Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Anielinka
brawo za kolejny kg! Ależ Ci zazdroszczę:Nieśmiały: Ale zapału na odchudzanie to nie mam. Właśnie pochłonęłam na śniadanie 2 babeczki!
Hehe, nie ma to jak dziadek:D Pokaż foty!

Cafe ja z Ciebie nie mogę:) Ja też chciałabym być taka solidna i uparta:Oczko: Powodzenia przy dalszych ćwiczeniach!
Wyjazd 10 dniowy jak dla mnie ok. Tydzień strasznie szybko zleci... I mam gdzieś pogodę. Sam fakt spotkania i bycia nad morzem mnie kręci:D No ale się nie obrażę jak nam poświeci słonko:Psoty:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

hej
Dopiero siadlam na tylku,a decha do prasowania juz stoi rozstawiona.
Zaraz po mlodego i P. tez musze jechac. Co za tempo.
Pojechalam wymienic te spodnie, przymierzylismy mlodemu wieczorem do butow i akurat sa na teraz, a gdzie cala wiosna i mam nadzieje lato :) Dokupilam mu jeszcze jedne, tez na 116, ale juz z takich materialowych tez za 39,90 - stalowe. W marcu dokupie niebieskie i bezwoe i finito. Bedzie mial juz wszystko. chyba :lup:
Adidasy kupimy jakies niedrogie do p-kola i na dwor i drugie na zmiane i musze to zrobic zanim Alka sie urodzi. Boje sie na konto zagladac :(

Cafe heh. Olas na feriach mowisz? Super sobie wymyslil, a i Ty odsapniesz :)
Fajowo, ze podoba Ci sie cwiczenie. Mocno Cie dopinguje :)
Mnie tez w stroju nie zobaczysz na plazy, wiec luuuuuzik :)

Mei P. dalam 2 tygodnie na ustalenie terminu urlopu. Generlanie wogole nie bedie mial urlopu, bo dyr jego chce mu na wakacje dac umowe zlecenie, wlasnie po to, zeby ograniczyc mu urlop. Ae ma sie dogadac z gosciem, z ktorym pracuje, zeby kazdy z nich pracowal codziennie 2 tygodnie/2 tygodnie.
Jak juz bedziemy znali termin to bedziemy dzwonic do Dziwnowa i rezerwowac. Sa 2 mozliwosci: tansza w Rybitwie i drozsza w Admirale.

I ja myslalam o wyjezdzie 10-dniowym. Tydien wydaje mi sie za krotko. No i unas tez raczej tylko lipiec wchodzi w gre.

andzia ale chlopaki mieli wczoraj tematy :lup:

Gosia super z basenem :) Przy tych cwiczeniach tak szybko zakwasow nie ma, bo wodas lagodzi jednak wysilek. A i dobrze, po co zakwaszac miesnie. Lepiej spokojniej.

Rose A Ty juz dzialasz wiosennie :) Jak juz wszysko zrobisz to chwal sie fotami!

Anielinka gratki za kolejny kilogram!!!! Naprawde niezle Ci idzie :)

Ja pierdziele, chyba nigdy nie odpoczne :lup:
Odebralam gadzine, podjechalismy po P., mial jeszcze zajecia, wiec zakwitlismy na sali i nie moglam oprzec sie przetestowaniu nowych pilek do kosza. Troszke porzucalam :)
No, ale teraz młody juz spi, P. wyszedl na piwko, ja juz wykapana i wciagam lody.
Taaaakiego mam smaka ostatnio na lody, ze szok. Dzisiaj juz jednego w McDonaldsie wciagnelam :lup:

Dzisiaj sie dowiedzielismy, ze pani z grupy Michała jest w ciazy. Cos tam ma z nerkami i jest na L4. I teraz siedzi z nimi ten kto ma czas. Kiszka, chociaz iwdze, ze mlodego to nie martwi - kwitnie i promienieje :lup:
No, ale beda szukac jakiejs innej kobitki, mam nadzieje, ze znajda kogos fajnego.

Cafe ale miło sie czyta jak piszesz, ze z rodzicami ok!!

Do mnie moi przyjezdzaja jutro. z obiadkiem :) P. jedzie na mecz i jak zwykle caly dzien go nie bedzie.
W ogole to od 1 marca zaczyna znowu prace na boisku i tak juz przynajmniej do listopada :(((( Ja sobie dam rade, ale szkoda mi Michała i Alki, bo w ogole go nie bedzie :(

magda_79
Bede tu zagladac, moze zajrzycie. I chyba wezme sie z III cz. Millenium, wczoraj skonczylam II. I faktycznie potem sie badzo wciagnelam :)

ja jestem w polowie II czesci
ale dzisiaj znalazlam sposob i moge cwiczyc i czytac:lol:
nie jest mega wygodnie ale zawsze przez 30 minut pare stronek machne

i magda za twoja rade macham serie po 30 minut
mysle,ze jutro pojezdze po 45

cafe82
magda_79
Bede tu zagladac, moze zajrzycie. I chyba wezme sie z III cz. Millenium, wczoraj skonczylam II. I faktycznie potem sie badzo wciagnelam :)

ja jestem w polowie II czesci
ale dzisiaj znalazlam sposob i moge cwiczyc i czytac:lol:
nie jest mega wygodnie ale zawsze przez 30 minut pare stronek machne

i magda za twoja rade macham serie po 30 minut
mysle,ze jutro pojezdze po 45

30 min to minimum, ale to pozniej jak nabierzesz lepszej kondycji. Wtedy wystarczy jak pojezdzisz raz przez 60 min. To tak optymalnie.

aaaaa, i cwicz na malym obciazeniu.

Witam
U nas pogoda też do bani. Do tego zawitała @:Kiepsko: i mnie znowu rozkład:taniec1: tuia, a młody na nowo kaszle mokro:grrrrrr: w pracy wszyscy chorują na krtań i kaszel. Dobrze, że już weekend:taniec1:. Jutro muszę nadgonić robotę na przyszły tydzień.

Mei jak dla mnie mogłoby wcale nie być zimy, nie znoszę marznąć. Dzisiaj kupiłam cebule i nasiona kwiatów na wiosnę.
Cafe widzę zawzięcie ćwiczysz. Brawo! Zazdroszczę mobilizacji i trzymam kciuki za stracone kilogramy.
Magda szkoda , że pa ciągle w biegu, fajnie z wizyta rodziców przynajmniej nie będziecie sami.

Więcej nie pamiętam, jutro będę zaglądać.