Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe chlopcy zajebisci! Tez od razu zauwazylam, ze ten w paski (juz wiem, ze Julek :)) jest mega podbny do Olka!
Wycaluj ich od ciotki!

Andzia przyadlby mi sie po tych paczkach taki mega spacer z sankami, zeby je spalic :)

Michu tez liczy do 15 i zna dobrze strony. Tyle,ze on to zna juz od roku, a ostatnio stanal ze wszystkim. Tylko auta i klocki i nic wiecej. I nawet jak ksiazka to tylko o autach :lup:

Cześć dziewczyny:)
Matko ale ja jestem najedzona!!! Ale pączka jeszcze nie jadłam:/ Wczoraj spać nie mogłam...
Kuba od rana chodzi i marudzi, że chce do domu, a my jeszcze czekamy bo mamy tutaj u naprawy radio nasze samochodowe:/
Wczoraj Kubuś tak lamentował, że chce do domu, bo nie ma tu jego pokoju i jego zabawek normalnie jeszcze nie widziałam, żeby był taki smutny i tak płakał:(

Gosia biedny Kuba :Całus: A jeszcze ci kaszle? Może to wirusowe, a nie robale? Mi w laboratorium babka mówiła, że przy glistach to jest taki kaszel rwąca, mokry, prawie wymiotujący i dokucza w nocy, jak się leży na plasko.

Marcel dzisiaj też kaszle na mokro.....najpierw lekarz dał nam dexapico na suchy, ale teraz podałam flegaminę, neosine i herbapect....zastanawiam się nad inhalacją, mam jeszcze pulmicort kilka opakowań.....ostatnio na mokry podawałam.....ale temp i kataru nie ma...dziwnie tak....znowu ten straszny kaszel:Kiepsko:

Rozkminiam dalej mój tel....w sumie super sprawa ten zmarkfon, ale mogliby dać instrukcję, plytę ze sterownikami, a nie siedze i szukam po necie, jak to się je :lup: Ale polecam, jeśli będziecie miały okazję wymienić tel. u operatora.....jest mnóstwo aplikacji typu: przepisy, moje ciasta, pogoda, kalendarzyki, mapy i inne pierdoły. Najbardziej podoba mi się lista zakupów z obrazkami :lol: i mozliwosc wyslania jej smsem.

Madzia fajnie mają te koleżanki z Tobą :Oczko:

Mialam wam pisac, ze Marcel liczy do 10 po polsku i do 5 po angielsku. To drugie to zasłyszal z bajek. Po za tym rozróznia kolory, wszystkie ksztalty, pory roku też wymieni. Troche gorzej idzie jemu z wycinaniem, kolorowanie nawet, nawet. Skarpety, guziki, rajstopy nie ogarnia wcale.

Matko jaka jestem obżarta:/
A jeszcze wieczorem aqua aerobik - pójdę na dno jak nic! A żeby było śmieszniej to ja naprawdę się dzisiaj jakoś mega pączkami nie objadłam.
My już w domu:)
Cafe fajnych masz łobuzów:))) ŚLiczna ta ich bawialnia!!! Zazdroszczę bardzo tego nowego mieszkanka:)
Rose może w tłusty czwartek to mało apetyczny temat, ale powiedz mi jak ty zbierałaś ten kał od małego... Powiedz mi jak to zrobić np jak mały zrobi kupola popołudniu to co??? rano go dopiero wiozę do laboratorium, tak?? i nie muszę dzień za dniem??? Mogę np zawieźć w piątek a potem dopiero w poniedziałek??

ROSE666
Najlepiej z porannej kupy, podobno w nocy składaja jaja robale i wtedy lepiej wychodzi wynik...ale ciężko trafic, jak dziecko nie robi akurat rano...możesz w pon. chodzi tylko o to, żeby dla pewności zbadac kilka próbek...ja brałam kawałek na łopatkę i do pojemnika.....

No właśnie Kuba raczej kupę robi popołudniu:/ Dlatego nie wiem, czy gdzieś ją wtedy przechować do rana??? i rano zawieść??? NO w końcu jak jaja byłyby to nigdzie nie znikną...

Aaaa, zapomnialam. P. jak dzisiaj odprowadzal mlodego to nasluchal sie pochwał :)
Dzieci szly do starszej grupy jeszcze, a jego pani nie ma, bo jets na zwolnieniu. No i byly panie z innych grup. Powiedzialy P., ze Michał to taki ich milusinski :) Ze zawsze jest grzeczny, usmiechniety, zadowolony i bez fochow. I jedna dodała: nie tak jak inne dzieci :hahaha:

Hej,
my spędziliśmy super dzionek, K. czyta laskom, mam nadzieje, że szybko padną.
Szłyśmy z Weronika z nimi pieszo, a to 5 km, myślałam, że zdechne od tego pchania sanek. U babci tarzaliśmy się jeszcze 2 h w śniegu, a późnieuj mieliśmy prawdziwy kulig po wsi za traktorem:)
Dzieciaki zadowolone, a ja taaaka obżarta, że ledwo się ruszam:)