Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia dobrze,ze wyniki w porzadku,to najwazniejsze
to na pewno jakies wirusowe cholerstwo
bidny stachu
a jak laski po poludniu?

magdabaardzo wspolczuje ci tych wszsytkich dolegliwosci
to juz tyle trwa i trwa
:Całus:

kurde chcialam popisac wiecej,ale slysze,ze mlodzi sie obudzili
zajrze wieczorem,bo czeka mnie rycie do nocy:Szok:

Cafe gratki za matme!

Andzia super że wyniki ok! jestem ciekawa co lekarka powie...

Magda jak głowa?
i strasznie współczuje tych mdłości....myślałam że już odpuściły...
koniecznie wrzuć jakieś fotki i zdaj relacje jak tam kościotrupek się bawił:))
u Amelki w p-kolu od tygodnia łączyli grupy z rana, a później po 15, ale dziś już nie przenosili ich, bo dziś pani mówiła mojemu tacie, że opiekunek było mało, bo na zwolnieniach, urlopach itd.
ale już od dziś u siebie byli, więc Amelki mi nie stresowali :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej
Dopiero usiadlam na dupsku. Polazilam i mloda od razu rwie sie do wyjscia. Co za niezdyscyplinowane dziecko. Jemy z Michem obiad i musze jeszcze poodkurzac. Zalatwilam co mialam zalatwic. Kupilam w 5 10 15 dla Michał 2 bluzki i gaciory, a młodej bluzke i body :) a w H&M kupilam jej skarpetki :)

Młody bardzo zadowolony po balu, mowil, ze bylo super, ze fajne piosenki i tanczyl. Pani tez mowila, ze wszystko ok. Szczegolow nie ma, bo akurat przyszlo full rodzicow. Michał jedyny w grupie szkieletor :lup:
Stroj juz oddany bez placzu :)

Moje wyniki ok. Lekka anemia, a poza tym ok. Toksoplazmozy nie zalapalam, proby watrobowe ok. Ciesze sie, bo zawsze z lekkim niepokojem ide po wyniki.

W sobote idziemy do kolezanki na urodziny jej synka, konczy roczek. Musze cos mu kupic i nie wiem co :lup:

Andzia super, ze wyniki ok! Najwazniejsze.
Nasmialam sie, bo u nas na spacerze te same teksty, dlaczego nie ma sniegu, ze zima bez sniegu jest bez sesnu i kiedy bedzie cieplo, zeby jechac na plaze :) I codziennie to samo.

Gosia ja tez juz sie zatsanwialam jak to jest mieszkac w mieszkaniu 2 razy takim jak nasze :hahaha: Moja wyobraznia tak daleko nie siega.

Anielinka no i dobrze, ze juz popoludniami nie lacza grup. U nas tylko do 8 rani siedza razem z grupa 4-latkow, a pozniej juz siedza tylko u siebie.

Magda super, że wyniki ok, anemia to raczej norma w ciąży.
Michał na pewno się super bawił na baliku.
A na plaże to i ja bym pojechała, póki co jestem trzeci dzień bez słodyczy i wieczornego podżerania, może doprowadze się do ładu do czasu plażowania:)
No i super, ża zakupki udane.
Ja cały czas pamietam o paczce dla Ciebie, ale póki mam trójce w domu to cięzko zejść i poszperać w kartonach

Anielinka fajnie, że nie stresowali dzisiaj Amelki.
U nas grupy łącza dopiero po 15-tej, ja odbieram dzieciaki zawsze przed

Koleżanka przywiozła mi wyniki dopiero wieczorem, więc już nie dzwoniłam do lekarza,ale wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Stasiu po Smectie już też bez sraczki, mam nadzieje, że laski nic od niego znowu nie podłapią, bo dzisiaj puszczały podejrzanie śmierdzące bąki. A kupka była jak wąż:lol:
Jak jutro będzie ok, to w piątek spróbuje poszerzyć im diete, bo póki co jest straszne uboga. No i mam nadzieje, że od poniedziałku pójdą do p-kola, bo to już czwarty tydzień w domu:Histeria:

witam pierwsza
Brakuje tu Cafe :)
Chlopaki pojechali, a ja w wyrku. wczoraj za duzo lazilam i dzisiaj musze dla rownowagi polezec.
ale taki syf w chacie, ze i tak bede musiala ruszyc dupsko. poki co zapraszam na kawke. ja do niej wciagam paczusia :)

Andzia jak noc?? plizzzz, napisz, ze ok!
I nie odchudzaj sie za bardzo, poczekaj na mnie :)
Co do paczki to spokojnie :)

Witam!

A ja mam Amelke w domu :Szok: wczoraj jak przyjechała z p-kola to zaczeła kichać, prychać co chwile, no i na wieczór katar się nasilił, w nocy co chwile pobudka- mama wytrzyj nosek:Szok:
Gile ma po pachy, a i nos zapchany :Histeria:

Andzia
i ja jestem ciekawa jak nocka?
i co waga leci w dół???

Magda odpoczywaj, odpoczywaj....P. przyjedzie to posprząta :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cześć dziewczyny:)
My mieliśmy intensywny ranek... NAjpierw szykowałam małego do przedszkola, okazało się, że skoda nie chce odpalić:/ Na szczęście tata mógł do nas przyjechać i podładował nam akumulator... Później jechaliśmy do cioci naprawić jej internet... Dostałam pieczarki... Co mam z nich zrobić??? Jakieś pomysły???? O pizzy myślałam... Ale nie wiem kiedy to ogarnę...
Andzia jak tam nocka?
Anielinka zdrówka dla Amelki!
Magda jak tam Alka? Ja jutro jadę do koleżanki z liceum:) Dwa miesiące temu urodziła chłopca:) Muszę dzisiaj jechać do jakiegoś sklepu i kupić mu coś fajnego:)))

U nas ok, Stasiu już dobrze, Masryśka szósty dzień dobrze, Zosia rano rzadki kupol tak jak wczoraj, ale poza tym ok. Dzisiaj dostali po jogurcie, na kolacje może zrobie im naleśniki...
A w ogóle to rabie ich dzsiaj na całego, najgorszy jest Stachu:Histeria:Dopiero teraz mam chwile, żeby usiąść, wróciliśmy ze spaceru, może im wymroziło część głupich pomysłów

andzia
Cafe jeszcze raz wielkie przeogromniaste gratulacje!!!
Jestes niesamowita, nowy dom, sesja, trójka dzieci, a ty se jedziesz i prawko zdajesz:Oczko:
Gratki

a wiesz,ze mialam nie jechac
mowie kuzwa i tak nie zdam
pierdole
i jeszcz emojemu tacie auto nie odpalilo rano
na ostatna chwile dojechalismy
siedziemy i czekamy juz z ludzmi
i jedna babka odpowiada jak to ostatnio oblala ja kobieta - egzamnator
cytuje-a taka ruda suka,wszsytkich ulewa,jest niemila i w ogole do dupy
no i co
wyczytuje mnie
ide i czeka na mnie tak kobitka
hahaha
ale okazala sie fajna
jezdzialm 20 minut tylko

cholerny kamien z serca
mowie wam

cafe82
andzia no teraz bedzie juz dobrz
wazne,ze jest poprawa
bardzo ci wspolczuje,bo tyle to juz trwa
a i niepotrzebnie sie stresowalas

E, daj spokój, mam juz naprawde dosyć. Dzieciaki wynudzone, bo nigdzie nie chodzimy, nikogo nie zapraszamy, no bo jak wirus to wiadomo. Masakra.

Mam stroje do laske na bal, jedna będzie pingwinem, a druga piratem, także Gosia dzięki za chęci, ale myszka nie bedzie potrzebna:)
Musze jeszcze coś dla Stasia poszukać, chce też być piratem, zobaczymy