Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
Dzisiaj intensywnie. Chlopaki zaliczyli aqua park, my z Aluśka tylko patrzylysmy jak sie bawia.
A potem P. zabral dzieciory do pracy, a ja w koncu zaliczylam swoja wymarzona Zumbe :yuppi:
Jestem zajechana, ale przeszczesliwa :) Na pewno bede chodzic, bo tak cudownie w dupe dostalam :)

Andzia az tak dzieciaki szaleja? Mi teraz Michał Twoje laski przypomina. Zwracam mu uwage, a on z usmiechem robi cos dalej. Jak do sciany.
A jak sie zlosci to slysze: Nie gadaj tyle do mnie! Wejdz na drzewo :lup:

Mei Filippo cudny jak zwykle :) I bluzki tez fajne. Niestety my mamy baaaardzo daleko do Kauflandu :(
Szkoda, ze P. nie wspolpracuje z Toba, ze nie widzi, ze szkodzi Filipowi :(

Cześć!

Cafe to super, że Olkowi pasują te łączone grupy! Fajnie, że on taki kontaktowy.
Hehe, co za ulga jak nie trzeba już dzieciaczków nosić! Ja mieszkam na 3 piętrze i źle to wspominam... Wózek, Filip i jeszcze często jakieś zakupy:Szok: I tu też P. mnie wkurwiał, bo ja chciałam, żeby Filip sam wchodził a on zawsze go wnosił i znosił, więc Filip się buntował i odstawiał mi cyrki:Rozgniewany: Nawet do niedawna tak było! Masakra...

Andzia współczuję akcji dzieciaków...
Dobrze, że kuzynka mogła wpaść. Przerąbane z takimi kombinacjami:Szok: Oby już nie odwoływali już tych półkolonii...

Magda hehe jakim optymizmem zawiało od Ciebie:D Fajnie, że w końcu udało Ci się wyskoczyć.
Ale Ci młody powiedział:sofunny: Dobry jest:lol:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Pogoda się u nas pogorszyła. Myślałam, że może pojedziemy sobie dzisiaj nad wodę ale niestety dupa sraka... Zaraz pojadę na małe zakupy, może ogarnę trochę a może nie. Nie mam dzisiaj na nic natchnienia. Nawet pomysłu na obiad nie mam:Padnięty:
Zapisałam młodego na treningi piłki nożnej i wczoraj był pierwszy raz:lol: Sam by pewnie nie chciał chodzić, ale chodzi tam jego kuzyn, więc młody też chciał. Dawno się tak nie uśmiałam:D Filip to taka sierotka, że szok! Ale oczywiście znalazł okazję, żeby przydzwonić dwóm dzieciakom:Histeria: Co za wstyd... Zapisałam go na razie na miesiąc i zobaczymy, czy będzie chciał chodzić. W poniedziałek kolejne spotkanie::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

mei u nas z chodzeniem nie ma problemu
olka uczylismy szybko,bo mial 2 latka i bez wozka smigal
pozniej urodzilam chlopakow to wiadomo
i mlodych tez uczymy chociaz wozkiem pojezdza na pewno dluzej

o olkowe kontakty jakos sie nie martwie
pewnie ma to po mnie:lol:
wszedzie wleze,o wszsytko zapytam,kazdego zagadam
mam tak od zawsze

hej
Kurcze, Alicja od 2 dni tak marudna, ze chyba zeby sie zaczynaja. Ciagle cos przezuwa, jeczy. Mam wrazenie, ze dopiero co ten koszmar przechodzilam, a tu juz znowu :(
P. zabral na szczescie Micha do pracy. Alke 3 razy usypialam az w koncu chyba zasnela porzadnie.

