Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
to myslicie,ze wystarczy wyzywienie tylko dla mnie i dla K?
i tak wlasnie jakies kaszki itd na bank pojda w ruch
ja tez takich obiadow nie jadam typowych wiec spokojnie olek naje sie ode mnie
nie wiem-co mowicie?

Ja bym dla Olka wzięła, dla dzieci sa mniejsze i tańsze porcje. W zeszłym roku laski miały już swoje obiady i zmiatały je w całości

Witam!

Ale Wam zazdroszcze tego wyjazdu:(
widze że planowanie ruszyło pełna parą :)

Andzia jesssu co u Was z tymi sranko-rzygankami?:Szok:

Cafe
ale widze że ostro działasz na orbiterku:D fajnie masz.....zawsze masz gdzie spalić pokłady energii:oczko:
ja bym z miłą chęcia gdzies się poruszała...

Rose zdrówka dla Was! i znowu Was dopadło?
:Szok: jak dziś się czujecie?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

wITAM!

Ja również zazdroszcze wyjazdu, strasznie!!!! :Nieśmiały: My nawet jeszcze nie mamy planów, wszytsko zalezy od harmonogramu G., jak będzie miał luzy to pojedziemy.

Przez te zęby mam detoks już 4 dzień, nic prawie nie mogę pogryźć, więc tylko piję......tym razem mam jakieś pętle z przodu druciane, wystające w górę.....wbiajją mi się prosto w wargi od wew. Jakaś masakra!!! Po za tym wykończy mnie ten kaszel mlodego...wszystko wrócilo....mi przeszło za to:Kiepsko: Cały dzień dzisiaj sprzątam i nadrabiam zeleglości w prasowaniu...do tego mam mase paperowych spraw......może dzisiaj to ogarnę, zeby mieć wolną niedzielę, taki mam przynajmniej plan.....:mdr:

Anielinka piękna Amelka!

Magda Marcel też prawie nic nie je.....generalnie grzebie po talerzu i nigdy nie zjada do konca.....ale nie wyglada strasznie szczupło.....nawet próbuję zachęcać paskuda, ale nic to nie daje.....a jak Michałowe malowanie? Powiedz on też trzyma kredkę tak jakby w pięści? czy normalnie tzn. prawidłowo między palcem wskazującym a środkowym?

Marcel trzyma całą ręką i chyba nikt specjalnie nie zwraca na to uwagi w przedszkolu, bo jak ja męcze go i przekładam to zaraz nie chce malować, ale jak będzie tak lapał cały czas to caly czas będzie bazgrał i nabędzie niepoprawnego nawyku:what: zauważylam, ze większość dzieci źle trzyma długopis, ołówek i przez to ta większość bazgroli, jak kura pazurem.....nikt też jemu nie podklada kartki skosnie i przez to nie widzi co maluje.....

P. wrocil, moi rodzice pojechali. Młody jakby szaleju sie najadl. Nic nie slucha, gania jak opetany od rana. A teraz ze zmeczenia to juz wyje co 5 minut.
P. mu obiecal, ze sie razem wykapia.

Ja pierdziele, dobrze, ze ten dzien juz sie konczy.

Anielinka co do Ciebie to nic straconego. Wsiadasz rano w auto, pakujesz Amelke i smigacie do Dziwnowa. Az tak daleko nie masz :)
Super fotki! Widze, ze balwanek taki sam jak u Michała :)

Rose Michał tez zle trzyma kredke. A tak w ogole to ciezko go namowic, zeby cokolwiek malowal czy rysowal. Jego to nudzi. Wie jak poprawnie trzymac, ale ciezko go przekonac.
Moze kiedys sie rozkreci. Na razie nie panikuje.

A ja się dzisiaj chwaliłam, ze laski się razem bawią i się nie biją...
Śmieszne bardzo...
Miałam tak zajebisty dzień,że sie chyba zaraz schleje z tego szczęścia, że jestem taką zajebistą matką, która ma kupe cierpliwości, nie krzyczy, nie przeklina...i ma takie zajebiste dzieci, które nie pyskuja, nie robią na złość, szanują ja...normalnie ***** sielanka:glass:

U mnie cisza, trochę ochłonęłam, K. zaraz wróci i przywiezie winko.
Wszyscy mieli kary n wszystko co możliwe, Maryśka jeszcze przed samym spaniem odwaliła taką histerie, że głowa mała.
A najgorsze są takie akcje, że ja coś mówię, a oni do mnie: no i co? I tak mam Cię w nosie. I tym podobne:Kiepsko:

Magda :Całus: