Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie kobietki:)
Pojechaliśmy do teściów... Tak romantycznych walentynek jeszcze nie miałam;) ale to w sumie mój pomysł... bo ferie mieliśmy kiedyś do nich jechać a ja chce mieć to już za sobą;)
Rose zdrówka!!!
Andzia współczuje armagedonu i choróbska K. Mieliście czuja, że obchodziliście walentynki wczoraj;)
Magda hehe ja też z was nie mogę;) poszli po jajka wrócili z tv hehehe A co do tv to mój P. już bręczy, że nasz tv powoli zaczyna się kończyć, a kupowaliśmy 3 lata temu:/ Badziewia teraz robię...
Cafe muszę zobaczyć co to za fajne ręczniki kupiliście:)
Justynka koooooope lat:)))) Brawa dla Julka za pierwsze kroki:)

Młody nareszcie spi. ufff! Wieczory mnie rozwalaja. Jak P. nie ma i musze sama wszystko ogarnac to na koniec ledwo laze tak bola plecy. Młody zachwycony po p-kolu, wiec niepotrzebnie sie stresuje. Odbieralam go tez z tej II grupy i bardzo mu sie podobalo, bo inne zabawki, fajniejsze samochody :)

anielinka dzieki na namiary na babeczki z autami na pudelku :) Dzisiaj upieklismy z Michałem. Sa przepyszne, a młody mial super zabawe przy ich dekorowaniu.

Rose zdrowka!
Ale kicha z dachem. Kiedy G. bedzie?

Andzia zdrowka dla K.
I udanego imprezowania u mamy! Do mnie wpadaj po snieg :)

Cafe taaa, Greno to fajne reczniki. Mam tez :)
Ja nie kupuje recznikow, bo w pracy zawsze w sierpniu dostajemy 2 duze, grube reczniki. Moze nie zawsze sa w super kolorystyce, ale jakosciowo bardzo dobre.
z mama przegiecie. No comments!

Gosia wow, ale romantycznie dzisiaj czas spedziliscie :sofunny:
Ale tak jak piszesz, ze przynajmniej odwiedziny z glowy!
A wieczorkiem co?

Justynka fajnie, ze zajrzalas. Brawa dla chlopakow! Pokazuj nam ich szybko :)

gosiammm
Magda wieczór też u teściów, bo miszkają przecież kawał drogi od nas... Jak byśmy jechali wcześniej to jeszcze byśmy wracali do domu, ale wyjechaliśmy z domu dopiero o 15:) Kube chciałam przed chwilą w piżamę przebierać, ale ten twierdzi, że on chce do domku i tu spać nie będzie...

Myslalam, ze juz z rana pojechaliscie. A ja tu sama w chacie, trzeba bylo do mnie przyjechac :) W wakacje to juz Wam nie odpuszcze :)

Fajnie, ze chociaz na neta mozesz wejsc i nie jestes "uziemiona".

I co Gosia zostajecie u teściów?

G. był na kolacji, sprawdzil dach i znowu trzeba robić wiosną:nerw: w zeszlym roku też poprawialiśmyu. Najgorsze, ze teraz wszedzie mamy zacieki od tej wody, czyli malowanie całej chaty nas czeka:grrrrrr: (tzn. korytarz i kuchnia). Zaraz rozkladam łóżko w salonie, wkładam piżamkę i będę oglądac filmy. G. wróci około 22.

Trochę mam wyrzuty sumienia, że wzięłam zwolnienie na kilka dnia, ale z drugiej strony to trzeba też myslec o sbie, bo zdrowia nikt niw wroci....wiem, wiem ale mam problem :lup::lup: ja jestem z tych nadgorliwych i źle się czuję, ze nie mogę pracowac.......G. nawet nie wspominam, bo on ma focha od poniedzialku, że latam chora, zamiast pomysleć o sobie....

magda_79
gosiammm
Magda wieczór też u teściów, bo miszkają przecież kawał drogi od nas... Jak byśmy jechali wcześniej to jeszcze byśmy wracali do domu, ale wyjechaliśmy z domu dopiero o 15:) Kube chciałam przed chwilą w piżamę przebierać, ale ten twierdzi, że on chce do domku i tu spać nie będzie...

Myslalam, ze juz z rana pojechaliscie. A ja tu sama w chacie, trzeba bylo do mnie przyjechac :) W wakacje to juz Wam nie odpuszcze :)

Fajnie, ze chociaz na neta mozesz wejsc i nie jestes "uziemiona".

W wakacje Magda to nie ty nam ale my Tobie nie odpuścimy i Cię nawiedzimy;) Do Szczecina rzut beretem stąd, a więc na pewno wpadniemy:)

Hej,
chciałam śniegu i mam...napadało chyba z 15 cm i ciągle sypie, niestety przy tym wieje przeokrutnie, więc z sanek nici:Kiepsko:

Wczorajszy wieczór bardzo fajny, pierwszy raz tak spędzałam Walentynki,zawsze z K. coś tam sobie organizowaliśmy, ale dobrze, ze tak się stało, bo K. pół nocy tulił się do kibelka...rano stwierdził, że czuje się ok i pojechał do pracy...

Rose kuruj się szybciutko!!! I nie miej żadnych wyrzutów sumienia, dla dzieci to lepiej, że im pani nad uszami nie churchla i nie zaraża.

Gosia fajne walentynki:lol: Ciekawe czy wrócicie dzisiaj, bo warunki drogowe tragedia.

Magda fajnie, że Michał wrócił zadowolony z p-kola.
U mnei weiczory też tragedia, kładzenie lasek doprowadza mnie czasem do szału, wymyślają, kłócą się, którą bajkę czytac itp itd. Jak w końcu się położą to sekund pięc i śpią, ale co wcześniej najecza to ich

andzia
cafe82
nocke mielismy kiepska
julian cos plakal
nie wiem chyba zeby ida

Biduś. Mam nadzieję, że to "tylko" zęby

czworki im ida

i wiesz co
kiedys mialas akcje z rozbierajacymi sie dziewczynami
julek robi kuzwa to samo
potrafi zdjac papcie,rajstopy,spodnie
jakims cudem udaje mu sie rozpiac body a potem dobiera sie do pieluchy:Szok:
i tak sto razy w ciagu dnia

cafe82
andzia
cafe82
nocke mielismy kiepska
julian cos plakal
nie wiem chyba zeby ida

czworki im ida

i wiesz co
julek robi kuzwa to samo

Ło matko, współczuje. I nie pociesze jak powem, że u nas rozbieranie trwało grubo ponad rok?
Mam czuja, że kilka dni i Czarek też zacznie striptizować:lol:

andzia
cafe82
andzia

czworki im ida

i wiesz co
julek robi kuzwa to samo

Ło matko, współczuje. I nie pociesze jak powem, że u nas rozbieranie trwało grubo ponad rok?
Mam czuja, że kilka dni i Czarek też zacznie striptizować:lol:

wez nie kracz
ja pierdole
olek to byl lobuz,ale przy nich to pikus

cafe82
i faktycznie tak jak ty mialas ja podobnie-nie chce mi sie ich odsmoczkowac,nie chce mi sie sadzac na nocnik czy kibelek
nie chce mi sie uczyc spania w normalnym lozku
z olkiem wszystko szybko robilsimy a z dziadami nie
olek juz wiedzial jak robi kotek piesek a ci nic:D
za to ja napieprzac sie to wiedza doskonale

Hehe, coś w tym jest. przy bliźniakach jest tyyyle roboty, że po co robić sobie dodatkową.
Na smoki i pieluchy mają jeszcze czas.
A nadal zajmuja się sami sobą? Czy musisz organizowac im czas, bawić się z nimi itp?