Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,
decyzja nie podjęta, chyba wykorzystam metodę spisywania plusów i minusów:Oczko:

Byłam dzisiaj ze Stachem u ortopedy. Trafił nam się naprawde super lekarz, zrobił mu USG, płyn całkowicie zszedł, odwodzenie dobre, kręgosłup prosty i nie ma żadnych płaskostopii. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa::):

Cafe fajnie z siorką:) MOja się buja w Hiszpanii, wraca w połowie września.
O syfie nic mi nie mów, rzygam tym:Histeria:
W ogóle nie mogę opanować dziatwy po powrocie z Dziwnowa:Szok:
A teściowej co jest?

Gosia wyrazy współczucia

• Mei hehe, chciałabym zobaczyć reakcje tatusia na kolorowe paznokcie u synka:lol:
    Jak Twoje samopoczucie?

Jakiś porąbany dzień dzisiaj...od wakacji w Dziwnowie dosłownie nie mogę zapanować nad dzieciakami. K.musiał jechać na chwile do pracy, a ich nosi jak cholera, syf i rozpiżdżaj wszęszie:Histeria: wzięłam ich na działkę, bo musiałam skosić trawe i myślałam, że mnie szlag trafi. Trampolina, zjeżdżalnia, piaskownica, piłki, zabawek miliom pięćset a im się ***** nudziło:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:
    Na popołudniu dostaliśmy zaproszenie do rodziców Stasia kolegi na grilla i jak tam będą sie tez tak zachowywać to chyba je rozniose

Jak nie zaglądałam to mnie opierdzielały, a teraz ja wciąż dyżury pełnie:Oczko:

Wczoraj byliśmy u znajomych do 23-ciej dzieciaki się wyszalały, aż za bardzo:Histeria: Za to laski pospały dzisiaj do 9-tej, Stachu wstał już przed 7-mą:Padnięty:
    Teraz laski mają maraton gier ze mną, a Stanisław przy śniadaniu zarobił karę i za fochy i pyskowaie ma zakaz wychodzenia ze swojego pokoju do końca dnia. Jest taka cholera, że szkoda gadać:Kiepsko:

hej
    zagladam zagladam,ale wczoraj bylam od rana do wieczora sama z dzieciorami i nie mialam nawet jak popisac. Musiala poogarniac chate, z nimi gdzies isc, bo Michu medzil i dzien zlecial.
    Dzisiaj P. tez w pracy, ale zabrał Michała, bo mi od biodra cos w lydki i stopy poszlo i rano tylko zwijalam sie z bolu :( Lekarz w tym tygodniu to mus, bo nie wytrzymam.

O 15 idziemy do T. na obiad. Napisze cos na boku :)

Andzia no Stanisław to twardy zawodnik, ale kara chyba dotkliwa, co? Cos pomoglo?

JA kompletnie nie wiem jak podejsc Michała :( JAk jestem z nimi sama to jest w miare ok. Zdarza mu sie pomedzic, ale bez zadnych histerii. Jak tylko jest P. to jest masakra :(

I jaki odwazny w domu i znowu teksty. szkoda, ze w Dziwnowie taka sierota.

a my z ranca sie spoakowalismy i skoczylismy to tesciowej
    przy okazji do kobylina,bo to tylk 15 km dalej a i tak mialam jutro jechac
    wrocilismy,olek nam padl
    a mlodzi walcza a tez powinni sie zdrzemnac

aaa i olek jechac na 3 dni do mojej siorki
    tzn ona spi u rodzicow,ale powiedziala,ze do czwaertku sie nim zajmie
    pojada nad jezioro,na lody itd

Hej,
    wysłałąm dzieci do CK, ciekawe czy im się spodoba:)
    Umyłam basen na działce, nalałam wody i biorę się za odgruzowywanie chaty, bo normalne zarastamy brudem:Kiepsko:
    Wczoraj byliśmy konsekwentni w karze Stanisława i chyba chłopak zrozumiał w końcu co nie co. Wychodził z pokoju tylko na posiłki i zabraliśmy go na 2 h na rower-zrobiliśmy 22 km, w szoku byłam, że Stachu dał tak dobrze rade:)

Magda koniecznie idź do lekarza, możer masz za mało jakiś witamin, żelaza albo cuś?
    A Michał wie, że P. bardziej miękki od Ciebie i próbuje go na ile może:)
    Cierpliwości!

Cafe ale fajnie, że siorka chce zabrać Olka:yes:
    Olek ma jeszcze drzemki w dzień?
    U nas laski odpukać tfu tfu chodzą spać ok. 20.30 i pięknie śpią do 8 a nawet czasem do 9 rano:) Aż czasem nie wierze::):

No i gdzieście sum?

Dzieci bardzo zadowolone po połkoloniach, jak mi Stasiu zaczął opowiadać co laski wyrabiałay to aż dziw bierze, że nie dostały zakazu przychodzenia tam:Usteczka:

Idziemy się teraz basenować, a jak K. wróci to skoczymy nad jeziorko. Trzeba korzystać, bo nie wiadomo jak długo się taka letnia pogoda utzryma

hej
    my od rna jezdzilismy w poszukiwaniu auta. Goraco, klima nie naladowana. uemczeni wrocilismy, ale jedo auto bierzemy na przeglad do sprawdzenia. Zobaczymy, moze w koncu sie uda.
    Jestem zalamana, bo pogoda piekna, a my kisimy sie w domu. P. nie ma ani jednego wolnego dnia w najblizszych 3 tygodniach :( Nawet glupiej niedzieli :( wk.... mnie to okropnie, bo to ostatnie takie moje wakacje na luzie i przesiedze je w domu.

Andzia super, ze konsekwentni byliscie do Stanisława. To madry facet, wiec szybko zrozumial, zen ie warto. wow, niezle dal rade na rowerach!!!
    A co tam laski nawywijaly w CK? ;)
    robisz 6 waidera???
    W. odzywala sie z Majorki??? :)

cafe ale super plany weekendowe macie.
    Olas juz u siorki?Pewnie steskniony za nia, co?

Hej,
    my dopiero nie dawno wróciliśmy. Całe szczęście Zośka wchodzi do wody po pas i dalej się nie rusza, bo jakby cała trójca tak szalała, to nie dałabym rady. Stachu pływa jak pływa, więc cały czas muszę go mieć na oku, a Maryśka ucieka w cholere nawet tam gdzie nie ma gruntu. K. nas zawiózł i musiał na godzinkę skoczyć do klienta, Maryśka, z kółkiem co prawda, przepłynęła za linkę gdzie nawet ja już nie mam gruntu i musiałam w ciuchach za nią skakac.