Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda strój bombowy!
chyba jakiś szał na kościotrupy, bo u nas było chyba ze trzech:)
Misiek super w nim wygląda! miałam to samo pisać co Andzia, że może powiinyście mu taki sprawić do p-kola:Oczko:
my mieliśmy w zeszłym roku to samo, za żadne skarby Amelka nie chciała go oddać spowrotem do wypożyczalni, w tym roku miałam tylko problem z tym że jak juz wybraliśmy strój, a odbiór miał być za 3 dni, to był płacz, dlaczego my go nie zabieramy do domu? :Szok: ale powiedziałam , że pani musi go wyprać, wyprasować itd. wtedy będziemy mogli go odebrać, no i jakoś poskutkowało:Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

przepraszam,ze tak tylko po jednym zdaniu
ale padam na ryj
niby wiekszosc wywieziona a wziaz jeszcze pakuje,pakuje i pakuje-teraz widac ile czlowiek ma rzeczy
dzis po poludniu wywozimy wszsytko do zera
i spac juz bedziemy na nowym

pomaga nam moj tata
ale co z tego jak ja udupiona z dzieciakami
ale jak juz bedziemy tam,to wieczorami bede sobie sprzatac

hej
JA w koncu na swoim miejscu - to znaczy w wyrku :) Chlopaki pojechali po 7. Ale zeby nie bylo, ze mam tak super to rano juz bylam w laboratorium. Bleee! Znowu full kasy poszlo :( A i tak pani policzyla mi po starych cenach, bo powiedziala, ze jestem stala klientka :) Zamiast 135 zaplacilam 110 zł. Zawsze cos :) No i mega miło!
Teraz za to zajadam paczka, popijam kakao i leze, a dupsko rosnie.

Cafe az mi ciezko uwierzyc, ze juz dzisiaj bedziecie na nowym. Macie tempo! Pytalam wczoraj jak kolor wyszedl??? Jestes zadowolona?
Bedziecie tam mieli neta??
JAk Olek? Dzisiaj w p-kolu?

anielinka pieeeeekne babeczki!!! Wyobrazam sobie jaka Amelka miala radoche :)
A co do stroju to P. tez mial dopiero na dzisiaj zamowic, ale Michu mu odwalil tam takaakcje, ze w biegu kase wyciagal i placil za 2 dni :sofunny:
Nie wiem jak jutro bedzie z oddawaniem :lup: Jestem przerazona. Ale podjade wczesniej do sklpeu i moze znajde cos podobnego i mu kupimy.
A w p-kolu faktycznie przydalby mu sie ten stroj na codzien :)

Gosia Ty szalony kierowco!!! Ile przekroczylas predkosc? Szkoda kasiory :(((

Andzia jak sie czujesz?
Chlopaki pozno wczoraj wrocili?

Witam z kawką:)

Brrrrr jak zimno, no lodówa u mnie rano taka że zamarzam....
Amelka już sobie rano pojechała do p-kola, wczoraj mi sie przypomniało że kiedyś dostała taką zimową czape królika z Zakopanego szwagierka jej przywiozła i dzis jej załozyłam, jej jaka radocha, od rana skakała i krzyczała kic-kic-kic :D więc z uśmiechem na twarzy wyszła z domu:)

Cafe az mi się w głowie nie mieści że już dziś będziecie na nowym! szok...
masz racje, jak juz tam będziecie na miejscu to sobie na spokojnie wszystko porobisz...ale metraż teraz będziesz miała, co?:D
i ja jestem ciekawa tego koloru, jak wyszedł, czy ci sie podoba?
no i czy neta będziesz miała?:D

a te kremy w babeczkach to też były w paczce- 3 smaki, truskawka, jagoda, cytryna....no i niestety są baaaardzo pyszne :Nieśmiały: nie mogę się cholera im oprzeć, wygladaja i smakują pysznie :D

Magda widze że Ty juz od rana działasz:Oczko:
super że za wyniki ciut mniej zapłaciłaś, zawsze to pare zetów do przodu :Oczko:
i prosze Cię, nie pisz że Ci dupsko rośnie, bo wcale nie rośnie :Oczko:
a za kościotrupem patrzałaś na allegro?

