Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
cafe82
anielinka

łee no widze że Ty rzucasz się odrazu na głęboką wode :Oczko:

no my wielodzietna rodzina,nie?:lol:

no tak zapomniałam :Oczko::sofunny:

a K. teraz też ma jakieś większe auto, tak?

mamy teraz partnera,ale oczywiscie sluzy do pracy glownie
wiec syf w nim,pelno pierdol
i tak chcielismy drugie auto
mysle o powrocie do pracy itd

cafe82
anielinka
cafe82

no my wielodzietna rodzina,nie?:lol:

no tak zapomniałam :Oczko::sofunny:

a K. teraz też ma jakieś większe auto, tak?

mamy teraz partnera,ale oczywiscie sluzy do pracy glownie
wiec syf w nim,pelno pierdol
i tak chcielismy drugie auto
mysle o powrocie do pracy itd

nie no jasne...wiem jak to z firmowymi autami jest...

hmm, a może rodzice albo t. Wam fundną, tak na nowe mieszkanie ?:hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cafe ciagle nie moge z Ciebie! No normalnie taaaak sie ciesze i podziwiam. Wlasnie opowiadalam P. Ale moglam tego nie robic,bo teraz bedzie powtarzal: Cafe moze, a Ty nie? :lup:
Nam tez sie marzy Sharan albo Galaxy. Generalnie cos duzego. Teraz jezdzimy starym Oplem Omega Kombi. Stary, ale duzy i kazde auto dla mnie za male. Na razie zbieramy kasiorkw i mam nadzieje, ze przed wakacjami jeszcze uda sie zmienic.

Andzia czasem sa sytuacje, ze nie warto odpuszczac i trzeba przetrzmac faceta. Inaczej efektu nie bedzie. Tak czy inaczej trzymam kciuki, zebyscie jak najszybciej sie pogodzili. A Tobie zdrowka!
Co do Stasia to nie wiem, chyba faktycznie sie nudzi. Nic nie podpowiem, bo widze jak jest z moim chrzesniakiem. Odzywki okropne i nic nie pomaga :(

Jeszcze zajrze, poloze Michała.

Cafe fajnie, że rodzice tak dużo wam pomogli:) Kiedy zobaczymy jakieś fotki??
Magda super, że Michałek w przedszkolu się rozkręcił:)
Andzia współczuje problemów ze Stasiem:/ no i cichych dni...:/ mam nadzieję, że niedługo dojdziecie do porozumienia...
Anielinka no to sobie Amelka pospała...
Rose jak tam w pracy???

Aneilinka wspolczuje wieczornego ganiania Amelki. Tez nie lubie jak Michał zasnie tak pozno, a potem ja oczy na zapalki, a on full energii. No, ale wazne, ze nie ma goraczki. Sen jest najzdrowszy. Akurat jutro jeszcze zostanie w domu, weekend i w poniedzialek znowu do p-kola.

Gosia jak milo Cie wdziec tu czesciej :)

Cafe daj sobie ju dzisiaj spokoj z nauka. Tyle emocji dzisiaj mialas :)

andzia
Jezdeście jeszcze???

magda_79
Cafe ciagle nie moge z Ciebie! No normalnie taaaak sie ciesze i podziwiam. Wlasnie opowiadalam P. Ale moglam tego nie robic,bo teraz bedzie powtarzal: Cafe moze, a Ty nie? :lup:
.

Hehe, się usmiałam. A to Ci menda z Przemka:lol:

Jezdem, ale juz spadam :)

hehe. Jeszcze tak nie pwoiedzial, ale na bank to wykorzysta :sofunny:

magda_79
andzia
Jezdeście jeszcze???

magda_79
.

Hehe, się usmiałam. A to Ci menda z Przemka:lol:

Jezdem, ale juz spadam :)

hehe. Jeszcze tak nie pwoiedzial, ale na bank to wykorzysta :sofunny:

E, to nie ma co go podpuszczać:)
Idziesz już spac?
Ja musze dopisac na dwa zaległe maile po niemiecku i mam dzisiaj pustkę w głowie, normalnie musze chyba słownik otworzyć:Histeria:

andzia
Cafe a jak w ogóle jest na nowym? Dawaj jakies foty. No i teraz uważaj, bo jak macie swoją sypialnie i tyyyle miejsca to może Wam się Baśka zachce:lol:

Gosia ja też się cieszę, że Ciebie tu więcej:)

no super na nowym,ale przez to prawko i egzaminy to tak jeszcze do mnie nie dociera
foty beda na pewno,ale w przyszlym tygodniu jak na spokojnie ogarne reszte
sypialni jeszcze nia mamy,bo lozko w kobylinie jest
no i w ogole brakuje jeszcze lamp itd

poza tym mam biedronke 3 minuty stad
i inny sklep 3 minutki drogi
i apteka obok
no fajnie

zreszta andzia zapraszamy na inspekcje:D
godzinka i jestescie!

Witajcie

I mnie ta wiadomośc o Madzi dziś kompletnie rozwaliła:Płacz: mam ciągle ciary na całym ciele, ja pier.... nie potrafie sobie tego wyobrazić, jak ta matka mogła coś takiego zrobić....masakra!!!!

Cafe
super że mieszkanko podoba się no i że tyle sklepów obok:)
dziś mi się sniło że pokazywałas na fotki tu na par. i je ogladałyśmy...
wiem że było mieszkanie bardzo wysokie, a Andzi podobało się zdjęcie, jak K. z chłopcami siedzą w kuchni przy duuużym stole:)) ja to mam sny:lup:
chyba poprostu też przeżywam tą Waszą przeprowadzkę:Oczko:

hej
I mnie dzisiaj powalila informacja o małej MAdzi :( Co prawda od poczatku wszystko dziwnie wygladalao, ale mialam nadzieje, ze "tylko" sprzedali ja do jakiejs rodziny, a nie ze zabili. Kuzwa, co za matka! Jakos i teraz nie chce mi sie wierzyc, ze mała wypadala z kocyka. Kolejne klamstwo. PEwnie ja zamordowala i dalej gra. Rano podobno mowili, ze potrafila zostawiac ta mala z babcia nawet na 2 tygodnie.

Cafe szoruj szoruj. Nie jest lekko :)
A P. juz nie szaleje tak ze sprzataniem. Nie ma czasu, a jak juz jest w domu to tylko bawi sie z mlodym :)

Andzia jak noc? Jak dzieciaki?
Jak Ty sie czujesz?

Anielinka Amelka dlugo szalala? JAk sie dzisiaj czuje?

magda_79
hej
I mnie dzisiaj powalila informacja o małej MAdzi :( Co prawda od poczatku wszystko dziwnie wygladalao, ale mialam nadzieje, ze "tylko" sprzedali ja do jakiejs rodziny, a nie ze zabili. Kuzwa, co za matka! Jakos i teraz nie chce mi sie wierzyc, ze mała wypadala z kocyka. Kolejne klamstwo. PEwnie ja zamordowala i dalej gra. Rano podobno mowili, ze potrafila zostawiac ta mala z babcia nawet na 2 tygodnie. QUOTE]

Dokładnie tak samo myśle...jakoś mało prawdopodobne wydaje mi się to że dziecko może się wymsknąć z kocyka i uderzyć główka akurat w próg...moim zdaniem kolejna ściema...

No też o tym czytałam że potrafiła zostawić małą u babci na 2 tygodnie- masakra! co za matka z niej...moze ta mała jej po prostu przeszkadzała w życiu...

magda_79
hej
I mnie dzisiaj powalila informacja o małej MAdzi :( Co prawda od poczatku wszystko dziwnie wygladalao, ale mialam nadzieje, ze "tylko" sprzedali ja do jakiejs rodziny, a nie ze zabili. Kuzwa, co za matka! Jakos i teraz nie chce mi sie wierzyc, ze mała wypadala z kocyka. Kolejne klamstwo. PEwnie ja zamordowala i dalej gra. Rano podobno mowili, ze potrafila zostawiac ta mala z babcia nawet na 2 tygodnie.

Dokładnie tak samo mysle! Jak dziecko może wypaść z kocyka i akurat upaść głową na próg?? przypadek? wątpie..
Pewnie mała jej po prostu przeszkadzała w życiu, skoro potafiła na 2 tygodnie ja zostawić u babci i się nią nie interesować...
Ta sytuacja też mi się wydawała dziwna od samego początku, ja mysląłam że to było upozorowane porwanie, a dziecko wywieźli zagranice...

Amelka dziś już ciut lepiej, już nie ma takich gilów jak wczoraj...
Wczoraj nie mogłam jej dobudzić, wkońcu na śpiku zaczełam ja ubierać w piżame i miałam ją przenieść do łóżka, ale podczas przebierania troche sie rozbudziła, wypiła mleko :Szok:
Ale grzecznie leżała ze mną na kanapie, koło 23 poszłyśmy razem spać...