Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

My byłyśmy zaprowadzić Stasia do CK-chodzi znowu na półkolonie, przy okazji zaliczyłyśmy z laskami prawie godzinny spacer. Teraz wydałam im obiad i też myślałam o sankach, ale tego śniegu tylko co kot napłakał, wqięc nie wiem co z tego wyjdzie

Cafe ale mama ostatnio pomaga, super:great:
Magda mnie II część wciągnęła jeszcze bardziej niż I, więc może jeszcze się rozkręci i oderwać nie będziesz się mogła.
Ja sobie wczoraj wypożyczyłam kilka knigów, min. Moje drzewko pomarańczowe, na wątku o książkach dziewczyny polecały, zobaczymy:)

andzia to nie mama to ja juz nie marudze tylko korzystam
zawsze dzwoni i glupio pyta czy K w domu-jak wiadomo,ze zapieprza od rana do wieczora:D
i pozniej,no skoro K nie bedzie caly dzien,to bedziesz znow sama z dzieciakami, to moze bym przyjechala-zawsze mowilam nie,nie trzeba
a teraz mowie -dobra o ktorej bedziesz:D

cafe82
zawsze dzwoni i glupio pyta czy K w domu-jak wiadomo,ze zapieprza od rana do wieczora:D
i pozniej,no skoro K nie bedzie caly dzien,to bedziesz znow sama z dzieciakami, to moze bym przyjechala-zawsze mowilam nie,nie trzeba

I prawidłowo:yes:
Moja obiecała Stasiowi, że go w ferie zabierze do kina, ciekawe czy dotrzyma obietnicy:Psoty:

Ja po 12 ledwo zwloklam sie z lozka. Czuje sie gorzej niz jak latam. Masakra. JEszcze skurcze w nogi mnie zaczely lapac i nie moglam chodzic. Ale juz sie rozkrecam. Ogarnelam chate, gary, pranie i powrot do codziennosci :)
Ledwo sie wyorbilam teraz z kawka, bo zaraz po Michała.
Jedynie obiadu nie chcialo mi sie gotowac. Mlody ma kotlety z wczoraj, a ja kupie sobie jakies pierogi.

Przyjezdzajcie do Szczecina i zabierajcie w cholere ten snieg!!! Ja juz chce wiosne!!!

Andzia podejrzewam, ze sie wciagne i w ta II czesc, ale na razie nie jestem w stanie spojrzec na ksiazki :lup:
Teraz zajmowaly mnie puzzle, a poza tym w kazdej wolnej chwili rozwiazuje Sudoku.

cafe82

Wazne, ze pyta! Moja dokladnie takie same podchody robi :)
Ale jak tylko chce przyjechac to nie odmawiam.

andzia
Magda oj współczuje skurczy. DObrze, ze chociaż trochę poleżałaś.
A sudoku też mam, leży w kibelku na pralce:lol:
Kupiłam kiedyś w Lidrze takie 365 Sudoku na każdy dzień roku i co ide do kibelka to jedno pykne:lol:

:hahaha:

JA tez w kibelku najczesciej nad sudoku glowkuje. Ostatnio P. mi kupil 500, wiec mam co robic :)
A sa wieczory, ze kilka stron machne.

My byłyśmy 1,5 godziny na sankach, a teraz mam w chacie armagedon, Stasiu wrócił z CK z taaakim fochem, te dwie się wciąż leją, a K. wrócił z pracy srająco-rzygający:Histeria::Histeria::Histeria:

Anielinka
ja poprosze trochę śniegu, bo momentami ciężko sie pchało:)
Justynka witaj zguba, brawa dla julka
Cafe mama:Kiepsko:
A co to za ręczniki?

Witam!

Jestem na wolnym do piątku, więc nadrobię zaległości :Oczko: W nocy młody zsikał łóżko i dusil się co 10 minut. Nad ranem było lepiej, więc jeszcze go puściłam do p-la. Ja po jechałam z temp. i nie wyszło mi to na dobre, po 3 godzinach już nie mówiłam i miałam temp. więc pojechalam do lekarza. Dostałam antybiotyk i musze to wyleżeć, bo w zatokach mam ropna wydzielinę.:Kiepsko: PO powrocie w domu zastalam calą mokra kuchnię i korytarz, cieknie mi z sufitu, chyba odwilż i dach jakiś nie teges:grrrrrr::grrrrrr::grrrrrr::grrrrrr: G. pojechał, więc siedze z wiadrami i miskami:grrrrrr: