Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe super, że trochę pojeździłaś:) i żadna dupa!!! Mówiłam wam jak kupiliśmy skodę, to ja rok nie jeździłam autem i tata postawił mi na parkingu tak samochód, żebym nie musiała nigdzie skręcać, ani wstecznego włączać;) Wyjechałam na polną drogę i mi strasznie serducho biło;) a gdzie dopiero po mieście jeździć;) Pierwsze jazdy to był dla mnie koszmar, a teraz nie wyobrażam sobie życia bez auta:)

hej
Witam ze swego posterunku lozkowego :)
Juz pozarlam platki z mlekiem, gazetka przeczytana :)

Tyle,ze spac sie chce. Do pozna siedzielismy z P. i gadalismy. Coraz gorsze wiesci przynosi z kazdej ze swoich prac. Jestem przerazona, a musze robic dibra mine, zeby P. sie nie zalamal :(

hehe.P. wlasnie dzwonil po odprowadzeniu mlodego do p-kola. Na razie jest w starszej grupie, od razu wpadl do sali pobiegl do jakiejs pani i zaczal opowiadac jak to z tata przed chwila gilgotal sie w szatni :lup:
Dzieci minal i stoi kolo jej biurka i truje :hahaha: Musza miec wesolo z jego opowiesciami :)

magda_79
cafe82
magda hehe michu jest super a te panie widocznie potrafia go wysluchac,zachecic pozniej do zabawy
a co z P praca??

Ehh, w pracy 1/3 mniej godzin, brak wychowawstwa, a w Niemczech to juz w ogle kicha, bo chyba nie przedluza kontraktu. Jak cos idzie zle to wszystko jednoczesnie :(

uuu kiepsko
ale jestem pewna,ze wszsytko sie dobrze ulozy:Całus:

Hej,
od godziny próbuje coś napisac i co chwile mi się internet zawiesza:Kiepsko:
Pogoda dramat, jak sobie pomyślę o całym domowym dniu z moją trójeczką to mnie ściska. Laski jak sa same to jeszcze jakoś idzie, a teraz Stasiu próbuje nimi rządzić, budują jakieś namioty z kołder, trzyma sztame z Maryśka, a Zośka co chwile przychodzi do mnie z rykiem:Histeria::Histeria:

I muszę jakoś wyskoczyć do sklepu z nimi, nasmażyłam wczoraj naleśników, żeby zrobic dzisiaj ze szpinakiem, a okazuje sie, że szpinaku nie ma. MOże uda mi się wyskoczyć jakoś między deszczami

Cafe sorki, ale uśmiałam się z krzyczącego Olka w samochodzię:hahaha:
A Ty na spokojnie, powoli dojdziesz do wprawy jako kierowca, może na początek lepiej, żeby to K. siedział obok Ciebie?
I udanej rozmowy w przedszkolu, ja też myślę, że Olek dzielny facet i da sobie super rade:yes:

Magda ale się fajnie czyta, że Misiek taki wesolutki. Mam nadzieje, że to rzeczywiście nie jest wina tamtej pani i po jej powrocie nic się nie zmieni.
Strasznie współczuje problemów P. z pracą, mam nadzieje, że się wszystko ułoży:Całus:

Gosia ja wczoraj też chciałam coś upiec, chodziłą za mną szarlotka, ale mam mocne postanowienie nie jeść słodyczy w poście, bo coraz vardziej przypominam słonia a nie człowieka. A przepis na biszkopty zapisałam, machnę kiedyś dzieciakom

magda_79
Z Waszym dobrym podejsciem i charakterem Olka, ktory jest bardzo otwarty to wszystko pojdzie ok!

Jak tam cwiczenia?
A Millenium czytasz? Ja wczoraj wieczorem troche nadrobilam. No i nie poiem - znowu mnie wciagnelo :)

czytam czytam ale na spokojnie
no i dzien zaczelam od cwiczen:D
boli mnie wszystko,ale tak delikatnie tazke spoko
wczoraj 1.5 godziny lacznie pomachalam
i to jest takie moje minimum na dzien

cafe82
magda_79
Z Waszym dobrym podejsciem i charakterem Olka, ktory jest bardzo otwarty to wszystko pojdzie ok!

