Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Ech...bardzo chcę wierzyć, że to nie to, ale ma podstawowe objawy, utyka bez bólu i ma ograniczenie odwodzenia, rotacji zewnętrznej i uginania...nie mogę sobie darowac, że nie byliśmy po tym złamaniu na dodatkowyh kontrolach...wydawało się, że wszystko jest ok, po rehabilitaji odginał obie nogi pięknie, nie wiem kiedy to się mogło zacząć...nie wiem...muszę iść sobie kupći coś na uspokojenie, bo mnie telepie, serducho mi wali...ja pierdole...::(:

ale to od tego zlamania sie zaczelo?
jezu jak to trzeba obserwowac,dbac,nie bagatelizowac

cafe82
andzia
Ech...bardzo chcę wierzyć, że to nie to, ale ma podstawowe objawy, utyka bez bólu i ma ograniczenie odwodzenia, rotacji zewnętrznej i uginania...nie mogę sobie darowac, że nie byliśmy po tym złamaniu na dodatkowyh kontrolach...wydawało się, że wszystko jest ok, po rehabilitaji odginał obie nogi pięknie, nie wiem kiedy to się mogło zacząć...nie wiem...muszę iść sobie kupći coś na uspokojenie, bo mnie telepie, serducho mi wali...ja pierdole...::(:

Nie wiadomo...

andzia
cafe82
andzia

Nie wiadomo...

powtarzam-bedzie dobrze
mowie ci
:Całus:

Stachu wszystko wie, bo wczoraj w gabinecie przy nim powiedział, że żadnych wakacji tylko prawdopodobnie szpital. Jest dzielny jak to on, obiecaliśmy, że jeżeli nie uda się teraz wyjechać to pojedziemy w późniejszym terminie...

Ech sorry, że tak smęce i tylko o sobie. Tyle czasu mnie nie było i teraz znowu bręczę:Kiepsko::Kiepsko:

andzia
cafe82
niepotrzebnie tak mowil
bo w sumie nic jeszcze nie wiadomo
a stachu dzielny bardzo!
boli go?

No właśnie nic go nie boli i to jest najdziwniejsze. Cały czas leży, ale momentami się zapomina i wyparowuje sam na nogach

a powinno bolec?
naprawde jest dzielny skoro lezy
kuzwa
zawsze cos,co?

a co z twoimi planami odnosnie powrotu do pracy?

cafe82
andzia
cafe82
niepotrzebnie tak mowil
bo w sumie nic jeszcze nie wiadomo
a stachu dzielny bardzo!
boli go?

No właśnie nic go nie boli i to jest najdziwniejsze. Cały czas leży, ale momentami się zapomina i wyparowuje sam na nogach

a powinno bolec?
kuzwa
zawsze cos,co?

Popiszę o tym w wolnej chwili na boku. Ogólnie mieliśmy ostatnio sporo problemów i niestety nadal mamy. W skrócie chodzi o to pierdolone PKP, nietrudno się chyba domyślić, że nie zapłacili ani grosza...

andzia
cafe82
andzia

a powinno bolec?
kuzwa
zawsze cos,co?

Popiszę o tym w wolnej chwili na boku. Ogólnie mieliśmy ostatnio sporo problemów i niestety nadal mamy. W skrócie chodzi o to pierdolone PKP, nietrudno się chyba domyślić, że nie zapłacili ani grosza...

o ja pierdole
napisz z boku bo jestem ciekaa czy dzialasz co i jak

Hej,
K. już śpi, ja lotom i pakuje:Oczko:
Chcemy wyjechac ok. 3.

Jak już Cafe napisała ze Stasiem wszystko ok. Nie ma żadnej popieprzonej choroby,lekarzowi dzisiaj o mało jaj nie urwałam. Jest płyn w biodrze, prawdopodobnie po jakiejś infekcji, Stachu nie może chodzić, musi się oszczędzać. Bierzemy nad morze wózek i jakoś będziemy musieli dac rade. NIe będa to z pewnością wakacje marzeń, ale dzis chyba pierwszy raz w życiu poczułam jak spada kamień z serca. Jak zobaczyłam ten płyn na USG to ryczałam ja bóbr. Z radości oczywiście...

W koncu zagladam.... z Dziwnowa. Tak, tak, juz jestesmy. Wczoraj do nas zadzwonili znajomi, ze juz mozemy przyjezdzac i dzisiaj juz od rana zapieprzalismy, a i tak dotarlismy tu po 19. Musielismy po sklepach polatac, potem pakowanie. Nic mi nie poschlo, wszystko mokre i tu porozwieszalam gdzie sie da. MAm nadzieje, ze nie bedzie smierdziec.
Pogoda boska, upalnie. Tylko Alka medzi i ciagle na rekach. Troche mnie to przeraza. W drodze tutaj tez wyla prawie caly czas :( Masakra!
Do tego pozarlam sie z P. i on poszedl ze znjomymi posiedziec, a ja tutaj, bo nie mam ochoty go ogladac. To tyle. zajebiscie beznadziejnie sie zaczelo :(

magda_79
hej
jest mega cieplo. Wrocilismy po pokoju chwile przez 22 i wszyscy na krotko poubierani. O 19 jak dojezdzalismy do Dziwnowa to bylo ok. 29 stopni :)

Jak tam idzie szykowanie? JA zaraz klade sie spac, zeby choc troche sie zregenerowac.

Ja nie wiem czy pójdę w ogóle spac.
Czytam jeszcze o tym płynie w stawie biodrowym i rzeczywiście dziecko powinno leżec ok. tygodnia. NIe wiem czy to dobry pomysł, że jedziemy, chociaz lekarz pozwolił. Milion myśli na minute, jak my go upilnujemy, jak damy rade...nie wiem...

andzia
magda_79
hej
jest mega cieplo. Wrocilismy po pokoju chwile przez 22 i wszyscy na krotko poubierani. O 19 jak dojezdzalismy do Dziwnowa to bylo ok. 29 stopni :)

Jak tam idzie szykowanie? JA zaraz klade sie spac, zeby choc troche sie zregenerowac.

Ja nie wiem czy pójdę w ogóle spac.
Czytam jeszcze o tym płynie w stawie biodrowym i rzeczywiście dziecko powinno leżec ok. tygodnia. NIe wiem czy to dobry pomysł, że jedziemy, chociaz lekarz pozwolił. Milion myśli na minute, jak my go upilnujemy, jak damy rade...nie wiem...

Ehhh, domyslam sie, ze to ciezka decyzja. W domu tez byloby ciezko, bo musialabys sie zamknac z trojka sama.