Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia teksty Twoich dziewczyn mnie rozwalaja :sofunny: Pewnie co rusz sikacie z nich.
Pysznosci roisz na obiad. JA akurat za szpinakiem z Lidra nie przepadam, ale kocham kazdy inny. Szczegolnie jak robi go moja mama :hahaha:
Niestety idac gdziekolwiek nie zamawiam, bo nie moge jesc czosnku :(((

Gosia fajnie, ze Kuba tak sie cieszy jak widzi znajome dzieci.
Michu nie za abrdzo. Za to uwielbia wszystkie panie kucharki, intendentki itd.

Wczoraj opowiadal cos o jakiejs kolezance z p-kola. I pytam sie ktra to jest. A on czerwony, kreci glowa i mowi: ej mamo, nie pytaj mnie o takie rzeczy!

cafe82
a jeszcze wracajac do komunii to janek ma wszstko
wlasny komputer,aparat i nawet quada ma:Szok:
juz od kilku lat ciezko im cos kupic
jego brat to nasz chrzesniak i tez ciagle problem z prezentami

Wiem, wiem, ze ciezko kupic prezent dla takiego dziecka.
Dlatego moze lepiej najposciej. Dajcie kase i kupcie jakas ksiazke tak jak Andzia napisala. I tyle.

Magda oj biedny ten Twój P. K. też tak ma, niedawno przez te mrozy miał ponad tydzień przestoju w firmie i łaził, wyzywał, że rzuci wszystko w pizdu i pójdzie kopac ulice i takie tam. Faceci tak chyba mają...Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się jakoś poukładało:Całus:
A czemu chcą zabrać P. wychowawstwo? I czy jeżeli zrobi jakąs podyplomówkę, to jest szansa, że będzie mógł uczyć dodatkowgo przedmiotu?

Cafe u nas też pada, laski póki co ładnie bawią się ciastoliną, Stachu gra na konsoli, a ja mam lenia:Padnięty:

JA mam 2 chrzesniakow, 6 lat jest roznicy miedzy nimi. Niestty rowne 6 lat, bo oboje maja 20 marca urodziny. hehe. I juz rozmyslam co w tym roku i ile. chrzesnica ma 14 lat, wiec na pewno jakas kase jej przesle, a moj chrzesniak ma 8 i w tym roku dostanie cos z pilka nozna. Chociaz jeden rok z glowy.
P. jest jego ukochanym wujkiem i jedyna osoba, kotrej slucha sie bez zastrzezen, wiec i niech wujek cos wynajduje :)

No i modle sie, zeby 20 marca Alki nie urodzic :)

andzia
Magda oj biedny ten Twój P. K. też tak ma, niedawno przez te mrozy miał ponad tydzień przestoju w firmie i łaził, wyzywał, że rzuci wszystko w pizdu i pójdzie kopac ulice i takie tam. Faceci tak chyba mają...Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się jakoś poukładało:Całus:
A czemu chcą zabrać P. wychowawstwo? I czy jeżeli zrobi jakąs podyplomówkę, to jest szansa, że będzie mógł uczyć dodatkowgo przedmiotu?

Cafe u nas też pada, laski póki co ładnie bawią się ciastoliną, Stachu gra na konsoli, a ja mam lenia:Padnięty:

Nie mam pojecica dlaczego nie dostanie nowej klasy. Teraz ma juz III,wiec odchodza, a nie ma go na liscie nowych wychowawcow. Tlumacze mu, ze jest duzo nauczycieli i kazdy musi dostac szanse, ale dla niego to jak policzek. On naprawde sie w to angazuje i bardzo stara - z efektami, ale coz - to nie jego decyzja.
Do tego dyr zatrudnil w cholere nauczycieli WF, od wrzesnia wraca kolejny z urlopu rocznego i tamtcyh zostawia. Do tego odpadaja im jakies klasy, wiec godzin mniej. Zostanie suchy etat zajakies grosze :(

magda_79
cafe82
haha magda niezle z chrzesniakami
a na kiedy masz dokladnie termin,bo ciagle zapominam:Nieśmiały:

Na 5 kwietnia. Michał wylazl rowno tydzien przed terminem i wierze w Ale, ze tez wt ym czasie postanowi wyjsc. Nie wczesniej i nie pozniej :)

pewnie,ze nie wczesniej
nie moge sie doczekac!
juz widze to czarna czuprynke:oczko:

cafe82
magda_79
cafe82
haha magda niezle z chrzesniakami
a na kiedy masz dokladnie termin,bo ciagle zapominam:Nieśmiały:

Na 5 kwietnia. Michał wylazl rowno tydzien przed terminem i wierze w Ale, ze tez wt ym czasie postanowi wyjsc. Nie wczesniej i nie pozniej :)

pewnie,ze nie wczesniej
nie moge sie doczekac!
juz widze to czarna czuprynke:oczko:

hehe. Wiem, ze to najmniej wazne, ale wlasnie za tydzien na usg chce spytac gina o ta czuprynke, bo Michu twierdzi, ze na pewno bedzie lysa :)

Ogarnelam chate, podlogi, kurze. Zostalo male prasowanie. P. odbierze mlodego i wezmie go do pracy, wiec ja pojade prosto na zebranie na 15.30 :)

Wciagnelam wlasnie II sniadanie, chwila odpoczynku i do dechy :)

Andzia super, ze u Was juz tak ladnie. U nas dopiero co stopil sie wczorajszy snieg i jest mega mokro. No i ten wiatr....

Za m-c dolacze do odchudzajacych :)

Cafe zapomnialam napisac jeszcze odnosnie Twoich cwiczen. Poki co cwicz tyle ile dajesz rade, zeby nie zakwaszac miesni.
Ale generalnie tluszcza zaczyna spalac sie dopiero po 30 min ciwczen, wiec lpeiej cwiczyc 1 h na spokojnie niz 3 x po 20 min, bo to nic nie da.

wITAM!

Tutaj widac powiewa wiosną, odchudzanie, rowery itp :Oczko: My właśnie z rowerów wróciliśmy. Dzisiaj wyszło słoneczko i 10 na plusie, więc wyciągnęliśmy mlodego rower i hop do lasu. Podobno ma być ładnie do końca tyg. Ciesze się, ze amm srodę za sobą, jutro o 11 jestemw domu, a w piątek też luzik. Najgorszy początek tyg. Wczoraj już nie zajrzałam do was, bo pojechalam z mlodym do ortodonty i później na frytki. Mój brat robil za opiekunkę, bo G. pojechał do pracy. Zaliczylismy mc'a i połaziliśmy po sklepach. Wróciliśmy po 19 padnięci.

Ja za to mogę się pochwalić, bo ani drgnie waga i mam wrażenie, ze za tym stoją tabletki, bo zauważyłam też bardziej suchą skórę, czyli pozbywają się wody z organizmu, bo skóra sucha i pić mi się chce niemiłosiernie. Zmyakm ogarnąć chatę i sprawdzic zeszyty.

Witajcie kobietki:)
Ja dzisiaj czytam nasz wątek i wiecie co????? Chce być znowu z wami w ciąży!!!! Może się umówimy za jakieś pół roku coooooooo?????????? :hahaha::hahaha: i zajdziemy wszystkie w ciążę :hahaha:
Kuba odebrany z przedszkola:) Zaliczyliśmy godzinny spacer:) No super jest:) A jeszcze dzisiaj czytałam nasze wpisy kwietniowo-majowe jak już było ciepło i chciałabym żeby już było tak ładnie...

gosiammm
Ja dzisiaj czytam nasz wątek i wiecie co????? Chce być znowu z wami w ciąży!!!! Może się umówimy za jakieś pół roku coooooooo?????????? :hahaha::hahaha: i zajdziemy wszystkie w ciążę :hahaha: Kuba odebrany z przedszkola:) Zaliczyliśmy godzinny spacer:) No super jest:) A jeszcze dzisiaj czytałam nasze wpisy kwietniowo-majowe jak już było ciepło i chciałabym żeby już było tak ładnie...

no moge z wami prawko robic
i odchudzac sie
i piec te same placki
ale na ciaze mnie nie namowicie:sofunny:

gosiammm
Ja dzisiaj czytam nasz wątek i wiecie co????? Chce być znowu z wami w ciąży!!!! Może się umówimy za jakieś pół roku coooooooo?????????? :hahaha::hahaha: i zajdziemy wszystkie w ciążę :hahaha:
Kuba odebrany z przedszkola:) Zaliczyliśmy godzinny spacer:) No super jest:) A jeszcze dzisiaj czytałam nasze wpisy kwietniowo-majowe jak już było ciepło i chciałabym żeby już było tak ładnie...

Kusząca propozycja:lol:

A co do ciepła, to my byliśmy po południu jeszcze ponad godzine w parku rowerami i w końcu się trochę poruszałam, pobiegałam, bo laski kaskaderki jeździły za Stachem na wszystkie górki, robiły zrywy i takie tam i Maryśka koniecznie chciała, żebym jej odkręciła boczne kółka:Padnięty:

Cafe no super że udało sie pojeżdzić, sama jechałaś czy z K.?
zobaczysz jeszcze troche i będziesz śmigać bez stresu:)

Rose fajnie że waga stoi w miejscu, u mnie póki co też stoi w miejscu, ale wcale mnie to nie cieszy, wole jak spada:Oczko:

Zaskoczyłyście mnie już tymi rowerami, u nas jeszcze pełno sniegu leży, chlapa taka że hej....blee
a o lesie to już nie wspomne, bo pełno śniegu i rozstopy straszne....

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda za miesiąc to Alka jeszcze w brzuchu będzie, a póxniej to żadne odchudzanie nie będzie Ci potrzebne:)
Rose dobrze, że ciężki początek tygodnia już za Tobą.
Po tym co napisałaś doszłam do wniosku, że jak ja brałam tabsy to miałam zawsze dużo niższą wage. Teraz mam taką, że szkoda słów w ogóle, nadal dycha do przodu:Płacz: