Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!
A wy gdzie? pozamarzały?:Oczko: u nas dziś rano -19 :Niespodzianka:
wstałam wcześnie rano przed Amelką i rozpaliłam w piecu, żeby bidna mi nie marzła przy ubieraniu...

Rose współczuje bezsenności, a może przeżywasz to wszystko, co? bo jak by nie było nowe obowiązki masz na głowie...
no a czemuż to tylko jesteś na wodzie? nie masz czasu zjeść, czy to jakaś dieta?:)

Gosia super że już masz swojego kompa:) teraz licze że będziesz częściej zaglądać:)
myślałam że na ferie planujesz jakiś wyjzad, a Ty marzysz o sprzątaniu szafy :Oczko: :hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
Hej,
laski ok, za to Stasia męczy sraczka:Płacz:

Gosia super,że już masz swój komputer.
Oby Kubus pochodził do przedszkola!!!
Właśnie szukam stroi dla lasek na balik, jak nie znajdę nic sensownego to czy mogę się do Ciebie uśmiechnąc o tą Myszkę Miki?:Nieśmiały:

Rose mam nadzieje, że się dzisiaj w końcu wyspałaś

Oczywiście:) leży w szafie, a więc fajnie jak się jeszcze komuś przyda:)

anielinka
Hej Andzia!
jak nocka? ja pitole teraz jakaż zaraza na Stasia przeszła :(
o której odbieracie wyniki?
czy u znajomych tez dzieci maja jakieś takie problemy? czy tylko u was?....już nie wiem czym to tłumaczyć :Zakręcony:

Panował taki sraczkowy wirus już od stycznia,ale z tego co wiem to inne dzieci przeczyszczało dzień dwa i spokój, a u nas to się ciągnie i ciągnie:Kiepsko:

gosiammm
andzia
Hej,

Właśnie szukam stroi dla lasek na balik, jak nie znajdę nic sensownego to czy mogę się do Ciebie uśmiechnąc o tą Myszkę Miki?:Nieśmiały:

:Całus:
Kochana jesteś.
Powiem szczerze, że żali mi kasy nawet na jakiś używany z all, bo nie wiem co będzie do 9-go, czy pójdą do przedszkola czy nie

andzia
gosiammm
andzia
Hej,

:Całus:
Kochana jesteś.
Powiem szczerze, że żali mi kasy nawet na jakiś używany z all, bo nie wiem co będzie do 9-go, czy pójdą do przedszkola czy nie

No to jak będzie potrzeba przyślij adres i wysyłam:)

Gosia a Ty dziś w domu?
no i fajnie że każdy ma swojego kompa :D

a u nas, hmm...sama wiesz jak jest :Oczko:
wczoraj miałam wieczorem taki młynek w głowie, że szkoda gadać:Zakręcony:

Amelke rano do p-kola zawiózł mója tata, ostatnio często chodzą do innej grupy, a Amelka bardzo niechętnie tam idzie, nie lubi chodzić po obcych salach i do innych dzieci :Szok:
Wczoraj jak przyszłam odebrać Amelke, to akurat jej grupa stała w parach i mieli już iść do innej grupy, a pani mówiła że amelka juz ma łezki w oczach:Szok: no ale na szczęście już ją zabrałam, więc odrazu uśmiech na twarzy:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka no nie dziwie sie, że jesteś całą tą sytuacją skołowana :Całus:
Kurcze szkoda, że grupa Amelki musi zmieniać sale... U nas właśnie od rana i popołudniu starsze dzieci przychodzą do sali maluchów.
Kuba przy wyjściu z domu zawsze ma problem... codziennie twierdzi, że on ma wolne bo on do przedszkola chodzi tylko w poniedziałki :lup:
A ja idę do pracy dopiero na 12:)

kurde rano napisalam taaaaakiego posta i widze,ze go wcielo:Niespodzianka:

a mamy tutaj na razie bezprzewodowego neta i caigle przerywa

wieczorkiem poczytalam co u was
nie moglam spac

ale pierwsza nocka na nowym spokojna
julian i cezar przespali calutenka bez pobudki
za to teraz nadrabiaja i malo co moge zrobic
do tego jeczacy olek,mozna zwariowac
mama bedzie kolo 16 dopiero takze i tak do popoludnia nic nie zrobie

Cafe kujonie Ty nasz wspanialy!!! Zajebiscie. Gratki za matme. Reszta tez pojdzie super.
No i fajowo, ze juz na nowym. chlopcy zdecydowanie zaakceptowali nowe miejsce :)
Olkowi sie podoba?

Andzia o matko! Mialam nadzieje, ze u Stasia to tylko jakis jednorazowy wyskok i bedzie juz ok. Zarazaja sie bidoki nawzajem :(((( ZDROWIA!
Daj znac jak bedziecie mieli juz wyniki.

Gosia fajnie, ze do nas wrocilas :)))) Treaz jak juz masz swojego kompa to nie odpuscimy i musisz do nas czesciej zagladac :)

Rose jak noc? JAk wrazenia z pierwszych dni?

Anielinka to o ktorej u Wasp rzerzucaja dzieci do jednej grupy? Michałą tez to stresuje, ale on to przezywa jedynie 2 razy tygodniowo i tylko rano :)

Tak wo gole to witam.
Zaraz uciekam po wyniki i do apteki. Tak mnie glowa boli, ze nie jestem w stanie myslec. Nie pamietam kiedy mnie tak ostatnio bolala :( No i mdlosci wrocily :( Cale 3 tygodnie mialam spokoj. A teraz i mdlosci, i zgaga i refluks. Bleee :(

Młody rano polecial do p-kola z planem straszenia dziewczynek :lup:
Ale znajac zycie to przerazi go to, ze wszyscy beda poprzeierani i znowu w kaciku sie zaszyje :(

Dobra, ide, bo nie wytrzymam. Potem musze jeszcze pozalatwiac troche spraw, wiec czeka mnie wyprawa do miasta. A taaaaak mi sie nie chce. Przy okazji popatrze dla Michała za bluzkami, bo jak sierota juz chodzi.

Gosia ja właśnie wróciłam z moimi dwoma brękotami, piździ jak w kielecki, byłyśmy tylko w aptece, a te całą drogę jęczały, że zimno i czemu nie ma śniegu jak jest zima, że to jest bez sensu itd:Padnięty:
Stachu na szczęście bez problemu łyknął Smecte, zajadł ją kisielem i mam nadzieje, ze będzie poprawa

Koleżanka odebrała wyniki, przywiezie mi je wieczorem ale mówi, że wszystko jest ok, OB, CRP w normie, gazometria i reszta też. Ale się ciesze!!!
Jak będe miała je już w ręku to zadzwonie jeszcze do lekarza i przeanalizujemy wszystko.
Boże, mam nadzieje, że już będzie naprawdę z górki...