Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a kozaki kupilam dzisiaj
na allegro

JESIEŃ 2012,, AŻUROWE KOZAKI,,FIRMY DAWID,, NR 41 (2573339774) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czarne

jeszcze chcialabym jakies zamszowe,ale w tymi to dopiero bida

polbutow nie nosze
od razu z balerienek czy sandalkow w kozaki
i pozniej w marcu z kozakow w baleiny
bo jak wiecie ja bezskarpetkowa,bleee

Gosia popraw ta prace i bedzie z glowy!
Zajebiscie z dietetykiem! Tak Wam wszystko pouklada, ze glodowac nie bedziecie, a jak zdrowo bedziecie sie odzywiac! Trzymam kciuki!

Cafe nono! Super, ze udaje Ci sie zyc bez slodyczy. JA nie potrafie. Jak sobie odmawiam to chce mi sie jeszcze bardziej.
Pomysl z jedzeniem do 18 super. Ja przed slubem tak jadlam i super waga mi zeszla.
Kozaki fajne! Chociaz ja nie cierpie kozakow i juz sie denerwuje, ze bede musiala w nich chodzic.

Hej,
w czerwcu myślałam, że będe z radości skakac na koniec wakacji i powrót dzieci do szkoły i p-kola, a jakoś mi tak przykro...przeleciały te 2 miesiące jak szalone...

Dzisiaj mieliśmy gości na kawce urodzinowej zołzów, dopiero ogarnęłam, K. czyta jeszcze laskom. Pochwalę |Wam się zaraz jakiego torta zrobiłam, nikt nie wierzył, że to moja samodzielna praca:)
A w wolnej chwili napisze na boku jak mi t. ciśnienie podniosła:Wściekły:

Magda no leci czas jak szalony, dopiero co się cieszyłyśmy z II kresek, a Alka już taka duża:)
Cieszę się, że Misiek zadowolony z p-kola i bawi się z innymi. Mam wielką nadzieję, że się przełamał na dobre i będzie coraz lepiej:yes:
Kupiłaś kurteczkę? Jakby co to ja mam po laskach taką zieloną z Cocodrillo, ale rozmiar 80, nie wiem czemu jej nie wysłałam, musiała się gdzieś zawieruszyć.

Cafe dobrze, że chłopaki już zdrowe i dają starym pospać!!! Oby tak im zostało.
Kupiliście coś Olasowi?
My laskom kupiliśmy torebki-różowe:Oczko:- do tego malowidła do buzi, korale, bransoletki,pierścionki itp cuda, no prezent tarfiony w dyche:) Poza tym dostały zabawki, którymi zainteresowały się minute-standard, a mój brat kupił im nowe memory, po 48 kart, jedna ma z ksieżniczkami, druga z Puchatkiem, całe popołudnie męczyły wszystkich o granie, mieszały obie gry, tak, że było prawie 100 kart, niezła jazda. I wszystkich ogrywały:lol:

Gosia koniecznie pochwal się wskazówkami od dietetyka!!! Ja zrzucam 1 czy 1,5 kg po czym przychodzi weekend i wszystko z powrotem do przodu::(:
Laski też nie bardzo chcą iść do p-kola, powiedziały mi, że chciałyby całe życie chodzić na półkolonie. I u nas w średniakach są jeszcze w pierwszym półroczu lezaki i to mnie przeraża.
Ja jeszcze cały tydzień chodzę na 4 h, więc mam nadzieje, że jakoś to ogarniemy

cafe82
goska uuuu bidny kubula
mam nadzieje,ze w poniedzialek nie bedzie tak zle

andziacos miekniesz ciotka:lol:
pokaz torta

my zasiedlismy na Mam Talent
caly dzien w biegu
zakupy przelozylsimy na jutro a dzisiaj zaliczylismy kobylin

Czemu miękne?
Jakoś nie moge uwierzyć, że laski mają już 4 lata, Stasiu idzie do szkoły, do której nie tak dawno sama chodziłam...ech...zdecydowanie za szybko leci ten czas...

andzia
cafe82
goska uuuu bidny kubula

pokaz torta

caly dzien w biegu

Czemu miękne?
Jakoś nie moge uwierzyć, że laski mają już 4 lata, Stasiu idzie do szkoły, do której nie tak dawno sama chodziłam...ech...zdecydowanie za szybko leci ten czas...

no leci leci
ja jeszcze ciagle mam ten etap,ze marzy mi sie podstawowka z internatem:lol:
pamietasz?:lol:
ale patrzac na ciebie pewnie i mi sie zmieni za rok dwa

cafe82
andzia
cafe82
goska uuuu bidny kubula

pokaz torta

caly dzien w biegu

Czemu miękne?

no leci leci
ja jeszcze ciagle mam ten etap,ze marzy mi sie podstawowka z internatem:lol:
pamietasz?:lol:
ale patrzac na ciebie pewnie i mi sie zmieni za rok dwa

Pamiętam doskonale CIę rozumiem. Ja też mam czasem jeszcze takie myśli, ale coraz częściej mi się włacza żal za tym co było, minęło i nie wróci więcej:Niewiniątko:

andzia
cafe82
nie no musze przyznac,ze po tym tygodniu wcale nie jest ze mna zle
pierwsze 2 dni byly ciezkie
ale pozniej dalismy rade
i stwierdzam,ze chlopaki sa suuuper
maja takie akcje,ze sikamy

Ze mną po czterech latach tez jest całkiem ok:oczko:
Ale pamiętam tez ile łez wylałam przez te dziadygi:wink:

nie no ja ci juz pisalam wiele razy,ze nie dalalbym rady byc z nimi w domu
psychicznie na pewno nie
rok i 3 mies to i tak jak dla mnie mega duzo
dlatego podziwiam,podziwiam i jeszcze raz podziwiam

Gosia pewnie jak juz Kuba pojdzie do p-kola to znowu chetnie bedzie chodzil. Michu tez marudzil przed, a teraz to mu nie pasowalo, ze weekend jest :lup:

Andzia tort po prostu zajebisty. No brak slow! Jestes zdolniacha! P. wlasnie pokazalam i sie pytal dlaczego go nie zaprosilas :hahaha:
Laski sa niesamowite z tym memory!
za kurtke dzieki, rozm 80 to Alka pewnie za rok bedzie nosic :lup: Michał juz w tym czasie w 80 smigal, a na nia niektore 68 sa za duze :lup:

cafe rozpusta z tymi nockami. hehe
ale mam nadzieje, ze juz sie chlopcom nie odwidzi.