Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Gosia suuuper,ze wyniki ok i suuuper postanowienia! Trzymam kciuki!
Kubula pewnie steskniony za mamcia, co?

andzia no nie moge z Zoski! Ona jest rewelacyjna. Jutro ukochaj mocno te swoje zolzidla od ciotki i wuja!
Nie martw sie waga. ja co stracilam to juz odzyskalam. Nie moglam sie oprzec zarelku nad morzem :(

A teraz tez popijam odrobine Radlera, podgryzam ciacha i kanapke :lup:

hej
u nas noc w standardzie :)
Michu w p-kolu, P. w pracy. Ja juz troche ogarnelam, skonczylam wlasnie sniadanie i zabieram sie za prasowanie, bo schna kolejne 2 suszarki, a ja juz nie mam gdzie upychac lumpow. Bleee, tak mi sie nie chce.
Alka spi, wiec wykorzystam.
Musimy dzisiaj podjechac do p-kola podpisac umowe Micha i podjechac w pare innych miejsc. I dobrze, bo przynajmniej w ruchu i nie bedziemy siedziec w domu.

Kuzwa, jakies porabane dzieciaki dra sie pod oknami. Cos czuje, ze Alicja nie pospi :(

P. zabral Michała do pracy, Alicja spi, a ja zamiast z nia sie polozyc to latam po All. Szukam dla mlodej kurtki na jesien. I kompletnie nie wiem czego szukac. JAkos z Michem mialam juz wszystko wczesnije, mial milion kurtek, bluz itp. A teraz w ogole tych ciuchow nie ogarniam. Ona do tego jeszcze taka malutka, ze nie wiem jak jej bede kurtke zakladac :lup:

magda_79
P. zabral Michała do pracy, Alicja spi, a ja zamiast z nia sie polozyc to latam po All. Szukam dla mlodej kurtki na jesien. I kompletnie nie wiem czego szukac. JAkos z Michem mialam juz wszystko wczesnije, mial milion kurtek, bluz itp. A teraz w ogole tych ciuchow nie ogarniam. Ona do tego jeszcze taka malutka, ze nie wiem jak jej bede kurtke zakladac :lup:

a nie myslalas o takiej
w sensie tego typu
PRZEJŚCIOWA KURTKA H&M ROZ.74 6-9 STAN BDB (2587732031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
my mielismy dla chlopcow i w zeslzym roku,i tym
i naprawde sa super
olek tez takie mial

Musialam popisac P. kilka dokumentow i czekam na koniec aukcji. Oczy mi same leca. Nie jestem zmeczona, tylko cholernie spiaca. Jakby mi ktos lopata do oczu piasku nasypal. a noc pewnie bedzie ciezka :(

Znalazlam taki kombinezon. Tylko nie wiem jak to bedzie z Alki rozmiarem :lup:
H&M Kombinezon n zimę rozm. 80 (2586234914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

magda powiem ci,ze H&M0wska 80 dopiero co chlopcy nosili
wlasnie wchodza w 86 z h&m
takze na pewno bedzie za duzy
68 musialabys patrzec albo gora 74
najlepiej popros o wymiary

jak nocka?

u nas uwaga uwaga chlopcy w ogole sie nie budzili
i wstali o 6
nie moge w to uwierzyc
olek za to przywedrowal ale to pestka
wiec nie narzekam,wyspalam sie jak nie wiem

Wow, ale mam czytania :(((
Marze juz o godz. 19. Jestem tak spiaca, ze ledwo na oczy patrze, P. nie ma, a pogoda nie sprzyja spacerom. O 19 zaczne ogarniac mlodziez.

Dzisiaj chwilke obserwowalismy Micha jak sie bawil w p-kolu. super! No, ale bylo tylko 6 dzieci z jego grupy, wiec pusciutko. Zobaczymy jak bedzie w poniedzialek. Najwazniejsze, ze poki co jest przeszczesliwy!

Witam:)
Mało zaglądam, bo zajęłam się kosmetyką mojej pracy mgr - jak dla mnie najgorsza robota, wolałabym już chyba jeszcze jeden rozdział napisać;) no ale wzięłam się za to bo muszę oddać już pracę i pewnie niedługo obrona:)
Ja trzymam się ostro postanowień szpitalnych:) na 12 IX jesteśmy umówieni do dietetyczki, a do tego w szpitalu dostałam tabletki od których podobno udaje się schudnąć:) to takie tabletki dobre na wszystko;) najważniejsze, że pomagają mi mieć dobre wyniki, a jak przy okazji schudnę no to będzie rewelacja:)
Magda ale fajnie, że Alicja tak bezproblemowo przechodzi ząbkowanie:) pamiętam jak Misiek cierpiał biedny...
Cafe mnie też załamałaś tymi kozakami;) wiem wiem, że przejściowe ale mi kozaki to tylko z zimą się kojarzą;) Ja muszę sobie kupić jakieś półbuty i torebkę u mnie bida w tych dwóch tematach....
Andzia jak tam w pracy?