Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Gosia dobrze, ze już w domku.
Ten kał to najlepiej w lodówce trzymać

Magda super, że Panie tak wychwaliły Miśka, ta jego Pani może jakaś inna, skoro się jeszcze na nim nie poznała?

Rose 4 kg, wow?
Ja chyba nigdy nie zruce tej dychy, nigdy w życiu tyle nie ważyłam, czuje się jak słoń, ogólnie masakra. A jakoś nie mogę się zabrać za odchudzanie:Kiepsko:

a my bylismy jeszcze na sankach
niedawno wrocilismy,mlodzi padli w minute a olas bawi sie jeszcze autkami-wybral sobie w lidrze:D

magda andzia ma racje,pani jakas dziwna,ze sie na michu jeszcze nie pozanala,skoro inne panie dostrzegly w nim tyle dobrego

koncze pierwsza czesc millenium
ale wieczorkiem raczej nie skoncze,bo musze sie zabrac za notatki-mam teraz w weekend zajecia

Hej,
laski wstały o 5.30, próbowałam je przetrzymać u nas w łóżku, włączałam różne bajki i inne cuda, ale nie dało się:Padnięty:

Gosia
super z tym aquaaerobiciem. A jak boli tzn., że dobrze ćwiczysz i się nie opierdalasz:lol:
Cafe babcia jest zajebista, jedyna taka na świecie::):
A orbiterka Ci zazdroszcze, ja już w zeszłym roku chciałam kupić, ale nie miałabym gdzie go wstawić

andzia nawet nie wiesz jak ja cie rozumiem
tez chcalabym juz godzine 20 i swiety spokoj
mam teraz szkole
jutro prawdziwy tor przeszkod
rano K do klienta ,pozniej pedem do domu,bo na 11 na zajecia..po poludniu ja pedem do dzieciakow,bo K jeszcze bedzie musial do pracy
ja pierdole
jeszcze chce podjechac do h&m bo mamy kupon rabatowy 25% wiec juz troche wiosennych ciuchowm chlopcom pokupimy

a i moje prawko czeka na mnie a ja nie mam kiedy po nie jechac

Witajcie!

U nas odwilż i pada jakaś mżawka:Padnięty: dziś rano bratowa wyjeżdzała samochodem z podwórka i mało co nie przyłożyła w dom, tak ją zarzuciło :Histeria: ja tam pierdziele, nie wybieram się w taką pogode, tata ma po mnie przyjechac i pojedziemy do miasta...

Gosia i jak tam dziś zakwasy?:Oczko:

Cafe ale jutro macie prawdziwy maraton:Szok:
dziwie się że jeszcze prawka nie odebrałaś :Oczko: ja odliczałam dni, poszłam nawet jeden dzień wcześniej niz miałam i okazało się że juz było, normalnie jak odebrałam to je ucałowałam :)):lup:

aaa Twoi chłopcy jacy już duuuzi, no byłam w szoku, bo wyobrażałam ich sobie dużo mniejszych:)

Andzia niedobrze że dziewczyny zaczynają chyrlać :( oby nic się nie rozwinęło...
dziś słyszałam w tv, ze podczas odwilży bakterie wariują w powietrzu, ostrzegają przeg grypami, przeziębieniami itp. :Padnięty: super!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

witam!

My dzisiaj pospaliśmy do 9. Odwilż fatalna, już czekam z miskami, bo lada moment zacznie cieknąc z sufitu:Histeria::Histeria: Po za tym dzwonilam do lekarki i kazała nam podawać eurespal-pulneo i inhalacje robić. Nie chce antybiotyku, bo młody nie ma nawet temp, i kataru, sam mokry kaszel, który odkaszluje. Boszeee mam nadzieję, ze ten kaszlowy koszmar skończy się w koncu!!! Może to jakiś wirus w przedszkolu, u mlodego wszystkie dzieci tak kaszlą. :Kiepsko: W każdym razie, mamy zjawić się, gdyby ataki kaszlu nasiliły się tez w nocy i jeśli wystąpi temp. Szkoda tylko, ze ona na urlop jedzie, a w przychodni na pewno przypiszą antybiotyk jak coś.

cafe82
rose ja bym nie dawala antybiotyku
ja od pazdziernika sama walcze z kaszlami
jesli jest mokry to juz pol biedy
teraz cezar juz na mokro mi kaszle i inhalujemy tylko mucosolvanem
i z dnia na dzien jest lepiej

kurde co z tym sufitem,tak teraz bedziecie sie meczyc?

G. odetkal ryyny, położył jakąs blachę na dach, ale nie wiem czy tam dziura jest czy co.......chyba będziemy się męczyć, choć jesienią nic nam nie ciekło....może gdzieś papa pękła......

Ja mam pulmicort jeszcze, a ten mucosolvan na receptę?

Cafe ale macie intensywny weekend. Na pewno dacie rade!!!
A Ty już zaczynasz drugi semestr?

Anielinka u nas na chodnikach ślizgawica, ja też bym nie ryzykowała jazdy autem jak nie czujesz się pewnie

Rose
współczuje cieknącego dachu:Histeria:
I zdrówka dla Marcela, moje laski też non stop chyrlają, a do lekarza chodze rzadko, głównie leczę je sama.
A jaki ma Marcel kaszel? Mokry czy suchy?
ja przy suchym i duszącym robie inhalacje z Pulmicortu, a jak sie zaczyna urywać to daje Mucosolvan

andzia
Cafe ale macie intensywny weekend. Na pewno dacie rade!!!
A Ty już zaczynasz drugi semestr?

Anielinka u nas na chodnikach ślizgawica, ja też bym nie ryzykowała jazdy autem jak nie czujesz się pewnie

Rose
współczuje cieknącego dachu:Histeria:
I zdrówka dla Marcela, moje laski też non stop chyrlają, a do lekarza chodze rzadko, głównie leczę je sama.
A jaki ma Marcel kaszel? Mokry czy suchy?
ja przy suchym i duszącym robie inhalacje z Pulmicortu, a jak sie zaczyna urywać to daje Mucosolvan

Mokry......daję Pulmeo w syropie na rozrzedzenie wydzieliny, a mucosolvanu nie mam...na receptę tylko?

hej
Nie puscilam dzisiaj mlodego do p-kola. Wieczorem wrocil katar :( Cale 3 tygodnie bylo zajebiscie. W nocy zaczal kaszlec. Teraz kaszle juz sporadycznie, ale nochem ciagnie. I znowu wszystko gdzies przyblokowane. Zwariuje. Ale to na bank z p-kola, bo wczoraj bylo jedynie 12 dzieciakow, reszta chora :lup:
NA szczescie P. dopiero co wyszedl do pracy, a wroci ok. 15, wiec super :)

Rose Mucosolvan nie jest na recepte, na mokry kaszel mozesz spokojnie podac. My tez tylko w takich systuacjach na tym syropie.
Zdrowka dla Was!

Gosia jesli masz dzisiaj zakwasy to wiedz, ze jest ktos kto Ci ich cholernie zazdrosci :lup:
Ja juz codziennie w snach biegam :hahaha:

Andzia u nas tez mzawka i snieg topnieje, jest okropnie :(
Ehhh, zazdroszcze takiej cudownej babci!

Anielinka dobrze, ze nie pojechalas autem, to najgorsza pogoda na jezdzenie.

Cafe ale jutro macie dzien!
Super z orbitrekiem, oprocz biezni to wlasciwie jedyny fajny sprzet do domu.