Cafe super chlopaki juz rozgadane. chcialabym ich zobaczyc na zywo :)
I jeszcze fajniej, ze Olas tak sobie radzi w p-kolu.
Mnie znowu stresuje pojscie Micha do p-kola. Jego grupa troche podzielona, on bedzie z czescia 5-latkow :(
Tak iwygadany i cwaniak w domu,a jak tylko pojawi sie jakies dziecko to chowa sie za mna i slowem nie odezwie :(((

Mei ale swietnie z pilka nozna Filipa. I juz go widze jak sie skrada z wyciagnieta reka za kims, zeby uszczypnac :hahaha:
Ja tez bylam okropnie niesmiala i Michu ma to po mnie :(

Magda fajnie z Aquaparkiem, a jeszcze fajniej z zumbą:) Ale Ci zazdroszcze!!! Ja niestety przerwałam 6 Waidera, jakoś tak raz nie zrobiłam, bo źle się czułam, następnego dnia nie miałam czasu i nie robie::(: Głupia jestem, a waga znowu skacze jak szalona:Wściekły:
Współczuje marudzenia Aluśki, mam nadzieje, że nawet jeśli to już zęby, to będa jej wychodzić łagodnieaj niż Miśkowi!!!

Cafe
super, że chłopaki już takie kontaktowe. Teraz taki najtrudniejszy okres z nimi, ale i zarazem najfajniejszy i najśmieszniejszy. I fajnie, że Olek tak chętnie chodzi do p-kola, moje dzieciaki codziennie jak na skrzydłach pędzą na półkolonie, laski są tam najmłodsze, bo przedział wiekowy do 12 lat, ale jak ostatnio rozmawiałam z Panią to odnajdują się super i mają tam z nich mnóstwo uciechy. Mówiła, że jak czasem rzucą jakimś tekstem to wszyscy sikają ze śmiechu::):Tylko Stasiek czasem powtarza, że mu wstyd robią:Padnięty:

Mei ale fajowo z piłką!!! Stachu też chodzi 2x w tygodniu na Orlika i jest to w tej chwili moja najlepsza karta przetargową, jak nie będziesz grzeczny to nie pójdziesz na trening i dziecko zmienia sie w anioła:Oczko:
I ja oczyma wyobraźni widze jak cichaczem się skrada, żeby kogoś uszczypnąć:lol:

hej
Mam chwile to od razu siadam do lapka. P. zabral Micha do pracy, a Ala łaskawie poszla spac :)
Marudek taki z niej, ze szok. Ale ciezko sie na nia gniewac, bo poza tym smieszna na maksa. Jej najwazniejszym zadaniem jest wpatrwanie sie w Michała i czekanie az on łaskawie tez na nia spojrzy komedia. Jak on w poblizu to młoda caly swoj repertuar pokazuje, zeby tylko zwrocic jego uwage :)

Dzisiaj pojechalismy obejrzec auto i w poniedzialek bierzemy je do sprawdzenia. Moze w koncu cos kupimy. Tym razem ogladamy Forda C-max :)

Andzia fajnie, ze tak macie czas zorganizowany i ciagle sie cos dzieje. Mi brakuje troche spotkan Michała z innymi dziecmi. Wszedzie z nami, z P. w pracy i cwaniakuje, a przy dzieciach sierota
(sama zreszta widzialas).

a Stasiu ma na Orliku zorganizowane treningi??? Suuuper!

My tez odpuscilismy 6Waidera :( Za duzo czasu zabiera i zbyt monotonne. I tak jak piszesz, jeden dzien sie przerwie i potem ciezko zabrac sie znowu.

Hej,
K. zabrał dzieciaki na spacer, ogarnęłam na szybko i zasiadłam, bo zaczyna się chmurzyć i czuję, że lada moment wrócą:Padnięty:

K. mnie wkurza, chciałam jechac dzisiaj popołudniu do Poznania kupić Stachowi korki, ale jemu się nie chce. Co coś zaproponuje, jakiś wyjazd, wyjście czy cuś to jemu się nie chce:Padnięty:W niedziele mamy jechać ze znajomymi(bez dzieci!!!) do parku linowego, mam nadzieje, że nie zawali i mu się zachce:Wściekły:

magda_79
Niestety nie za czesto sa tam dzieci. Michu najszczesliwszy, ze z tata gra i biega.

Hehe, jakoś mnie to nie dziwi::):
Mam nadzieje, że Michu się jakoś rozkręci i będzie chciał się bawić z dziećmi. A na placu zabaw bawi się z dziećmi, sam, czy z Wami?
Fajna musi być Aluśka zaczepiająca brata::):

Trzymam kciuki za auto!!!