Andzia jak się czujesz?
i jak Twoje chłopaki???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

ehhh kobity juz nie daje rady
mlodzi krzycza i jecza
olek w domu,bo ciagle kaszle
ja pakuje
nawet nie mam jak kawy zrobic
notatki na stole i podczytuje
no mowie wam dom wariatow ja pierdole

kolory wyszly suuuper
tylko yen cholerny zielony moj tata musial 3 razy malowac:Szok:
w ogole mieszkanbie super
jest na sprzedaz i jak tylko bedzie wsszytko dobrze,to chyba bedziemy je kupowac-tak sie podniecilismy:lol:
nie wiem kiedy i jak to wszsytko ogarne
gdyby jeszcze nie mlodzi a tak to dupa
wlasnie zadzownilam do mamy,zeby jutro kolo poludnia sie zwolnila,bo naprawde nie poradze sobie
powiedziala,ze spoko,ufff

Hej,
ja też tylko na chwile. NIe wiem czy ten koszmar się kiedyś skończy, w nocy miałam żyganko Zosi i Stasia. Zośka dodatkowo od rana mega sraka. Jesuuuu, mam dosyc.
K. pojechał właśnie z Zośką do szpitala porobić wszystkie badania, oczywiście prywatnie:Zakręcony:
Dodatkowo ja się czuję jak kupa i ogólnie dolina jak nie wiem:Wściekły:

Andzia o ja p....e! Dzieciaki zarazaja sie chyba nawzajem. Juz myslalam, ze wszystko ok i teraz tylko beda dochodzic do siebie.
Jakie badania zrobicie Zosi?
I jeszcze Stachu dolaczyl :(
ZDROWIA dla Was wszystkich!

Cafe dzisiaj pewnie najgorszy dzien, co? Juz jedna noga na nowym, a jednak jeszcze tu i dzieciaki wariuja :( Od jutra pomalutku bedziecie jzu sobie wszystko ukladac.
Super, ze kolory fajnie wyszly. Z niecierpliwoscia czekam na focisze :)
Dobrze, ze do mamy zadzwonilas. Zawsze to wszystko na spokojniej. Moze z chlopcami na spacer pojdzie?
A co do K. to naprawde jest niesamowity!!!

Zosia poza nocnymi rzygami i jedną mega sraczką z rana ok. Za badania K. zapłacił 170 zł:Szok: Wyniki będą jutro. Zośka była bardzo dzielna, miała sporo tej krwi pobieranej, bo i z rączki i z paluszka, nie uroniła ani jedenj łezki, pielegniarki były w szoku.
A Stasiu już dwa razy miał brzydką kupę.
Jestem załamana dziewczyny::(: I mam serdecznie dość

Cafe na pewno macie teraz sporo na głowie, ale i tak Wam zazdroszcze tej przeprowadzki. Na pewno super wszystko ogarniesz. Fajnie, że mama pomaga:yes:
A dla Olka zdrówka!!!

Magda robioliśmy morfologie z rozmazem manualnie, CRP, OB, gazometrie, K i Na. Sama gazometria 80 zł, także wiem jaki to ból wydawać tyle kasy na badania. Dobrze, ze Tobie udało się zaoszczędzić pare zeta:)

ANielinka babeczki wygladaja pycha, ja od wczoraj mam silne postanowienie nie jedzenia słodyczy, a tu kusisz od samego rana:)

Witam!

Padam dzisiaj :Padnięty: Już drugą noc nie mogłam zasnąć, niew iem czemu. Do 3 w nocy kręciłam się, a później wstałam skołowana z mega bólem głowy. Jak tylko wróciłam z młodym położyłam się na 2 godziny. Może dlatego, ze tyle godzin, bez sniadanie, na wodzie samej....obym dzisiaj zasnęła, bo jutra mam długi dzień w pracy...

Cafe super, ze rodzice pomagają. Koneicznie wrzuć fotki!

Magda szkieletorek boski :yes: Jak ktg?

Andzia współczuję chorobska :Całus: Pytałaś mamy Jagody, czy u niej tez to w domu panuje? Dobrze, ze zrobiliście badania i brawa za dzielność dla zołzinek:brawo:

Anielinka idę na bok zaraz....

Mam swój komputer:))))
Ale się ciesze:) A tak poza tym to jestem jakaś taka zmeczona:/ Przez te mrozy nic mi się nie chce:/ Jak już przychodzę do domu to nosa mi się nie chce z niego wystawiać... W pracy intensywnie... jak dobrze, że za niecałe dwa tygodnie ferie:) Już w myślach sprzątam szafe:) Mam nadzieje, że Kuba będzie chodził do przedszkola...
Cafe zazdroszczę przeprowadzki:) Jak już się ogarniecie pokaż fotki:)
Andzia zdrówka dla Zosi i Stasia!!! Już myślałam, że wychodzicie na prostą:/ A tu znów takie wiadomości:/
Anielinka babeczki wyglądają pysznie! Ja ostatnio robię co jakiś czas muffinki z różnymi dodatkami i robiłam na weekend tą babke Tradycyjna babka marmurkowa jest pyszna - polecam!
Magda ehh ale kasiury poszło na badania:(

Hej,
laski ok, za to Stasia męczy sraczka:Płacz:

Gosia super,że już masz swój komputer.
Oby Kubus pochodził do przedszkola!!!
Właśnie szukam stroi dla lasek na balik, jak nie znajdę nic sensownego to czy mogę się do Ciebie uśmiechnąc o tą Myszkę Miki?:Nieśmiały:

Rose mam nadzieje, że się dzisiaj w końcu wyspałaś