Jak tam cwiczenia?
A Millenium czytasz? Ja wczoraj wieczorem troche nadrobilam. No i nie poiem - znowu mnie wciagnelo :)

czytam czytam ale na spokojnie
no i dzien zaczelam od cwiczen:D
boli mnie wszystko,ale tak delikatnie tazke spoko
wczoraj 1.5 godziny lacznie pomachalam
i to jest takie moje minimum na dzien

Ale super, strasznie Ci tego orbiterka zazdroszcze:)

A propos książek to ja nie mogę się ostatnio w żadną wciągnąć, wypożyczyłam kilka i leżą, dwie poprzegladałam i tyle

cafe82
zobaczcie kobitki
co myslicie o takiej ramce - chcemy cos takiego dac K bratankowi na komunie

CYFROWA RAMKA DO ZDJĘĆ INTENSO 8''FILMY LED SLIM (2108506995) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

on ma wiadomo wszsytko
z kasy zadnego pozytku miec nie bedzie a tak to fajna poamiatka
co mowicie?

My kiedyś chcieliśmy takie ramki kupić dziadkom, ale oglądaliśmy takie w granicach 100 zł.
Pomysł fajny, ale czy 9-latka to ucieszy?
Już chyba lepiej dać kase, do tego ew. jakąś książkę. Takie moje zdanie:D

problem w tym,ze janek to typowy komputerowiec
i pomyslelismy,ze cos takiego wlasnie go ucieszy
do maja jeszcze troche i tak jak mowisz zawsze mozna dac kase,ale jednak wolalabym cos typowo dla niego

a kasowo to ile sie teraz daje
wiem,ze to glupie pytanie bo kazdy daje tyle ile uwaza
ale w ogole sie nie orientuje
co myslicie?

cafe82
do maja jeszcze troche i tak jak mowisz zawsze mozna dac kase,ale jednak wolalabym cos typowo dla niego

co myslicie?

Ja uważam, że każdy daje tyle na ile go stać. I nigdy nie pytam ile dają inni
A może aparat foto, jakąś MP$ czy coś w tym kierunku?
My na ślub mieliśmy w kopertach i 100 zł i 2000 zł.
A jak byliśmy na komunii w maju u mojego chrześniaka, to dostał kase od gości z Polski, bo w Deutschach na Komunie dzieci dostają pióra, długopisy i tego typu prezenty

andzia
cafe82

co myslicie?

A jak byliśmy na komunii w maju u mojego chrześniaka, to dostał kase od gości z Polski, bo w Deutschach na Komunie dzieci dostają pióra, długopisy i tego typu prezenty

mnie tak wkurwiaja te polskie komunie,te drogie prezenty i caly ten niepotrzebny szum

cafe82
andzia
cafe82

co myslicie?

mnie tak wkurwiaja te polskie komunie,te drogie prezenty i caly ten niepotrzebny szum

No mnie też. A to wszystko nakręcają rodzice, jak widze dziewczynki, które przed komunią chodzą na solarium, do fryzjera i na tipsy to mnie sciska. A słyszałam o takich elementach.
Ja nawet nie wiem dokładnie kiedy Stachu pójdzie do Komunii, bo przez te reformy jest niezłe zamieszanie i do końca nie wiadomo czy pójdzie w II czy w III klasie:Niewiniątko:

Dzień dobry:)

Ja niedawno co wróciłam, zawiozłam Amel;ke do p-kola, pogoda okropna, tzn. pada deszcz, ale w tej sytuacji wole deszc niż śnieg:) drogi czarne, więc luzik:D
Amelka bez płaczu, bez marudzenia weszła na sale, pani ją wzieła za reke i poszła do dzieci, nawet się za mną nie odwróciła, ale sie ciesze :yipi:

Magda rzeczywiście w p-kola mają wesoło z Miśkiem panie:) pewnie je co chwile czymś zaskakuje:Oczko:
straszna kicha z P. pracami:( ale mam nadzieje że jednak nie będzie tak źle i jakoś się poukłada.

Cafe moim zdaniem powinnać pojechać na miasto z samym K. wiem że trzeba być skoncentrowanym, a nie ma nic gorszego jak krzyczące dziecko nad uchem, Amelce na początku nie raz się obrywało że krzyczy i groziłam że zaraz ja wysadze:D:D:D a jak jechałam drugim razem to z moją mama i jej też się oberwało, że gada mi nad uchem :D

Andzia ja dziś też robie naleśniki, ale z dzemem mam chęć, jak robisz ze szpinakiem?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
cafe82
andzia

No mnie też. A to wszystko nakręcają rodzice, jak widze dziewczynki, które przed komunią chodzą na solarium, do fryzjera i na tipsy to mnie sciska. A słyszałam o takich elementach.
Ja nawet nie wiem dokładnie kiedy Stachu pójdzie do Komunii, bo przez te reformy jest niezłe zamieszanie i do końca nie wiadomo czy pójdzie w II czy w III klasie:Niewiniątko:

no o solarium i tipsach nie slyszalam:Niespodzianka:
za to widzialam limuzyny i buty na korku:Szok: