Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Jeszcze pogłębiając moj skopany dzisiaj humor powiem Wam, że jest mi cholernie przykro, że Anielinka tak nas olała. Bo sorry, ale inaczej nie da się tego chyba nazwać...

mam takie samo zdanie
powiem wam,ze kiedys na fb gadalam z nia,pytalam dlaczego sie nie odzywa
powiedziala,ze pracuje i nie ma czasu
ale zajrzy na pewno

heheh ja za to mam kuzwa czasu pelno
szkoda gadac
wiele razy powtarzam,ze jak sie chce to na pare slow czas i sila zawsze sie znajdzie
proste

przykro i tyle

Witajcie kobietki:)
Rano czytałam, ale prace pisałam:) to nic nie napisałam:) hehehe zaczynam już rymem pisać:))) jeszcze z mojej pracy jakiś "PAn Tadeusz" powstanie;))))
Kupiłam dzisiaj pierwszy kg truskawek i pojedliśmy zamiast obiadu:) Kuba uwielbia z czego się ciesze:) Potem wyszliśmy z Yoko na spacer, Kuba na rower:) ciągle jestem pod wrażeniem jak on sobie radzi:) hehe mam nadzieję, że za rok przesiądzie się od razu na rower bez bocznych kółek:) a w tym roku jeszcze pojeździ na biegowym. JA w sobotę mam ostatni egzamin, na który nic a nic jak na razie nie umiem bo mam nadzieję, że przepisze nam czwórki z ćwiczeń;)
P. w poniedziałek wraca ze szpitala, a Kuba ciągle za nim marudzi ehhh

hello
Dzisiaj musialysmy z Alicja zawiezc Micha do p-kola. Brrrr, jak zimno i ponuro :(
W planach byly dzisiaj lody i gokarty, ale zostana tylko lody i to chyba w galerii jakiejs, bo na dworze to kicha.
Dzisiaj chodze na rzesach. Normlanie rano mam szanse odespac troche noc, a dzisiaj od 4 na nogach :lup: A do 4 tez niewiele pospalam. Czuje sie jak po jakiejs imprezie.
Młoda jeszcze w foteliku spi, ale nie wyciagam, bo chce w spokoju zjesc sniadanie i napic sie kawy.

Gosia i ja nie wiedzialam, ze P. w szpitalu. NA badaniach?
Jak postepy z pisaniem pracy?

Andzia pisz jak po wycieczce i sypaniu kwiatkow!

Cafe powodzenia! Dzisiaj ruszacie z nowym punktem :yuppi:

Mei jak sie czujecie z Hilipkiem? :)

Hej,
pogoda się rypła, a dzieciakimiały mieć dzisiaj paradę przez całe miasto. Cała trójca poszła w perukach, później Wam pokaże fotki:)

Na wycieczce fajnie.Laski wbrew moim obwaom były sobą hehe:lol: Chętnie brały udział w zawodach i konkursach, jeździły konikami, bryczką itp. Pogoda też dopisała, także wyjazd bardzo udany.

Z sypaniem kwiatków gorzej, ale to była dopiero pierwsza próba i myślę, że z dnia na dzień pójdzie lepiej::):

cafe82
andzia
Jeszcze pogłębiając moj skopany dzisiaj humor powiem Wam, że jest mi cholernie przykro, że Anielinka tak nas olała. Bo sorry, ale inaczej nie da się tego chyba nazwać...

mam takie samo zdanie
ale zajrzy na pewno

szkoda gadac
wiele razy powtarzam,ze jak sie chce to na pare slow czas i sila zawsze sie znajdzie
proste

przykro i tyle

Żadna z nas nie ma tyle czasu co kiedyś. Ale jak się chce znaleźć dla kogoś czas to zawsze się go znajdzie. Proste.

andzia
cafe82
andzia

mam takie samo zdanie
ale zajrzy na pewno

szkoda gadac
proste

przykro i tyle

Żadna z nas nie ma tyle czasu co kiedyś. Ale jak się chce znaleźć dla kogoś czas to zawsze się go znajdzie. Proste.

Amen!

Andzia no i super, ze dziewczyny byly soba! Przynajmniej sie wybawily. JAkies fotki wrzuc.

A wspolczuj tylko mi, bo P. spi :) A Ala postanowila codziennie w nocy robic kupe. A zaczyna ja robic wlasnie ok. 4. Konczy roznie, dzisiaj o 5.20, a nieraz dopiero o 7 :hahaha: Ostatnio o 5 nad ranem kapiel jej serwowalam, bo osrala sie po szyje. Masakra. Dzisiaj po 5 sie znowu z nia polozylam to 5 min pozniej Michał wstal. A on cicho nie potrafi.

cafe82
kuzwa K jechal kolo 4
ja wstaje a tam kapie z sufitu
ja pierdole
nad nami jest balkon i okazal sie malo szczelny i przecieka
pieknie,co?
rozwiozlam na szybko dzieciaki i siedze z recznikami

a mialam mase spraw
nauke itd
serio czuje,ze we wrzesniu beda sam poprawki:(

sorki,ze tylko o sobie

O kuzwa! Az tak kapie mocno?
JEst tam ktos w domu?

Witajcie babury kochane:)
Ja już w domu:) hehe uwielbiam takie dni:) dzisiaj z okazji dnia dziecka dzieciaki są krócej w szkole to i my krócej:) Ja z okazji dnia dziecka pożarłam rurkę z kremem i batonika czekoladowego :lup: Kuba w przedszkolu... po przedszkolu obiecałam mu, że pojedziemy kupić prezent:) w pepco były zestawy z wadera, Kuba ma ulicę i tak sobie myślę, że może uda nam się dokupić parking... BO Kuba uwielbia parkingi:)
P. w szpitalu na badaniach kontrolnych od wtorku... nawet nie wiem czy wam pisałam...

dobry :) wreszcie chwila zeby popisac ... Jula ze stanem podgoraczkowym i gilem po pas ... siedzimy w domu ... a to dopiero 4 dzień rehabilitacji ... bez komentarza ..bede ***** pół roku tam jeździć ... a tak po za tym ro zajebiscie teraz w tym szpitalu super odnowiony , piekne duze sale , oddzielne nowiutkie łazienki , Jula ma mega duzo zajeć , wogóle to zachwycona :D dobrze , ze chociaz ona :D
ide poczytac i zaraz sie odezwę :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Gosia hej :) to z okazji dnia dziecka zrób se przerwe w pisaniu pracy :) uuu z tym szpitalem P. ale widąc ze na luzie podchodzicie :) , poprostu trzeba isc i juz ... własnei widziałąm te zestawy w pepco i super wygladają i cena jaka atrakcyjna ...
Cafe współczuje powodzi .. ale dobrze , ze w domu akurat byłaś ...
Andzia to te sypanie kwiatków na Boze Ciało tak ? fajnie , ze wycieczka udana ..a Zosia niezły numer ...
Magda cudne Te Twoje dzieciaczki ^^ a Michu to Michu :) wrażliwy na maksa :) a pamietam jak pisałas jak kiedyś byli znajomi i im wyspiewał i wygrał na gitarze cały mozliwy repertuar :D poprostu jest nieśmiały :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png