Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej laski!
Melduje sie z w dwupaku. Od rana ganiamym, ale korzystam z okazji, ze P. ma na 14 do pracy i jezdzilismy pozalatwiac troche spraw. Na szczescie juz w domu. Wrzucilam przedostatnie pranie dla Ali i jutro prasowanie. Czekamy na lozeczko i moze wylazic :)

Wczoraj leniwie. Rano pojechalismy tylko mlodego do konca obkupic. No i dostal w koncu adidasy, do tego spodnie dresowe. Chyba juz wszystko ma, a i ja spokojniejsza.
Kupilismy jdnak te buty:
PUMA -CABANA RACER SL V KIDS Buty Lifestyle Dziecięce Puma - Sklep, Outlet sportowy 50Style
Cale czarne Nike Pico byly, ale mlody ma waska stope i spadaly mu po bokach, fajne tez byly cale czarne pumy, ale takie na styk, wiec wyjscia nie bylo. Te sa dosyc waskie i na jego waska i dluga szkite w sam raz. uwaga, rozmiar: 28,5 :lup:
Kolejne kupimy te niebieskie adidasy dragony, ale t pozniej, teraz nie bylo rozmiarow.

Ale zeby nie bylo idealnie to wieczorem wyladowalam na Izbie Przyjec. Mała caly dzien sie slabo ruszala, ale nie panikowalam, bo zawsez wieczorem miala swoja pore na wariowanie. A wczoraj nic. Wyprobowalam wszystkie znane mi sposoby i kicha. A gin mi powiedzial, ze w zwiazku z tymi przeplywami i okrecona pepowina mam od razu w takiej sytuacji jechac do szpitala.
Kawal drogi mam i nie chcialo mi sie, ale nie chcialam sie dluzej denerwowac. I tak o 21 pojechalam. Podlaczyli ktg, oczywiscie mloda od razu zaczela sie ruszac :lup:
Ale strasznie uciekala i dlugo lezalam, bo zapis sie urywal, a na sam koniec dostala mega czkawki i juz nic bylo widac.
Polozna po spojrzeniu na moj brzuch spytala z jaka waga urodzilam pierwsze dziecko!!! W szoku bylam. Powiedziala, ze od razu widac, ze mam tendencje do rodzenia dzieci dystroficznych (czyli z hipotrofia). I ze wzgledu na gorsze przeplywy na pewno urodze przed terminem.
Hehe, i po cholere tyle na gina wydawac kasy?
Przed 24 wrocilam do domu. Zafundowalam sobie mala przygode :)

Andzia suuuuper, ze wyjazd udany! A nic nie pisalas o zabiegach itp.
Szkoda tylko, ze dzieci ciut gorzej. A jak w ogole zniosly roztsanie z Wami? Stesknione bardzo?
Zdrowka dla calej trojcy!

Cafe chyba na fajne p-kola trafiliscie, co?
No i zazdroszzce znajomosci z inna mamuska. Od razu spacerbeda wygladac inaczej :) A teraz coraz cieplej to juz w ogole.

Gosia ale ganialiscie wczoraj :lup:
Kuba chetnie chodzi do pkola?

anielinka zdrowiej szybciutko! I zdrowka dla Amelki. Zeby nic sie nie rozwinelo.
Ide zaraz na boczek poczytac :)

Mei A jak Ty sie czujesz chorowitku?
Lec po ten dowod rejestracyjny, bo na tymczasowym tylko mozna m-c jezdzic :)

anielinka
Magda uff, dobrze że Ala jednak zaczeła się ruszać i wszystko okazało się ok!
Ale pewnie nerwy miałaś....z kim zostawiliście Miśka? bo chyba sama nie pojechałaś na tą izbe?

:sofunny:
A jak? Torba zapakowana w razie czego w jedna lapke, dokumenty w druga i pojechalam sama autkiem. P. zostal z Michałem.

A my sie ubraliśmy na spacer i jak Stachu się dowiedział, że nie może roweru to w sekund pięc się rozebrał, strzelił focha i powiedział, że nigdzie nie idzie. Poszłąm do sklepu, zostawiłam go samego i powiedziałam, że ma przemyślec swoje zachowanie. jak wróciłam to jeszcze bardziej świgał tyłkiem, mnóstwo przykrych słów mi wykrzyczał, pow. krótko i bardzo spokojnie, że ma ostatnią szansę, zapomnę o tym co mówił, ma sie ubrać i idziemy pół godziny połzazić, jeśli nie to nie obejrzy do wieczora żadnej bajki i ani na chwile nie właczy komputera. No i nie poszliśmy. Zwariuje:Padnięty:

cafe82

sliczne!

NIe sa takie jak sobie wymyśliłam, kolor też mnie do końca nie przekonuje:Oczko:, ale nic lepszego nie znalazłam, a i cena bardzo korzystna.

Stachu ma fochów ciąg dalszy, jestem bardzo dumna z siebie, bo zachowuje spokój, chociaż w środku cała się gotuje:Histeria::Histeria:

Andzia zajebiaszcze te plaszczyki!!! Naprawde super!

Cafe hehe. no w koncu czujemy, ze mamy dziecko. Ja jakos do tego na luzie podchodze, staram sie tlumaczyc itd., ale P. kompletnie nie wie jak reagowac, wiec prz okazji szkole obu :)

A Michu dzisiaj zapodal kolejna swoja wizje z serii co bedzie jak Alka sie urodzi:

mamusiu, jak moja siostrzyczka Ala juz bedzie z nami to zabierzemy ja do taty na boisko, co?
Wezme swoja czerwona pilke i bede grac. A Ty musisz pilnowac wozka z Ala, zeby nikt jej nie zabral i zeby nikt jej pilka nie uderzyl. Tylko pamietaj, dobrze ja pilnuj!!! :hahaha:

Codziennie cos nowego wymysla :)

Magda jak na 9-ty miesiąc to wyglądasz rewelacyjnie, brzuszek mały, zgrabny, na twarzy wogóle niie jesteś opuchnięta a nic nic z tych rzeczy...

Andzia no nie gadaj że masz taki sam brzuch jak Magda :hahaha:
płaszczyki fajne, tzn. podoba mi się krój, ale kolor mi też średnio się podoba:Oczko: wolała bym już cos w kolorze beżu:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot.
NIestety sprawdza się::(:

Wczoraj wyskoczyła mi taka wielka gula na policzku, nie jest to syf, bo nie ma żadnego czubka, tylko taki duży wyprysk gdzies o średnicy 1,5 cm. Boli jak jasna cholera i wygląda strasznie. I dzisiaj wyszły mi dwa kolejne, wyglądam jak niewygląd i boli mnie cały ryj:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły: