Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Cafe najczesciej jak sie ma takie olewackie podejście to się udaje. I jak widac rude suki nie zawsze są wredne:lol:
Naprawdę bardzo się ciesze, że się w końcu udało!!!

juz serio chcialam se dac spokoj
bo ile kurde mozna
ale kasa,czas - szkoda
no i przedw wszystkim to tak baardzo ulatwi nam zycie
teraz tylko ktos musi kupic mi auto:lol:

andzia
cafe82
andzia no teraz bedzie juz dobrz
wazne,ze jest poprawa
bardzo ci wspolczuje,bo tyle to juz trwa
a i niepotrzebnie sie stresowalas

E, daj spokój, mam juz naprawde dosyć. Dzieciaki wynudzone, bo nigdzie nie chodzimy, nikogo nie zapraszamy, no bo jak wirus to wiadomo. Masakra.

Mam stroje do laske na bal, jedna będzie pingwinem, a druga piratem, także Gosia dzięki za chęci, ale myszka nie bedzie potrzebna:)
Musze jeszcze coś dla Stasia poszukać, chce też być piratem, zobaczymy

wytrzymaj jerszcze pare dni
wiemwiem ,ze latwo mowic,ale dasz rade

a stroje suuuper
najlepszy pingwin-same wybieraly?

cafe82
andzia
Cafe najczesciej jak sie ma takie olewackie podejście to się udaje. I jak widac rude suki nie zawsze są wredne:lol:
Naprawdę bardzo się ciesze, że się w końcu udało!!!

juz serio chcialam se dac spokoj
bo ile kurde mozna
ale kasa,czas - szkoda
no i przedw wszystkim to tak baardzo ulatwi nam zycie
teraz tylko ktos musi kupic mi auto:lol:
no ułatwi na pewno:yes:

cafe82
andzia
cafe82
andzia no teraz bedzie juz dobrz
wazne,ze jest poprawa
bardzo ci wspolczuje,bo tyle to juz trwa
a i niepotrzebnie sie stresowalas

E, daj spokój, mam juz naprawde dosyć. Dzieciaki wynudzone, bo nigdzie nie chodzimy, nikogo nie zapraszamy, no bo jak wirus to wiadomo. Masakra.

Mam stroje do laske na bal, jedna będzie pingwinem, a druga piratem, także Gosia dzięki za chęci, ale myszka nie bedzie potrzebna:)
Musze jeszcze coś dla Stasia poszukać, chce też być piratem, zobaczymy

wytrzymaj jerszcze pare dni
wiemwiem ,ze latwo mowic,ale dasz rade

a stroje suuuper
najlepszy pingwin-same wybieraly?

Koleżanka przywiozła mi stroje po swoich dzieciach, teoretycznie miały być do Stasia, ale na niego wszystkie za małe, był pingwin, pirat, jakiś tam ludzik z Toy Story i rycerz. No i Maryśka od razu chciała pirata, a Zośka pingwina. Ciesze się, że na razie nei w głowie im żadne księżniczki-hehe, jakiś plus, że bajek nie oglądają:)

Cafe ogrooooomniaste gratulacje!!!!:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

a wiesz że wczoraj myślałam o Twoim prawku i miałam juz się Ciebie pytać, ale tak sobie myśle że pewnie w tym zamieszaniu przy przeprowadzce, sesji nie masz głowy ani czasu na prawko, a tu proszę, jak zwykle nas zaskoczyłaś ::): jesteś wielka!!!!
no ciesze się strasznie....no i potwierdzam, baaaardzo ułatwia to zycie :yes:

takie olewające podejście jest najlepsze...najgorzej jest sie nastawić że się musi koniecznie zdać- wtedy wiadomo że się nie zda :Szok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia dobrze że stroje załatwione i laskom się podobają...
oby u Was już było tylko lepiej...

chciałam napisać żebyś wrzuciła zdjęcia lasek w strojach ale zapomniałam że nie masz aparatu:(

A ja z Amelka machnęłyśmy rogaliki z marmoladą:) mmm jakie pyszne, musze znowu rodzine obdarować, bo wyszła mi ich cała góra :Szok:

