Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry

no tak wczoraj ostatnia dzisiaj pierwsza,wiadomo:D

K jechal przed 6
oczywiscie chlopcy tez na nogach od godziny-to bedzie dluuugi dzien,wzdych
najgorsze,ze ta pogoda taka kuzwa-calutki tydzien bylo ponad -10
olek smigal po dworze,a z chlopakami tylko 2 razy wyszlam na krociutki spacer
a dzisiaj mi cezar w nocy cos kaszlal:Szok:
licze,ze w tym tyg bedzie cieplej

Witam z kawką:)
Za nami fajny weekend:) W sobotę byliśmy w Poznaniu, a w niedzielę u taty na imieninach:) Mały się pobawił, my posiedzieliśmy:)
Cafe mieszkanko suuuuper:) ile przestrzeni!!! Marzenie.....
Andzia jak tam imprezka?
MAgda jak tam samopoczucie???
Anielinka jak tam weekend??
MEi gdzie wybyłaś tym swoim autem, że tyle Cię nie ma???

Dzień dobry:)

U nas już dziś "cieplej" bo tylko -3, podobno mrozy już maja odpuścić, ale za to zapowiadają opady śniegu :Histeria: i po co??? ja chce wiosne!

A ja oglądam jak zwykle rano DDTVN:D i jem sniadanko, ale jeszcze troche i wybywam troche popracować...

Cafe mieszkanie świetne, przestrzenne, ale chłopcy mają duuuużo miejsca do biegania, co?:)
no i czekam jeszcze na więcej zdjęc,bo mam niedosyt:lol:

Gosia
fajny weekend za Wami:yes: tylko pozazdrościć...u mnie nuuuuda, siedziałyśmy wczoraj calutki dzień w domu, piekłyśmy ciasteczka :D wyszły pyszne, w smaku jak pierniki, póxniej wrzuce przepis...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Amelka wczoraj na wieczór mówi do mnie że nie może iśc jutro do p-kola- pytam się dlaczego, a ona mi mówi ze ma czkawke i zaczeła tak na niby czkać, dobre pół godziny świrowała :hahaha:

A dziś rano, jak ją ubierałąm to mówi do mnie" mamusiu daj mi spokój już z tym p-kolem" :hahaha:

kombinator mały!:)
dziś nmam nadzieje że w końcu w swojej grupie będzie, bo u nas już w szkołach koniec ferii, więc i może więcej dzieci będzie przychodziło, bo teraz przezz 2 tyg. była garstka, więc przenosili ich do II gr.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Cafe a tak wogóle, to już ostatnio miałam pisać, że siebie nam baaardzo dawno nie pokazywałaś:)
ostatnie fotki chyba widziałam jeszcze jak byłas w ciązy z chłopcami:) więc pokaż i siebie:D

za 15 kilo sie pokaze:lol:
i z tego co pamietam to pokazywalam sie nieglugo po porodzie-i nic sie od tamtej pory nie zmienilo:lol:
ehhh masakra
mam nadzieje,ze wrezcie uda mi sie jakos schudnac jak zaczna sie dlugie spacery

Hej,
napisałam rano mega posta i widzę, że go gdzieś wcięło.
Sobotnie impreza baaardzo udana, balowaliśmy do 3-ciej, także b. spokojnie, ale jewdni znajomi byli z synem, który nie bardzo chciał spać u Stasia no i się zbierali, a po nich cała reszta. Wczoraj były poprawiny już z dziećmi, my +dwie pary, bo żarcia kupa została.

A od dzisiaj ferie, czyli trójca w domu. A ja się źle czuje, nie moge pogonić tego przezębienia i chyba czas najwyższy do lekarza. Maryśka też zaczyna kaszleć:Kiepsko:

K rozmawial z t
ona naprawde ma jakas schize chyba
zaczela prawie plakac,oczywiscie,ze ona nie moze ani odmowic
sratata
a nam zawsze moze przeciez,kuzwa

K na to-dlaczego nie zadzwonilas wczoraj,nie powiedzialas jak czlowiek,ze to i tamto
zostala bez slowa
i swoje teksty,ze ona zawsze chce dobrze a my tacy kuzwa niewdzieczni
no ja pierdole

tylko ze wzgledu na K nie chce robic afery
ale niech mi tylko t zadzwoni to dwa zdania uslyszy
w ta sobote tacy podnieceni-ze beda z olkiem na sanki chodzic
mlody nawet swoje spodnie naszykowal te grube itd

nie czaje,naprawde nie czaje
nie moze powiedziec corce-sluchaj juz olkowi obiecalismy,przyjedz za 3 dni??
zawsze naprawde zawsze K jako syn i nasze dzieci sa na szarym koncu
zawsze musimy sie dostosowywac do cudzych planow

a tylko K o nich mysli,zawsze jakies jaja czy cos tam podrzuci
pyta czy czego nie potrzebuja
pomaga
jak kuzwa kuchnie im przywiezli tez pojechal skreacac-mimo,ze to bylo chyba z miesaic po porodzie chlopcow
ehhh sory,ze tak sie rozpisalam,ale tak mnie wkurwili ta akcja

hej
jestem. Od rana zawiezlismy mlodego do p-kola. Rano marudzil, ze chory itd., ale jak juz bylismy na miejscu to biegiem polecial. Malutko dzieci, nie mam pojecia dlaczego.
No, a my na zakupy, bo ani mleka wody itd, a ja sama nie bede tego nosic. I przy okazji kupilismy tv do duezego pokoju :yuppi: W koncu normalny, bo ten stary to juz masakra :)

Wczoraj super dzien. Rano kawka do przyjaciol, potem razem do fajnej wloskiej knajpki, a na koniec herbatka u nas :)))

Cafe jestem zachwycona Wasza chata! Serio! JEst cudnie :)))
A Wasza sypialnia?

Co do t. to ona jest niezle porabana. Obiecuje dziecku, a potem chore przyjmuje do siebie i nawet kuzwa zadzwonic nie moze. Szkoda gadac. Wcale sie nie dziwe, ze sie wkurwiliscie. Szkoda Olka, nastawil sie, cieszyl, a tu zonk. Nie cierpie takiego zachowania. A najgorsze, ze Wy to Ci zli. Wrrr!

Andzia super, ze imrpezka, a raczej dwie udane!!!
Zdrowka dla Ciebie i oby dzieciaki sie nie pozarazaly.

Puzzle mam jakis stary kosciol hiszpanski, mnostwo trawy i kwiatow. To mega stare puzzle, pewnie jeszcze po siostrze P. Nawet jakas firma nieznana. No, ale SĄ! I wczoraj do 24 ukladalam, dzisiaj pewnie skoncze :) Az szkoda.

Rose dla Ciebie tez zdrowia!!! Mam nadzieje, ze leki choc troche pomogly. A pewnie jestes oslabiona, ciagle latasz, nie dojadasz ...

Mei poka auto!

Anielinka Amelka kombinuje jak Michałz tym p-kolem :lup: