratowej, a ja jej wszystko nowe pokupywałam, bo nic od nikogo nie dostałam, to była zdziwiona i powiedziala ze ona mi nic nie kupuje dla małej bo myślala ze ja dostaje, a zresztą dzieci tak szybko wyrastają, to znaczy ze mam jej nic ładnego nie kupić bo zaraz z tego wyrośnie........bez komentarza!!!:36_2_20:

A moja wlaśnie drzemie, ale pewnie zaraz sie obudzi.

Pozdrawiam!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

magda wlasnie mialam zapytac o to samo:36_1_1:
rena jak cora zareagowala?pomaga przy braciszku?

nooooo.....jutro bedzie naroznik.....jejejeje....w niedz juz bedziemy po przeprowadzce

magda z tego co pamietam,to michasia juz dluuuuuugo meczy ten katarek,prawda?no niech ci lekarze cos na to wymysla!!no chyba ze to jakies alergiczne moze....jest taka mozliwosc?