Andzia no straszna lipa bez tego aparatu co?:(
a nie możesz pozyczyć od t. ?:Oczko: bo naprawdę szkoda żeby ich nie uwiecznić:)

a na te rogaliki sama jestem zła...lubie robić coś w kuchni, piec, gotować, ale jak później tego nie zjeść :Szok: sama zeżarłam chyba już z 5 (robiłam takie malutkie :Oczko:) i mam nerwa, bo później na drugi dzień mam stresa przed stawaniem na wadze :Histeria:

Brechtam z Cafe. Co za cicha woda :) Ale taaaak sie ciesze jakbym sama zdala :)

andzia super, ze juz do przodu z dzieciakami. Oby ten mroz wymrozil tego wirusa.
Kurcze, mega kicha z aparatem, a raczej jego brakiem. Tak bym chciala xobaczyc dziewczyny!
I juz Ci napisalam, nie szalej tak bez jedzenia slodyczy!!!

Anielinka ale kusisz babo! Raz babeczki, zaraz rogaliki :) A mi jezyk do dupy ucieka :)

Gosia co ze skoda? "Tylko" akumulator? Oby to bylo tylko to.

Ja kolejny raz padam z nog :( sprzatanie, sklepy, po Michała i przed chwila skonczylam prasowac. Dobrze, ze P. juz jest w domu. Wlasnie z Miskiem obieraja owocki dla mamusi :)

Michu super w tym tygodniu w p-kolu. Jestem zaskoczona. Usmiechniety, przeszczesliwy. Dzisiaj jak weszlam do sali bez zapowiedzi to siedzial miedzy dziecmi i bawili sie czyms. Rozbiegany, wygadany. Super!
Zmienil tez podejscie do Alicji. Wyraznie nie moze sie jej doczekac. Juz powiedzial, ze nauczy ja wszystkiego. No i koniecznie musimy jej kupic rozowa koparke :lup:

magda ty sie nie smiej
gdybym nie zdala to bym sie nawet nie przyznala,ze podchodzilam:oczko:
jeszcze emocje nie opadly!
tymbardziej,ze w z poczxatkiem marce wychodzily mi testy i musialabym powtarzac:Szok:

a tak to od razu podjechalam do starostwa,oplacilam i za 3 tygodnie powinno byc do odbioru:yipi:
K mowi,ze mam sobie auto wybierac
a jestesmy juz tak splukani,bo mieszkanie na rok z gory zaplacilismy
a i remont troche kosztowal-niby nic,ale a to farby a to zarowki a to inne pierdoly

Zwariuje kiedyś, serio:Histeria:
W dodatku nadal nie gadam z K., normalnie nigdy w życiu nie mieliśmy tylu cichych dni i normalnie już bym dawno go urobiła, ale tym razem to on musi pierwszy wyciągnąć rękę i na pewno zwykłe przepraszam nie wystarczy.
Nadal walczę z przeziębieniem, kaszel i katar męczą jak cholera, a musze się do soboty wykurować, bo mam babski wypad i chcemy dac czadu:D

A Stachu jest taki nieznośny, że nie mogę z nim ujechać. Cały czas głupie odzywki, nieznośny, a jak proponuje, że w coś pogramy, poczytamy itp. to na wszystko mam odpowiedź"nuda" I tak łazi i mędzi, znalazł se kompana w Maryśce, która łapie jego głupoty w mig.
Od jakiegoś czasu laski namiętnie garją w Piranie, dzisiaj Stasiu zaczał na złość rozrzucać takie małe kulki od tej gry i efekt taki, że połowy nie ma:Histeria:
I zamwiłam mu jakiś czas temu na all krzyżówki dla dzieci, zawsze je bardzo lubił, dzisiaj przyszły razem z książeczkami dla dziewczyn, te zachwycone, od razu zasiadły, żeby rozwiązywać zadania, a Stachu foch, krzyżówki, nuda, bez sensu, zaraz się zmęcze, ile można pisać itp:Padnięty:
Jak jutro będzie tak samo to już mu zapowiadziałam, że przetrzepie dupsko konkretnie

Magda kiedy Ty w końcu zalegniesz na dupsku i odpoczniesz, he?
O moją utratę wagi się nie martw, już teraz jesteś chudsza ode mnie, a gdzie po porodzie. Ja sie naprawdę zapuściłam przeokropnie...nie chce żadnej drastycznej diety, bo cholera wie, czy to moje tycie expresowe nie było jakimś efektem jo-jo po Dukanie, tylko tak małymi kroczkami do celu, mż i tyle:) A co z tego wyjdzie to zobaczymy, bo zdecydowanie wole szybsze efekty katowania się:Oczko:

Bardzo się ciesze, że Michał sie rozkręciłw p-kolu, domyślam się jak przykre było dla was jego wcześniejsze zachowanie. Oby mu już tak zostało!!! No i szukaj matka różowej koparki:lol:

Cafe mężuś na pewno wyszpera jakieś zaskórniaki i kupi Ci siakiegoś maluszka tudzież syrenke:lol:
A tak serio to zazdroszczę i podziwiam!!!

A aparat wysłałam do serwisu, bo on jeszcze na gwarancji, oczywiście gwarancja tego nie obejmuje, ale czekam na wycene ile będzie kosztowała ew. naprawa. No i wole tam, bo wtedy nie przepadnie gwarancja, a gdyby ktoś inny w nim grzebał to by przepadła. Zobaczymy czy w ogóle opłaca się go naprawiać:Kiepsko:

Andzia co z tym Twoim Stachem się stało co?:Szok: może jakiś bunt przechodzi....nigdy na niego tak nie narzekałaś, co? zazwyczaj to laski były na tapecie :Oczko:
ale jesteś zacięta, ja pitole :Oczko: ja nigdy nie potrafiłam tak długo się nie odzywać, chociaż czasem miałam taki plan nie odezwać się pierwsza, no i du... z tego zawsze wychodziła:Szok:

Magda super że Misiek tak się rozkręcił w p-kolu! obu już tak mu zostało....odrazu na seduchu lepiej, co?:)
a rogaliki z miłą chęcią bym do Ciebie podrzuciła:)

Cafe K. mówił poważnie z tym autem?:)
może akurat uda się coś małego, niedrogiego kupić :Oczko:

Kurde Amelka o 17 zasneła i do tej pory spi :Histeria: już ją sprawdzałam czy przypadkiem gorączki nie ma, ale raczej chłodna jest....no to będzie dziś buszowała ze mną do północy :Szok:

Kinga Sharany są zajebiste, ale ponoć dużo palą.
A poszło nam o różne nagromadzone bzdety i tak się uzbierało, ech, jak będe miała wene to napiszę na boku

Anielinka współczuje buszującego po nocach dziecka:)
Ja nigdy nie uznawałam cichych dni, to w sumie taki pierwszy raz:lol: Zawsze wolałam wykrzyczeć co mi leży, no ale cóż. Zobaczymy jak długo wytrwamy, za miesiąc mamy jechac do SPA na ten nasz prezent świąteczny, na chwile obecnąto se tego nie wyobrażam:)

cafe82
andzia stachu sie po prostu nudzi i nie gdzie sie wylatac
od poniedzialku ida juz do przedszkola?
a z tym K to jakas grubsza akcja?
no kurde o co poslzo,ze az tak was trzyma!

anielinka no problem w tym,ze potrzebujemy duze auto
20 tys potrzebuje jak nic:Szok:
podobaja mi ford galaxy albo vw sharan

sharan - Szukaj w Google

łee no widze że Ty rzucasz się odrazu na głęboką wode :Oczko:

anielinka
cafe82

sharan - Szukaj w Google

no my wielodzietna rodzina,nie?:lol:

cafe82
anielinka
cafe82

sharan - Szukaj w Google

no my wielodzietna rodzina,nie?:lol:

no tak zapomniałam :Oczko::sofunny:

a K. teraz też ma jakieś większe auto, tak?